Com conservar el gingebre a casa

Com conservar el gingebre a casa

Si el gingebre no s'utilitza durant molt de temps, pot perdre la seva eficàcia original, i si es torna a consumir, el seu efecte medicinal rarament ens beneficiarà menjar gingebre amb regularitat ens pot ajudar de manera efectiva a promoure la regeneració de les cèl·lules del cuir cabellut i ajudar-nos a prevenir el problema de les canes.

(1) Mètode d'apilament. És un mètode d'emmagatzematge senzill per a grans quantitats. Trieu una sitja d'emmagatzematge prou gran per emmagatzemar 2 tones de gingebre a granel. A principis de novembre (abans del començament de l'hivern), traieu els trossos de gingebre malalts, ferits i mullats per la pluja, deixant els de bona qualitat escampats al contenidor. No deixeu buits a les quatre cantonades de la paret i deixeu una mica d'espai al mig. La pila de gingebre fa 2 metres d'alçada. Diversos conductes de ventilació fets de canyes es col·loquen uniformement a la pila per facilitar la ventilació. La temperatura del magatzem es controla entre 18 i 20 graus centígrads. Quan la temperatura baixi, podeu afegir cobertes per mantenir la calor si la temperatura és massa alta, podeu reduir les cobertes per dissipar la calor i refredar-se.

(2) Mètode d'emmagatzematge de reg. Després de collir els trossos de gingebre, trieu una casa amb una bona font d'aigua i una mica de llum solar o construïu una coberta d'ombra temporal, cobreixi el terra interior amb coixinets de fusta, empaqueteu ordenadament les peces de gingebre estrictament seleccionades en cistelles poroses, apileu les cistelles als coixinets de fusta i apileu 2-3 capes de cistelles. Aboqueu aigua freda a la cistella de gingebre 1-3 vegades al dia, depenent de la temperatura. És millor utilitzar aigua subterrània, que té una temperatura més baixa. L'objectiu del reg és mantenir una temperatura adequadament baixa i una humitat elevada. Durant el període de reg, el gingebre brotarà i creixerà tiges i fulles De vegades, fins i tot les plàntules seran verdes, amb tiges i fulles de fins a 50 cm d'alçada. Tanmateix, si trobeu que les fulles estan groguenques i la pell del gingebre és vermella, aquests són signes de podridura del gingebre i s'han de manipular ràpidament. Quan arriba l'hivern, les plàntules de gingebre es marciran de manera natural i s'han de traslladar al magatzem d'emmagatzematge amb les cistelles per mantenir-se calentes i evitar la congelació. Aquest mètode d'emmagatzematge pot fer que les peces de gingebre siguin gruixudes i tinguin una taxa d'integritat elevada, però les peces de gingebre brotaran i l'aroma i el gust picant només es pot menjar com a condiment i no és adequat per al seu ús com a matèria primera medicinal.

(3) Mètode d'emmagatzematge d'enterrament de fossa. Primer caveu un pou d'emmagatzematge, preferiblement d'1 metre de profunditat i 2 metres de diàmetre, ample a la part superior i estret a la part inferior, i pot ser rodó o quadrat. El principi és que la paret de la fossa està humida i no hi ha aigua subterrània al fons de la fossa. Es col·loca un feix de palla al centre de la fossa per facilitar la ventilació i la mesura de la temperatura. Col·loqueu les peces de gingebre seleccionades a la fossa, cobreixi la superfície amb una capa de fulles de gingebre i, a continuació, cobreixi amb una capa de terra. Més tard, a mesura que baixi la temperatura, cobreixi el sòl per lots, i el gruix total del sòl de cobertura hauria de ser superior als 60 cm al final per mantenir una temperatura d'emmagatzematge adequada a la fossa. La part superior de la fossa està feta de palla o tiges en forma de punta arrodonida per evitar la pluja Hi ha sèquies de drenatge al seu voltant i una barrera de vent al costat nord per evitar el fred.

Per conservar el gingebre a casa, podeu remullar el gingebre en aigua salada durant un període de temps, cosa que ens pot ajudar a mantenir els nutrients originals del gingebre. Enterrar-lo en fang i sorra també ens pot ajudar a aïllar l'oxigen i evitar que el gingebre s'oxidi i perdi els seus efectes medicinals.

<<:  Com conservar la medicina xinesa decotada?

>>:  Com conservar l'oli de cacauet a casa

Recomanar articles

Per què tinc diarrea quan menjo menjar picant?

A la vida, moltes persones són propenses a proble...

Es poden menjar ous de dones?

Amb el desenvolupament i el progrés de la societa...

Tractament de la insuficiència cerebral

Quan el cos humà té alguns problemes, necessita u...

Com fer mostassa fragant i picant

La matèria primera de la mostassa està feta de fu...

Es poden menjar gambes amb arrel de lotus? Què tan efectiu és?

Les gambes i l'arrel de lotus són aliments mo...

Com tractar amb la carn podrida

Avui en dia, la feina i la vida de la gent està r...

Desinfectant àcid peracètic

El desinfectant d'àcid peracètic és un desinf...

La forma de les ungles et pot dir quin esport és millor per a tu

L'exercici no només és bo per a la salut físi...

Com realitzar la cura de l'estirament del cabell

Moltes dones a la vida volen tenir els cabells ne...

Què tal Au Bon Pain? Revisió i informació del lloc web d'Au Bon Pain

Què és Au Bon Pain? Au Bon Pain és un conegut rest...

Seqüeles de trombosi cerebral

La trombosi cerebral no és una malaltia com la fe...

La millor manera de fer créixer el cabell

En el nostre dia a dia, sovint veiem persones amb...

Quins són els tractaments per al vessament pericàrdic?

El vessament pericàrdic és una malaltia cardiovas...