Moltes persones saben com remullar el vi, però no saben quina quantitat s'ha d'utilitzar en remull en el vi. La quantitat de fruita que s'utilitza per remullar en el vi definitivament no és bo En remull el vi també té l'avantatge de millorar la qualitat de l'esperma. 1. Selecció de material: seleccioneu baies de llop de Ningxia madures i d'alta qualitat i traieu les fruites florides, malmeses, inferiors i altres restes. Esbandida ràpidament amb aigua neta per eliminar la pols i altres impureses, i després exposar-lo al sol fins que s'assequi per al seu ús posterior. A continuació, trieu una mica de vi habitual i comproveu-ne el contingut alcohòlic. 2. Preparació de l'envàs: Per remullar vi de llop, el recipient pot ser un pot de vidre amb tapa, un pot de porcellana, etc. Rentar i assecar el recipient. Recipient descobert amb drap de seda o porc Vi Wolfberry La bufeta de l'ovella s'aixeca i s'asseca, i després s'omple amb closques de blat, arròs, etc. i es cobreix. 3. Preparació d'altres articles: preparar drap de seda i gasa, aigua neta (desodoritzada). 4. Triturar: Tritureu les baies de llop seques (o utilitzeu un molinet d'acer) de manera uniforme, deixant les llavors al descobert. 5. Remull: poseu les baies triturades en un recipient i, a continuació, injecteu-hi una proporció de 300 grams de vi blanc per cada 1000 grams de vi blanc, tanqueu-ho i poseu-ho en un lloc fresc i sec. 6. Filtrar: filtra lentament el vi elaborat a través d'un drap de seda o una gasa (es necessiten 4 capes de gasa) en un altre recipient. Finalment, premeu les baies de llop amb força fins que no surti més vi i tireu-la. Deixar el vi filtrat durant 7 dies i després filtrar 2 capes de tela de seda i 6-8 capes de gasa. El líquid obtingut ha de ser un líquid transparent de color taronja durant 30 dies. 7. Preparació: segons les necessitats de beure, el vi de llop elaborat es pot ajustar a diferents graus. En general, el vi de llop té un grau d'alcohol més alt, és a dir, 24-55 graus. Després de l'elaboració de la cervesa, el contingut d'alcohol disminuirà, donant lloc a un contingut d'alcohol diferent a cada lot de vi, i s'ha d'ajustar a un contingut d'alcohol uniforme. El mètode específic és utilitzar un mesurador d'alcohol per mesurar el contingut d'alcohol després de l'elaboració, calcular la quantitat d'alcohol que cal afegir, injectar i barrejar bé. 8. Producte acabat: El vi ha de ser un líquid clar, transparent de color vermell ataronjat, lleugerament viscós, amb un sabor fort, dolç, fragant i suau. 2. Mètode d'elaboració de la cervesa per fermentació. El mètode de fermentació de la cervesa és un mètode de fermentació mixta de wolfberry i gra, que es pot dividir en dos tipus: mètode de fermentació del vi d'arròs i mètode de fermentació del vi blanc. Hem introduït detalladament la dosificació de l'amarró en el vi. Tothom pot provar aquest mètode de remull amb aquests mètodes. No importa si s'utilitza més o menys en remullar el vi, però si es fa molt mal al cos, també es pot afegir uns millors efectes. |
<<: He de rentar les baies de llop després de posar-les en remull amb vi?
>>: Per què el wolfberry es torna vermell quan es remulla amb aigua?
Què és el lloc web de l'Institut de les Arts d...
El nadó és el centre de la família, el tresor del...
A mesura que la qualitat de vida de les persones ...
Tothom ha sentit parlar de l'hepatitis B i l&...
Què és Kingdom Holdings? Kingdom Holding Company (...
La procrastinació és un problema psicològic comú ...
Dormir és una cosa que hem de fer cada dia, de ma...
Les tovalloles són les principals eines de neteja...
Si la teva femta sempre està en trossos petits, é...
Si vols viatjar amb la teva família, a on hauries...
Quin és el lloc web de la Canadian Chinese Profess...
La societat actual s'està desenvolupant molt ...
Entre totes les malalties gastrointestinals, el s...
Què és ZipZoomfly? ZipZoomfly és un conegut lloc w...
El melanoma maligne és extremadament nociu per al...