Moltes coses en la societat actual són molt convenients, només menjar fora és molt convenient. Després de dinar, podeu empaquetar les restes en una carcassa d'un sol ús i llençar-les a casa, eliminant el problema de rentar els plats. Parlem del dany de la vaixella d'un sol ús per al cos humà. Les carmanyoles d'un sol ús estan compostes principalment per compostos d'alt nivell molecular com el poliestirè i l'etilè. Són difícils de descompondre, tòxiques i no es degradaran encara que estiguin enterrades al sòl durant cent anys. Com que és difícil de degradar, també provocarà una nova contaminació al medi ambient. És una contaminació blanca quan es crema, alliberarà una gran quantitat de gas tòxic i no es podrirà durant dos-cents anys, causant un dany greu al medi ambient. Al mateix temps, a causa de l'excessiva concentració de substàncies nocives a les matèries primeres d'algunes vaixelles d'escuma, un mal control del procés durant el processament i una temperatura excessivament alta durant l'ús, la vaixella es tornarà "tòxica". En general, la vaixella de plàstic d'un sol ús qualificada, el polipropilè representa entre el 70% i el 80%, i la resta és farciment. No obstant això, molts fabricants afegeixen més d'un 50% de pols de talc, carbonat de calci, etc. als seus productes, la qual cosa comporta un excés greu d'àcid acètic a la vaixella. Les substàncies nocives es dissolen en els aliments si es remullen en aigua calenta, es tornen al microones o fins i tot a una temperatura lleugerament més alta. La ingesta a llarg termini pot provocar indigestió, càlculs biliars i malalties hepàtiques. Si la vaixella conté parafina industrial, fins i tot pot causar càncer. L'anterior ha detallat el dany de la vaixella d'un sol ús per al cos humà, tot i que això aporta comoditat a les persones, el dany no es limita a això. L'impacte de la vaixella d'un sol ús sobre el medi ambient és evident, i el fet que el seu material no es descompondrà durant cent anys. |
<<: Quins són els perills del monòxid de carboni per al cos humà?
>>: Beure vi negre és bo per a l'estómac?
L'erisipela és una malaltia comuna de la pell...
La medicina herbal xinesa Niudali s'utilitza ...
La malaltia de la necrosi òssia sempre ha existit...
Després d'un esquinç de lligament, heu d'...
Molta gent té l'hàbit de beure llet pura cada...
Què és SynaMATIX? SynaMATIX és una empresa de Malà...
Molts amics trobaran que després de beure, en rea...
Amb el desenvolupament de la societat, la gent fa...
Avui en dia, moltes dones apliquen màscares facia...
Avui en dia, amb la millora contínua del nivell d...
L'escalfador elèctric, conegut comunament com...
Què és Freescale? Freescale (NYSE: FSL) és una emp...
El citrat trisòdic és un compost orgànic sense ol...
L'espondilosi cervical de l'artèria verte...
La tos i el dolor de costelles són tots dos símpt...