Moltes coses en la societat actual són molt convenients, només menjar fora és molt convenient. Després de dinar, podeu empaquetar les restes en una carcassa d'un sol ús i llençar-les a casa, eliminant el problema de rentar els plats. Parlem del dany de la vaixella d'un sol ús per al cos humà. Les carmanyoles d'un sol ús estan compostes principalment per compostos d'alt nivell molecular com el poliestirè i l'etilè. Són difícils de descompondre, tòxiques i no es degradaran encara que estiguin enterrades al sòl durant cent anys. Com que és difícil de degradar, també provocarà una nova contaminació al medi ambient. És una contaminació blanca quan es crema, alliberarà una gran quantitat de gas tòxic i no es podrirà durant dos-cents anys, causant un dany greu al medi ambient. Al mateix temps, a causa de l'excessiva concentració de substàncies nocives a les matèries primeres d'algunes vaixelles d'escuma, un mal control del procés durant el processament i una temperatura excessivament alta durant l'ús, la vaixella es tornarà "tòxica". En general, la vaixella de plàstic d'un sol ús qualificada, el polipropilè representa entre el 70% i el 80%, i la resta és farciment. No obstant això, molts fabricants afegeixen més d'un 50% de pols de talc, carbonat de calci, etc. als seus productes, la qual cosa comporta un excés greu d'àcid acètic a la vaixella. Les substàncies nocives es dissolen en els aliments si es remullen en aigua calenta, es tornen al microones o fins i tot a una temperatura lleugerament més alta. La ingesta a llarg termini pot provocar indigestió, càlculs biliars i malalties hepàtiques. Si la vaixella conté parafina industrial, fins i tot pot causar càncer. L'anterior ha detallat el dany de la vaixella d'un sol ús per al cos humà, tot i que això aporta comoditat a les persones, el dany no es limita a això. L'impacte de la vaixella d'un sol ús sobre el medi ambient és evident, i el fet que el seu material no es descompondrà durant cent anys. |
<<: Quins són els perills del monòxid de carboni per al cos humà?
>>: Beure vi negre és bo per a l'estómac?
En comparació amb els amics, les amigues estan mo...
Tot i que sabem que emborratxar-se és dolent per ...
Poques persones han sentit parlar de Cynomorium s...
No deixis que la teva salut es vegi segrestada pe...
La invenció dels ordinadors ha aportat molta como...
Què és Camicissima? Camicissima és una famosa marc...
Avui en dia, cada cop més begudes amb gust de mat...
Els estudis han trobat que molts pacients que pat...
Què és la Universitat Tecnològica de Lappeenranta?...
Tots sabem que les dones embarassades haurien de ...
Què és el lloc web de la Universitat d'Oslo? L...
El coll gruixut és un símptoma de l'agrandame...
A la nostra vida diària, sovint fem servir bullid...
Què és el lloc web de Canadian Pacific Railway? Ca...
El període de remissió és principalment per al tr...