Ignorar 6 punts de llimonada equival a escuma blanca

Ignorar 6 punts de llimonada equival a escuma blanca

La llimona és rica en àcid cítric, àcid màlic, vitamina C, potassi, calci, magnesi, fòsfor, etc. També conté ingredients per a la salut com oli essencial de llimona, hesperidina, naringina, etc., i té bons efectes blanquejadors i de cura de la pell. La polpa de llimona és extremadament àcida i no és apta per menjar-la fresca, però tallar-la i posar-la en remull amb aigua ajudarà a alliberar nutrients.

1. El millor és triar llimona fresca

Les llimones fresques tenen una forta fragància, mentre que les llimones seques tenen una certa pèrdua de components d'aroma i vitamina C. Les llimones fresques s'han de tallar a rodanxes fines amb la pell posada.

Com que la pell conté nivells més alts de flavonoides, com l'hesperidina i la naringina, que són beneficiosos per a la salut, l'oli essencial de llimona també es troba principalment a la pell, i el tall prim ajudarà a sortir els components de l'aroma de la pell de llimona. Els flavonoides tenen un sabor lleugerament amarg, que es combina amb el gust àcid de la llimona mateixa, el que la fa més calmant quan se'l beve quan fa calor. Per a la llimona restant, podeu aplicar una mica de mel a la superfície tallada, embolicar-la amb embolcall de plàstic i guardar-la a la nevera durant tres dies.

2. La temperatura de l'aigua de 60 ~ 70 ℃ és més adequada.

L'aigua que s'utilitza per remullar la llimona és massa freda, així que la fragància no és fàcil de sortir. Si es remull en aigua bullint, es dissolen més substàncies amargues, com l'hesperidina. Algunes persones es preocupen que la temperatura elevada de l'aigua provoqui la pèrdua de vitamina C. De fet, la llimona és molt àcida i la vitamina C és més resistent a la calor en condicions àcides i no es perd tan fàcilment.

Per tant, la temperatura de l'aigua per remullar les llimones se situa generalment entre 60 i 70 graus centígrads.

3. L'aigua remullada amb llimona ha de ser lleugera.

Si utilitzeu llimonada en lloc d'aigua senzilla per saciar la vostra set, assegureu-vos que l'aigua sigui lleugera. Remull un tros gran de llimona amb pell en 1 litre d'aigua, que es pot abocar en 3 o 4 tasses petites. En general, es prepara de 2 a 3 vegades.

L'aigua de llimona elaborada d'aquesta manera no és àcida ni astringent, sinó més aviat olorosa. Es pot beure sense afegir sucre ni mel, i l'energia que conté és gairebé insignificant. Si poseu massa rodanxes de llimona, cal afegir sucre o mel per equilibrar el gust àcid.

4. Sumar amb aigua amb la pell és més nutritiu

La llimona s'ha de pelar i les rodanxes han de ser primes, perquè la pell conté nivells més alts de flavonoides i és més digne de remull que la polpa de llimona. L'oli essencial de llimona també es troba principalment a la pell, i les rodanxes fines facilitaran que els components de l'aroma de la pell de llimona s'extreguin.

La pell de llimona, incloses altres pells de cítrics, conté alguns flavonoides amargs, que també són ingredients beneficiosos. Té un lleuger sabor amarg i, combinat amb el gust àcid, calma més la set quan es beu.

5. L'aigua de llimona té millor gust amb una mica de mel o sucre

No obstant això, l'aigua de llimona lleugerament ensucrada conté aproximadament un 5% de sucre. Una tassa (200 grams) d'aigua de mel ensucrada conté 40 kcal d'energia. A més, les persones amb àcid estomacal excessiu només necessiten diluir l'aigua de llimona el més possible i després beure-la, perquè una petita quantitat d'àcid cítric és beneficiosa per a la reparació de la mucosa gàstrica.

Per a persones amb indigestió, afegir una rodanxa fina de gingebre a l'aigua de llimona lleugera i beure-la amb un àpat també és bo per afavorir la secreció de sucs digestius. L'aigua de llimona lleugera sense sucre no conté sodi i gairebé no conté energia, però conté potassi, una petita quantitat de vitamina C i una petita quantitat de flavonoides. És molt adequada per a la beguda diària per a pacients amb malalties cròniques com hipertensió, diabetis, malalties cardiovasculars i cerebrovasculars i gota.

6. L'emmagatzematge segellat pot allargar la vida útil

La fruita de llimona té molt bones propietats d'emmagatzematge. El principal problema d'emmagatzemar les llimones durant molt de temps és que la superfície s'asseca, però encara es poden utilitzar després de l'assecat, i l'interior encara és sucosa, de manera que es poden emmagatzemar durant un mes sense cap problema. Apliqueu una mica de mel a la llimona tallada per retenir la humitat, després emboliqueu-la amb un embolcall de plàstic i mantingueu-la en una caixa de conservació fresca durant dos o tres dies.

Les llimones seques també es poden utilitzar per fer te, però com que s'ha perdut l'aroma de la pell i també s'ha perdut la vitamina C, l'aroma de la llimonada es reduirà molt, però, encara es pot utilitzar per fer te de llimona, que pot aportar una mica d'àcid cítric i potassi.

L'anterior introdueix sis precaucions a l'hora de remullar la llimona amb aigua, espero que els amics hi puguin prestar més atenció. Al mateix temps, també podeu comprovar si heu fet el te correctament.

<<:  Fes 8 exercicis lleugers per alleujar el malestar físic

>>:  En les èpoques fredes, hem d'escalfar-nos i reposar-nos

Recomanar articles

Quins són els mètodes efectius per eliminar el formaldehid?

El dany del formaldehid és relativament gran, esp...

Què tal Ince & Co? Revisió i informació del lloc web d'Ince & Co

Què és Ince & Co? Ince & Co és un despatx ...

Quins són els passos de la ventosa?

La ventosa és un mètode de preservació de la salu...

Com fer vi d'arròs i ous per augmentar la producció de llet?

El vi d'arròs és una beguda alcohòlica a peti...

Com tractar i cuidar les fractures lumbars?

La vértebra lumbar té la funció de protegir els ò...

Quins són els primers símptomes dels pòlips rectals?

Moltes persones estan familiaritzades amb els pòl...

Quins són els usos del vi?

Des de l'antiguitat, el bistec es menja amb v...

Què puc menjar per tractar el fetge gras?

El tractament del fetge gras es realitza principa...

Indicacions temporals de marcapassos

Hi ha dos tipus de marcapassos: els marcapassos t...

Què tal el Burj Khalifa? Comentaris i informació del lloc web de Burj Khalifa

Què és el lloc web de Burj Khalifa? La Torre Burj ...