La urticària crònica pot causar un gran dolor als pacients. El fenomen de la picor és evident quan es produeix la urticària. 1. Tractament de desensibilització de la urticària crònica 1. Test d'al·lèrgia Les proves d'al·lèrgia s'han de realitzar abans del tractament de desensibilització, amb un contingut d'al·lèrgens d'aproximadament 1:100 per al grup d'inhalació i 1:10 per al grup d'ingestió 0 minuts i compareu les dues cares. En general, una reacció positiva es defineix com un eritema de diàmetre superior a 0,5 cm o amb una infiltració evident, i la intensitat es gradua. 2. Tractament de desensibilització Després d'una prova d'al·lèrgia, si una persona té una reacció positiva a més d'un al·lèrgen, pot rebre un tractament oportú i el tractament és relativament convenient. Si el pacient se sotmet a un tractament de desensibilització, s'han d'explicar al pacient les precaucions amb detall abans del tractament i s'ha de lliurar un full d'instruccions del tractament de desensibilització. Per als pacients que tenen hospitals o clíniques a prop de casa seva, poden portar els seus medicaments a casa a temps per rebre un tractament proper. 3. Mètode de desensibilització Per primera vegada, s'injecta per via subcutània 0,1 ml de dilució d'al·lèrgens, dos cops a la setmana, augmentant 0,1 ml cada vegada, canvia a una concentració més alta de dilució, i finalment a 1:10, la solució de manteniment general s'inicia i s'ha de reduir gradualment el tractament l'efecte terapèutic. 2. La urticària crònica no ha de menjar els aliments següents: 1. Aliments que poden causar al·lèrgies fàcilment. Com ara proteïnes alimentàries, conservants, condiments, additius colorants, etc. Aquests tipus d'aliments inclouen: peix, gambes, cranc, marisc, pollastre, ànec, oca, carn de porc, vedella, carn de cavall, carn de gos, carn de conill, brots de bambú, brots d'all, espinacs, albergínies, tomàquets, llimona, vi, arròs, vi, fruita, vi, arròs , vi blanc, etc. i ous, llet, xocolata, formatge, etc. 2. Aliments que provoquen el creixement del cabell. Els anomenats "aliments irritants" es refereixen als aliments que provoquen el vent i provoquen malalties, produeixen verí, ajuden el foc i el mal, i poden provocar malalties antigues i agreujar-ne de noves brots de boo, espinacs, bolets, etc., com ara mangos, bayas i litxis, com ceba, gingebre, all i pebrot. 3. Additius alimentaris. Cal tenir cura d'evitar colorants artificials, conservants, llevats i altres ingredients continguts en aliments com ara galetes, refrescs, begudes fredes, dolços, pastissos, pa i cervesa. Si les condicions ho permeten, podeu anar a l'hospital per fer-vos una prova d'al·lèrgia per esbrinar quins aliments és al·lèrgic o no hauria de menjar el vostre fill. A més de parar atenció a aquests tabús dietètics, els pares també han d'instar els seus fills a desenvolupar bons hàbits alimentaris, menjar a hores regulars i en quantitats regulars, no menjar en excés ni ser exigents amb el menjar, i no ser llaminosos i menjar aliments prohibits, per no agreujar la condició. |
<<: Fumar és perjudicial per a la pell i agreuja les malalties de la pell
>>: Què causa l'onicomicosi és la més freqüent?
Què és el lloc web del Comitè Olímpic Internaciona...
La faringitis és un tipus d'inflamació relati...
Hi ha molts tipus de malalties a la vida, hem de ...
Quan es tracta d'una malaltia, també es neces...
Què és Diapers.com? Diapers.com és el lloc web de ...
El primer que cal tenir en compte quan té una cav...
Què és Euragio Investment Group? Eurazeo és un con...
Les persones amb una constitució propensa a les c...
Els cabells dividits faran que el cabell es vegi ...
Es pot dir que el blanc és el color preferit de t...
La panerola és un animal que tothom coneix, i a n...
La causa més freqüent de dolor lumbar i a les cam...
Les genives inflades, doloroses i sagnants són co...
Per a les persones que no són molt bones per cuin...
Moltes persones sovint pateixen convulsions i cal...