La urticària crònica pot causar un gran dolor als pacients. El fenomen de la picor és evident quan es produeix la urticària. 1. Tractament de desensibilització de la urticària crònica 1. Test d'al·lèrgia Les proves d'al·lèrgia s'han de realitzar abans del tractament de desensibilització, amb un contingut d'al·lèrgens d'aproximadament 1:100 per al grup d'inhalació i 1:10 per al grup d'ingestió 0 minuts i compareu les dues cares. En general, una reacció positiva es defineix com un eritema de diàmetre superior a 0,5 cm o amb una infiltració evident, i la intensitat es gradua. 2. Tractament de desensibilització Després d'una prova d'al·lèrgia, si una persona té una reacció positiva a més d'un al·lèrgen, pot rebre un tractament oportú i el tractament és relativament convenient. Si el pacient se sotmet a un tractament de desensibilització, s'han d'explicar al pacient les precaucions amb detall abans del tractament i s'ha de lliurar un full d'instruccions del tractament de desensibilització. Per als pacients que tenen hospitals o clíniques a prop de casa seva, poden portar els seus medicaments a casa a temps per rebre un tractament proper. 3. Mètode de desensibilització Per primera vegada, s'injecta per via subcutània 0,1 ml de dilució d'al·lèrgens, dos cops a la setmana, augmentant 0,1 ml cada vegada, canvia a una concentració més alta de dilució, i finalment a 1:10, la solució de manteniment general s'inicia i s'ha de reduir gradualment el tractament l'efecte terapèutic. 2. La urticària crònica no ha de menjar els aliments següents: 1. Aliments que poden causar al·lèrgies fàcilment. Com ara proteïnes alimentàries, conservants, condiments, additius colorants, etc. Aquests tipus d'aliments inclouen: peix, gambes, cranc, marisc, pollastre, ànec, oca, carn de porc, vedella, carn de cavall, carn de gos, carn de conill, brots de bambú, brots d'all, espinacs, albergínies, tomàquets, llimona, vi, arròs, vi, fruita, vi, arròs , vi blanc, etc. i ous, llet, xocolata, formatge, etc. 2. Aliments que provoquen el creixement del cabell. Els anomenats "aliments irritants" es refereixen als aliments que provoquen el vent i provoquen malalties, produeixen verí, ajuden el foc i el mal, i poden provocar malalties antigues i agreujar-ne de noves brots de boo, espinacs, bolets, etc., com ara mangos, bayas i litxis, com ceba, gingebre, all i pebrot. 3. Additius alimentaris. Cal tenir cura d'evitar colorants artificials, conservants, llevats i altres ingredients continguts en aliments com ara galetes, refrescs, begudes fredes, dolços, pastissos, pa i cervesa. Si les condicions ho permeten, podeu anar a l'hospital per fer-vos una prova d'al·lèrgia per esbrinar quins aliments és al·lèrgic o no hauria de menjar el vostre fill. A més de parar atenció a aquests tabús dietètics, els pares també han d'instar els seus fills a desenvolupar bons hàbits alimentaris, menjar a hores regulars i en quantitats regulars, no menjar en excés ni ser exigents amb el menjar, i no ser llaminosos i menjar aliments prohibits, per no agreujar la condició. |
<<: Fumar és perjudicial per a la pell i agreuja les malalties de la pell
>>: Què causa l'onicomicosi és la més freqüent?
Què és el lloc web del Departament de Transports d...
Encara que les persones tenen molt bones condicio...
Què és Stache Passions? Stache Passions és un lloc...
Quina és la pàgina web de l'Orquestra Filharmò...
Quin és el lloc web de l'Agència Estatal de Tu...
A la vida, sovint veiem persones amb mala salut m...
Què és el lloc web de Swiss Rikon? KUHN RIKON és u...
Quin és el lloc web d'Anritsu Japan? Anritsu C...
Sempre se sent dèbil per tot arreu. Hi ha moltes ...
El reumatisme vell no és un reumatisme en la gent...
Parlant de matrimoni, crec que moltes amigues pen...
Si tens fred però no tens febre, has de prestar a...
En el procés de comunicació entre persones, sovin...
El ritme de vida és molt ràpid avui en dia, sobre...
Si voleu eliminar els punts negres, és molt impor...