A molta gent els agrada comprar-los per menjar-los a l'estiu. Hi ha moltes maneres de cuinar-los. El valor nutricional del lloix també és molt alt, però és molt molest manejar el lloix cada vegada que el mengeu, sobretot perquè no saps si cal netejar els òrgans interns. Així que avui compartiré amb vosaltres si cal netejar els òrgans interns del loach. Mètode 1. Col·loqueu les lligues que acabeu de comprar al mercat en una conca d'aigua, afegiu-hi la quantitat adequada per assegurar-vos que les lligues no surtin nedant i, a continuació, ruixeu-hi una capa de sal uniformement. No alimenteu massa, en cas contrari el llox no es podrà adaptar al medi i morirà. Mètode 2. Després de dues hores, canvieu l'aigua de la conca. Substituïu l'aigua per aigua neta i ruixeu una capa de sal uniformement a la superfície de l'aigua. Mètode 3. Al cap de tres hores, canvieu l'aigua de la conca i afegiu-hi aigua neta. Espolseu una capa de sal uniformement a la superfície de l'aigua. El contingut de sal ha de ser menor que al pas anterior. Mètode 4. Al cap de tres hores, canvieu l'aigua de la conca i afegiu-hi aigua neta. No cal afegir sal en aquest moment. Torneu a canviar l'aigua l'endemà al matí. Si l'aigua encara és clara a la tarda, podeu cuinar. Si l'aigua encara està ennuvolada, continueu canviant l'aigua. Bàsicament, la brutícia dels òrgans interns del loach triga de dos a tres dies a sortir. Mètode 5. Assegureu-vos de treure el cap i els òrgans interns abans de cuinar. Aboqueu l'aigua a la conca. La pell del loach és enganxosa, per això es recomana tallar el cap amb unes tisores. Després de tallar tots els caps, traieu els òrgans interns. A continuació, renteu-lo amb cura tres vegades amb aigua neta i ja podreu començar a cuinar. Els beneficis de menjar loach El moc secretat per la pell de la loxa és l'anomenat "líquid relliscós de loach", que té bons efectes antibacterians i antiinflamatoris barrejar-lo amb sucre i aplicar-lo a la zona afectada pot curar el dolor i la inflor. La carn de Loach és rica en nutrició, conté 9,6 grams de proteïna per cada 100 grams, que és molt més gran que el peix i la carn normals. Loach conté alts nivells d'aminoàcids i lisina que necessita el cos humà, i també conté una gran quantitat de vitamines. El seu contingut en vitamina B1 és de 3 a 4 vegades més gran que el de la carpa crucian, la corvina groga i les gambes. Loach conté poc greix i molt poc colesterol, per tant, és beneficiós per als pacients amb malalties cardiovasculars, anèmia, hepatitis, etc. |
<<: Com reduir el greix visceral, 2 consells per ensenyar-vos a reduir fàcilment el greix visceral
>>: Quin tipus d'examen s'ha de fer per a les hemorroides internes Menja més aliments lleugers?
Tothom vol tenir un cabell brillant A la vida, to...
Què és World of Warcraft (WOW)? World of Warcraft ...
Què és CubaWeb? CubaWeb és un famós portal de turi...
Quin és el lloc web de la Confederació Africana de...
La gingivitis és un símptoma que patim sovint, i ...
A la vida diària, la humitat gastrointestinal és ...
Canviar els bolquers no és difícil ni fàcil. Quan...
Què és Sharp? Sharp Corporation (Sharp Corporation...
Moltes persones no entenen la causa de la miocard...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a l&...
Si el posicionament de la doble parpella de la pl...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia física ...
La toxina botulínica és un bacteri que pot sobrev...
L'artritis és una malaltia tossuda que afecta...
El ferro és un element necessari per al cos humà....