Cal eviscerar les llogues? Com ​​netejar-les?

Cal eviscerar les llogues? Com ​​netejar-les?

A molta gent els agrada comprar-los per menjar-los a l'estiu. Hi ha moltes maneres de cuinar-los. El valor nutricional del lloix també és molt alt, però és molt molest manejar el lloix cada vegada que el mengeu, sobretot perquè no saps si cal netejar els òrgans interns. Així que avui compartiré amb vosaltres si cal netejar els òrgans interns del loach.

Mètode 1.

Col·loqueu les lligues que acabeu de comprar al mercat en una conca d'aigua, afegiu-hi la quantitat adequada per assegurar-vos que les lligues no surtin nedant i, a continuació, ruixeu-hi una capa de sal uniformement. No alimenteu massa, en cas contrari el llox no es podrà adaptar al medi i morirà.

Mètode 2.

Després de dues hores, canvieu l'aigua de la conca. Substituïu l'aigua per aigua neta i ruixeu una capa de sal uniformement a la superfície de l'aigua.

Mètode 3.

Al cap de tres hores, canvieu l'aigua de la conca i afegiu-hi aigua neta. Espolseu una capa de sal uniformement a la superfície de l'aigua. El contingut de sal ha de ser menor que al pas anterior.

Mètode 4.

Al cap de tres hores, canvieu l'aigua de la conca i afegiu-hi aigua neta. No cal afegir sal en aquest moment. Torneu a canviar l'aigua l'endemà al matí. Si l'aigua encara és clara a la tarda, podeu cuinar. Si l'aigua encara està ennuvolada, continueu canviant l'aigua. Bàsicament, la brutícia dels òrgans interns del loach triga de dos a tres dies a sortir.

Mètode 5.

Assegureu-vos de treure el cap i els òrgans interns abans de cuinar. Aboqueu l'aigua a la conca. La pell del loach és enganxosa, per això es recomana tallar el cap amb unes tisores. Després de tallar tots els caps, traieu els òrgans interns. A continuació, renteu-lo amb cura tres vegades amb aigua neta i ja podreu començar a cuinar.

Els beneficis de menjar loach

El moc secretat per la pell de la loxa és l'anomenat "líquid relliscós de loach", que té bons efectes antibacterians i antiinflamatoris barrejar-lo amb sucre i aplicar-lo a la zona afectada pot curar el dolor i la inflor. La carn de Loach és rica en nutrició, conté 9,6 grams de proteïna per cada 100 grams, que és molt més gran que el peix i la carn normals. Loach conté alts nivells d'aminoàcids i lisina que necessita el cos humà, i també conté una gran quantitat de vitamines. El seu contingut en vitamina B1 és de 3 a 4 vegades més gran que el de la carpa crucian, la corvina groga i les gambes. Loach conté poc greix i molt poc colesterol, per tant, és beneficiós per als pacients amb malalties cardiovasculars, anèmia, hepatitis, etc.

<<:  Com reduir el greix visceral, 2 consells per ensenyar-vos a reduir fàcilment el greix visceral

>>:  Quin tipus d'examen s'ha de fer per a les hemorroides internes Menja més aliments lleugers?

Recomanar articles

Com utilitzar l'oli d'oliva i els ous per a la cura del cabell

Tothom vol tenir un cabell brillant A la vida, to...

Què passa amb CubaWeb? Revisió de CubaWeb i informació del lloc web

Què és CubaWeb? CubaWeb és un famós portal de turi...

Què fer amb la gingivitis? Mètodes de tractament de la gingivitis

La gingivitis és un símptoma que patim sovint, i ...

Quins són els tractaments per a la humitat gastrointestinal?

A la vida diària, la humitat gastrointestinal és ...

Com canviar un bolquer

Canviar els bolquers no és difícil ni fàcil. Quan...

Què tal Sharp? Comentaris Sharp i informació del lloc web

Què és Sharp? Sharp Corporation (Sharp Corporation...

Quina és la causa de la miocardiopatia hipertròfica no obstructiva?

Moltes persones no entenen la causa de la miocard...

El coma greu causat per una hemorràgia cerebral és greu?

L'hemorràgia cerebral és una malaltia física ...

Què és la toxina botulínica?

La toxina botulínica és un bacteri que pot sobrev...

Pot un assecador de cabell curar l'espatlla congelada?

L'artritis és una malaltia tossuda que afecta...

Quins són els perjudicis del ferro per al cos humà?

El ferro és un element necessari per al cos humà....