Com fer gelatina i quina és la recepta

Com fer gelatina i quina és la recepta

La gelea és una delicadesa molt famosa, que atrau molta gent pel seu sabor fresc i suau. Si vols fer una bona gelatina, has de conèixer el mètode i la recepta. Quan feu gelea, podeu triar el mètode segons les vostres preferències, com ara fer-la freda o fregida.

1. Amanida freda

Quan es fa plats freds, la gelea no es talla amb un ganivet, en canvi, s'utilitza una làmina de ferro rodona especial amb forats rodons, com una cullera poc profunda: la pala s'encercla a la gelea i els forats rodons es posen a un bol i es condimenten amb oli de vinagre, aigua de vinagre i sal de vinagre. condiments.

2. Fideus d'arròs fregits

Els fideus fregits són una mica més complicats que els fideus freds Requereix una manualitat. Per fregir els fideus, cal un fogó i una olla. L'estufa que s'utilitza per vendre fideus és molt petita, però és una autèntica estufa de llenya de pagès amb un forn de fang, no utilitza com a combustible només palla de blat, palla de faves, etc. L'olla és una olla de ferro negre de fons pla. El venedor primer talla la gelea en trossos de la mida d'un mahjong, després posa oli, sal, ceba, gingebre i altres ingredients a l'olla i fregeix la gelea a foc lent fins que es torna daurat. ”

3. Recepta

La gelatina es menja amb salsa de soja, vinagre i oli de xili És refrescant i suau, i és un aliment d'estiu. En general, hi ha dues maneres de menjar gelatina: una és menjar-la freda i l'altra és fregir-la. El "Dongjing Menghualu" de Meng Yuanlao a la dinastia Song va declarar que "Xisuo Liangfen" ja havia existit a Bianliang durant la dinastia Song del Nord. En general, hi ha dues maneres de menjar gelatina: una és menjar-la freda i l'altra és fregir-la. El "Dongjing Menghualu" de Meng Yuanlao a la dinastia Song va declarar que "Xisuo Liangfen" ja havia existit a Bianliang durant la dinastia Song del Nord. Mètode de preparació: Remullar la pols de mongeta i remenar-la en una pasta. Porteu l'aigua a ebullició, afegiu-hi la pasta de mongeta preparada. Blanc, transparent i semblant al cristall.

<<:  Com regular eficaçment la calor de cinc cors

>>:  Com recuperar-se de l'hemiplegia causada per un infart cerebral

Recomanar articles

Quines són les taques blanques a les amígdales?

Les amígdales són òrgans importants del nostre co...

Quant saps sobre els efectes de l'aigua bullida Zhipi?

Parlant de Zhipi, crec que molta gent no ho té cl...

Oli essencial de lavanda per a cicatrius d'acne

Moltes persones tenen cicatrius d'acne, que q...

Quina és la millor manera de nodrir l'estómac a l'estiu?

Quan la temperatura puja, tothom no pot evitar me...

Els consells de vida que poden salvar vides són importants!

1. Com netejar el vidre a terra Si el vidre simpl...

Què causa el mal alè a llarg termini?

El mal alè és una malaltia bucal comuna. La seva ...

Com emmagatzemar la mantega?

Quant de temps es pot conservar la mantega De fet...

Què és l'arrel de magnolia

L'arrel de magnolia és una espècie d'herb...

Quant de temps es poden utilitzar màscares de protecció mèdica?

De fet, l'ús de màscares de protecció no nomé...

Com ajustar la pèrdua de memòria i l'insomni

La pèrdua de memòria i l'insomni freqüent pod...

És realment útil el dispositiu per blanquejar les dents?

Els aparells per blanquejar les dents van ser mol...

Què he de fer si els meridians del meu cos estan bloquejats?

Si els meridians del cos estan bloquejats, natura...

Què fer si l'ungla creix a la carn i es torna purpura?

A la vida, moltes amigues tindran les ungles dels...