La mostassa està feta d'una planta màgica anomenada fusta de mostassa. Les llavors de les fulles de mostassa madures es prenen, es trituren i es polsem per convertir-se en la pasta de mostassa i la mostassa en pols que veiem habitualment, però si mengeu massa, no us aniràs a gust bo, però també té efectes màgics. De què està feta la mostassa? La mostassa, també coneguda com a mostassa en pols, verdures de patata occidental, mostassa en pols, etc., es divideix generalment en dos tipus: mostassa verda i mostassa groga. La mostassa groga, originària de la Xina, s'elabora triturant llavors de mostassa. La mostassa verda, també coneguda com a wasabi verd, és originària del Japó. És de color verd, té una olor picant més forta que la mostassa groga i té un aroma únic. La mostassa que mengem habitualment s'elabora triturant llavors de mostassa en pols. La mostassa en pols no fa olor quan està seca i s'ha de barrejar amb aigua per obtenir un gust fort i picant. Després de barrejar-la amb sal, vinagre o altres espècies, es converteix en la salsa de mostassa que coneixem. Procés de producció : 1. La mostassa es pot fer abocant aigua bullint. Després de barrejar bé, remulleu el recipient que conté mostassa en aigua freda! Després de refredar-se, es torna picant i picant! ? 2. La mostassa també es pot fer abocant aigua freda. Després d'agitar uniformement, col·loqueu el recipient que conté mostassa en una vaporera i coeu-lo al vapor durant 10 minuts, després deixeu-ho refredar! ? 3. Si sou al nord o en altres zones on es fa servir estufes per escalfar-se a l'hivern, també es pot fer mostassa abocant aigua freda. Després de barrejar bé, poseu el recipient de mostassa al fogó (al costat del fogó) per torrar i escalfar. Deixeu-ho refredar de nou! ? 4. Quan aboqueu aigua freda sobre la mostassa, remeneu-la de manera uniforme, poseu el recipient que conté la mostassa al microones per escalfar-la, i després deixeu-la refredar! Com fer mostassa en pols: barregeu la mostassa en pols amb aigua tèbia, després afegiu-hi oli, sal, sucre, vinagre i altres condiments, remeneu-ho en una pasta i col·loqueu-la a uns 40 °C durant 2 o 3 hores. Quan feu la pasta de mostassa, podeu afegir alguns condiments de manera adequada, principalment per utilitzar l'efecte desinfectant del gust, eliminar-ne l'amargor, fer que tingui un gust moderat i no sec, millorar el sabor i la frescor i jugar un paper per ajudar a fer la pasta. ... |
<<: Diferència entre mostassa groga i mostassa verda
>>: La sopa de Kapok té aquests efectes màgics
Moltes persones primes diran que no pujaran de pe...
Moltes persones han patit febre, i moltes malalti...
Rentar-se la cara amb llet pot reduir els porus f...
El grup de la vitamina B té un paper molt importa...
Les causes habituals del dolor ocular a les comis...
Amb el desenvolupament de la tecnologia mèdica mo...
La cefalea per deficiència renal és un símptoma c...
Molta gent pensa que el sucre blanc només es pot ...
Per diverses raons, algunes parelles sempre no po...
El vi de cavall de mar és un vi de salut relativa...
Hi ha un dolor sord al costat dret de la part inf...
La cirrosi hepàtica és una malaltia hepàtica prog...
1. Evitar la contaminació creuada durant la bugad...
L'acne a les galtes té un cert impacte en la ...
L'arròs és un dels aliments bàsics que conté ...