Tots sabem que la vida útil del vi negre és molt curta. Molta gent no presta molta atenció a aquest coneixement, la qual cosa porta a la caducitat del vi negre. Hem de saber més sobre els mètodes de conservació del vi negre per allargar la vida útil del vi negre, de manera que el podem beure quan vulguem en el futur, i també és convenient per a més gent emmagatzemar-lo en temps normals. ' Després d'obrir el vi negre, l'aire de l'ampolla de vi s'ha de bombejar i el vi s'ha d'emmagatzemar en un recipient tancat a prova de llum a una temperatura baixa constant. Pot frenar la pèrdua d'aroma del vi i reduir el temps que triga a deteriorar-se. 1. Oxigen a l'aire. És l'enemic de la conservació del vi. Un cop l'oxigen entra en contacte total amb el vi, l'alcohol es convertirà en àcid acètic, provocant que el vi s'agri i es deteriori. Per tant, després d'obrir-lo, s'ha de tancar el vi i eliminar l'aire del recipient. Si no voleu comprar un aparell de buit i no teniu cap manera d'expulsar l'aire del recipient d'emmagatzematge, hi ha una altra manera: posar el vi sense acabar en ampolles petites. 2. Temperatura d'emmagatzematge. D'una banda, la millor temperatura d'emmagatzematge és de 10-14° (la millor temperatura d'emmagatzematge per a diferents vins és diferent, d'altra banda, el rang de variació de temperatura que pot suportar el vi és molt petit). Per tant, la temperatura ambient no és adequada per a la conservació del vi obert. La diferència de temperatura entre el dia i la nit és gran i la temperatura òptima d'emmagatzematge varia molt en les diferents estacions. 3. Altres condicions d'emmagatzematge. Si no pots col·locar el vi a la llum solar directa, has de mantenir una humitat adequada. Si només pots emmagatzemar-lo a temperatura ambient, has de col·locar-lo en un lloc ben ventilat. Val a dir que quan es guarda el vi, l'ampolla ha d'estar inclinada, col·locada horitzontalment o cap per avall. La finalitat és que el vi entri en contacte amb el suro. D'aquesta manera, el suro s'humitejarà i s'expandirà, evitant que l'aire entri i aconseguint realment un efecte de segellat. Per descomptat, no importa el bon mètode d'emmagatzematge que utilitzeu, el vi no durarà gaire després d'obrir-lo. Així que intenta acabar-lo si pots, normalment triga més d'una setmana a obrir-se. Hauríem de renunciar-hi. O utilitzar-lo per a altres finalitats, com cuinar o fer màscares facials. Només dominant el mètode de conservació del vi negre podem conservar el nostre vi negre durant més temps No hem d'ignorar aquest aspecte, sinó pot ser que el nostre vi negre no sigui potable, o ens enverinem, tingueu mal d'estómac, diarrea, etc. Hem de triar un bon mètode d'emmagatzematge per al vi negre. . |
<<: Com podem accelerar el metabolisme de la pell?
>>: Quin tipus d'aliment pot protegir de la radiació?
El sistema limfàtic és el sistema circulatori més...
De tant en tant, la roba es taca d'oli, ja si...
Avui dia, amb la millora del nivell de vida de le...
Per als adolescents, el seu creixement i desenvol...
A molta gent els agrada menjar ostres delicioses ...
El cabell negre és en realitat un signe de bona s...
Quan vas a l'autobús, el teu conductor sempre...
L'acne és el que la gent sovint anomena punts...
La fissura anal és una afecció que han patit molt...
Els quists anals s'han de prendre seriosament...
Als ulls d'algunes persones, el jade és només...
Quina és la pàgina web del Consolat General de Fin...
Si la majoria de la gent troba que la seva orina ...
Crec que molta gent sap sobre Vajra Bodhi és esse...
La insulina és una substància que afavoreix el me...