Ara és l'època en què floreixen les flors de kapok. No es tracta del cotó recollit dels camps i que s'utilitza per fer roba, sinó de les flors de kapok. Molta gent pensa que són només per a l'ornamentació, però les pots portar a casa i fer-les servir per fer sopa de flors amb diferents ingredients i promoció. rinació, humitejar els intestins i els pulmons i eliminar la humitat del cos. Sopa de vedella Kapok de meló amarg Ingredients : 500 grams de carbassa amarga, 50 grams de flors de kapok, 450 grams de vedella i 3 llesques de gingebre. Forma de preparació : Renteu la carbassa amarga, talleu-la a trossos, traieu-ne la polpa, renteu-les les flors de kapok i remulleu-les; Afegiu l'aigua i les rodanxes de gingebre en una olla de fang i deixeu-ho bullir. Afegiu-hi la carbassa amarga i les flors de kapok i deixeu-ho bullir durant 45 minuts. Eficàcia : Té els efectes de la diüresi, la deshumidificació, la millora de la vista i la desintoxicació. Sopa fresca de Kapok i Carpa Crucian Ingredients : 4 flors fresques de kapok, 1 carpa crucian, 3 rodanxes de gingebre. Mètode de preparació : Renteu les flors fresques de kapok, remulleu-les amb aigua lleugera i salada, torneu-les a matar i netegeu la carpa crucian, i fregiu-la en oli calent fins que quedi una mica groc, poseu-hi una quantitat adequada d'aigua, afegiu-hi tots els ingredients, deixeu-ho bullir durant 1 hora i afegiu-hi sal; Eficàcia : refrescant i eliminant la humitat. Sopa de Kapok, ordi i ossos de porc Ingredients : 50 grams de flors de kapok, 20 grams de llavors de coix, 30 grams de llenties, 500 grams d'ossos de porc, 1 racó de pell de mandarina, 2 dàtils confitats i 3 llesques de gingebre. Preparació : Rentar tots els ingredients, tallar els ossos de porc a trossos i escalfar-los amb aigua, abocar la quantitat adequada d'aigua en una olla de fang, portar a ebullició, afegir els ingredients anteriors i coure a foc lent durant unes 2 hores, afegir sal al gust. Pot eliminar la calor, desintoxicar, enfortir la melsa i eliminar la humitat. Sopa xinesa de ñame i kapok (per a 2-3 persones) Ingredients : 30 grams de llavor de coix; 30 grams d'Euryale ferox (es necessiten 250 grams de ñame fresc); Si feu sopa, afegiu-hi 250 grams d'ossos de porc, si feu farinetes, afegiu-hi 100 grams d'arròs. Procediment : Rentar tots els ingredients i posar-los en una olla de fang (si feu farinetes, podeu posar-los en una arrossera) i afegir-hi la quantitat adequada d'aigua. Després de bullir, es triguen 2 hores a fer la sopa si estàs fent farinetes, te'n pots menjar quan l'arròs estigui cuit; |
<<: De quina planta està feta la mostassa?
>>: Com menjar mostassa sense sufocar-se
La primavera i l'estiu també són estacions pr...
Deu haver-hi unes quantes amigues que tenen pèl f...
Si trobeu que hi ha abollaments a la part inferio...
① Espereu en silenci; ② Dormir bé; ③ Exercici, un...
El refredat i la humitat de la melsa i l'estó...
Com rentar-se l'esmalt d'ungles a la roba...
Què és el lloc web de Greyhound Bus Lines? Greyhou...
Si sentiu dolor als ganglis axil·lars, cal parar ...
De fet, el nitrit és força comú a la nostra vida ...
Cal entendre la puntuació de la fosfatasa alcalin...
Una baixa amplada de distribució de plaquetes pot...
Sovint experimentem mals de cap a la nostra vida ...
En la vida de les persones poden aparèixer divers...
El calci té un paper important en el nostre cos. ...
Què és Gardaland? Gardaland és un famós parc d'...