Ara és l'època en què floreixen les flors de kapok. No es tracta del cotó recollit dels camps i que s'utilitza per fer roba, sinó de les flors de kapok. Molta gent pensa que són només per a l'ornamentació, però les pots portar a casa i fer-les servir per fer sopa de flors amb diferents ingredients i promoció. rinació, humitejar els intestins i els pulmons i eliminar la humitat del cos. Sopa de vedella Kapok de meló amarg Ingredients : 500 grams de carbassa amarga, 50 grams de flors de kapok, 450 grams de vedella i 3 llesques de gingebre. Forma de preparació : Renteu la carbassa amarga, talleu-la a trossos, traieu-ne la polpa, renteu-les les flors de kapok i remulleu-les; Afegiu l'aigua i les rodanxes de gingebre en una olla de fang i deixeu-ho bullir. Afegiu-hi la carbassa amarga i les flors de kapok i deixeu-ho bullir durant 45 minuts. Eficàcia : Té els efectes de la diüresi, la deshumidificació, la millora de la vista i la desintoxicació. Sopa fresca de Kapok i Carpa Crucian Ingredients : 4 flors fresques de kapok, 1 carpa crucian, 3 rodanxes de gingebre. Mètode de preparació : Renteu les flors fresques de kapok, remulleu-les amb aigua lleugera i salada, torneu-les a matar i netegeu la carpa crucian, i fregiu-la en oli calent fins que quedi una mica groc, poseu-hi una quantitat adequada d'aigua, afegiu-hi tots els ingredients, deixeu-ho bullir durant 1 hora i afegiu-hi sal; Eficàcia : refrescant i eliminant la humitat. Sopa de Kapok, ordi i ossos de porc Ingredients : 50 grams de flors de kapok, 20 grams de llavors de coix, 30 grams de llenties, 500 grams d'ossos de porc, 1 racó de pell de mandarina, 2 dàtils confitats i 3 llesques de gingebre. Preparació : Rentar tots els ingredients, tallar els ossos de porc a trossos i escalfar-los amb aigua, abocar la quantitat adequada d'aigua en una olla de fang, portar a ebullició, afegir els ingredients anteriors i coure a foc lent durant unes 2 hores, afegir sal al gust. Pot eliminar la calor, desintoxicar, enfortir la melsa i eliminar la humitat. Sopa xinesa de ñame i kapok (per a 2-3 persones) Ingredients : 30 grams de llavor de coix; 30 grams d'Euryale ferox (es necessiten 250 grams de ñame fresc); Si feu sopa, afegiu-hi 250 grams d'ossos de porc, si feu farinetes, afegiu-hi 100 grams d'arròs. Procediment : Rentar tots els ingredients i posar-los en una olla de fang (si feu farinetes, podeu posar-los en una arrossera) i afegir-hi la quantitat adequada d'aigua. Després de bullir, es triguen 2 hores a fer la sopa si estàs fent farinetes, te'n pots menjar quan l'arròs estigui cuit; |
<<: De quina planta està feta la mostassa?
>>: Com menjar mostassa sense sufocar-se
Què és Automòbils? Automobils és un conegut portal...
Algunes persones sempre tenen mal alè, una capa g...
Quan anem a dormir a la nit, si la temperatura in...
1. Cremades al paladar Per a les cremades al pala...
Tothom a la vida sempre té alguna cosa que té por...
Amb la millora gradual dels nivells de vida, la g...
L'hemangioma és un tumor benigne que apareix ...
En la nostra vida diària, només garantint un cos ...
El detergent en pols és molt comú a la nostra vid...
Què és la Universitat Mälardalen? La Universitat M...
Què és el de Peterson? Peterson's és una famos...
Què és Jubii Search? Jubii és el motor de cerca i ...
La prova d'hcg en sang s'utilitza princip...
Quan canvien les estacions i el clima es torna mo...
Quin és el lloc web de Herning School of Business ...