En comprar mostassa, trobarem que el venedor ens recomana sovint dos tipus de mostassa, la mostassa groga i la mostassa verda, però no hi ha cap diferència en l'aspecte, la mostassa és un condiment comú a la vida diària, i es veu més sovint en ocasions de sashimi i sushi. . Quina diferència hi ha entre la mostassa groga i la mostassa verda? Mostassa groga i verda La mostassa groga es va originar al meu país i s'ha consumit a la cort reial des de la dinastia Zhou. Es fa amb llavors de mostassa mòlta. És de color groc i de sabor lleugerament picant. A més de condimentar, les persones també utilitzen mostassa groga internament per tractar els vòmits, els còlics subumbilicals i externament per tractar l'artritis. Salsa de mostassa groga Hi ha una recepta per tractar l'artritis a la "Selecció de nous mètodes mèdics provats d'un sol ingredient" de Xuzhou: una o dues unces de mostassa i una quantitat adequada de vinagre. Primer humitejar la mostassa amb una petita quantitat d'aigua bullint, després afegir vinagre per fer-ne una pasta. Esteneu-la sobre un drap, cobriu-la amb una capa de gasa i apliqueu-la a la zona dolorosa. Traieu-lo al cap de tres hores i apliqueu-lo un cop cada 3-5 dies. Mostassa groga i llavors de mostassa Com a medicina tradicional xinesa, la mostassa té un gust picant i una naturalesa càlida. Entra al meridià pulmonar. Té els efectes d'escalfar els pulmons, resoldre la flegma, promoure el qi, dispersar l'estancament, desbloquejar meridians i alleujar el dolor. Es pot utilitzar per tractar la flegma freda, la tos i les sibilàncies, la distensió i el dolor del pit i els flancs, l'estancament de la flegma als meridians, l'adormiment i el dolor a les articulacions, el flux de flegma i humitat, i les úlceres i inflor genitals. Mostassa verda La mostassa verda és d'origen japonès, està feta de wasabi o rave picant. És de color verd i té una olor picant més forta que la mostassa groga. De fet, al Japó, no només hi ha mostassa verda que s'utilitza habitualment per menjar sushi, sinó també una mostassa groga, però les funcions d'ambdós són diferents. En general, la mostassa verda té un gust més picant i s'utilitza quan es menja sashimi i sushi per eliminar l'olor de peix i desinfectar la mostassa groga té un gust més suau, de manera que es pot utilitzar com a condiment a l'hora de cuinar i guisar. Wasabi El wasabi, la matèria primera de la mostassa verda, és una hortalissa rara i picant que creix a l'ombra dels boscos en zones muntanyoses fredes a una altitud de 1.300-2.500 metres d'altitud, no només té les funcions de desinfecció, esterilització i antidisenteria, sinó que també pot augmentar la gana, blanquejar la pell, prevenir l'acne i osteporosis. |
<<: Els medicaments són efectius per als espasmes intestinals?
>>: De quina planta està feta la mostassa?
Els pits perts sempre han estat el focus de la be...
Moltes persones sempre se senten marejades, no te...
Les jaquetes de plomes són un tipus de roba d'...
Què és ON Semiconductor? ON Semiconductor és un pr...
Què és Phanfare? Phanfare és un espai d'emmaga...
Què és la Universitat de Ciències Aplicades d'...
Què és el lloc web de la cadena de llibreries Chap...
Les persones amb males de melsa i estómac es pode...
Parlant d'herpes, crec que la primera reacció...
A mesura que el tema de la preservació de la salu...
Els petits nòduls als pulmons són un problema clí...
Quin és el lloc web d'Otis Elevator Company? O...
Es pot dir que el recobriment de la llengua negra...
Les ungles són originalment llises Una vegada que...
En els darrers anys, amb l'aparició dels telè...