En comprar mostassa, trobarem que el venedor ens recomana sovint dos tipus de mostassa, la mostassa groga i la mostassa verda, però no hi ha cap diferència en l'aspecte, la mostassa és un condiment comú a la vida diària, i es veu més sovint en ocasions de sashimi i sushi. . Quina diferència hi ha entre la mostassa groga i la mostassa verda? Mostassa groga i verda La mostassa groga es va originar al meu país i s'ha consumit a la cort reial des de la dinastia Zhou. Es fa amb llavors de mostassa mòlta. És de color groc i de sabor lleugerament picant. A més de condimentar, les persones també utilitzen mostassa groga internament per tractar els vòmits, els còlics subumbilicals i externament per tractar l'artritis. Salsa de mostassa groga Hi ha una recepta per tractar l'artritis a la "Selecció de nous mètodes mèdics provats d'un sol ingredient" de Xuzhou: una o dues unces de mostassa i una quantitat adequada de vinagre. Primer humitejar la mostassa amb una petita quantitat d'aigua bullint, després afegir vinagre per fer-ne una pasta. Esteneu-la sobre un drap, cobriu-la amb una capa de gasa i apliqueu-la a la zona dolorosa. Traieu-lo al cap de tres hores i apliqueu-lo un cop cada 3-5 dies. Mostassa groga i llavors de mostassa Com a medicina tradicional xinesa, la mostassa té un gust picant i una naturalesa càlida. Entra al meridià pulmonar. Té els efectes d'escalfar els pulmons, resoldre la flegma, promoure el qi, dispersar l'estancament, desbloquejar meridians i alleujar el dolor. Es pot utilitzar per tractar la flegma freda, la tos i les sibilàncies, la distensió i el dolor del pit i els flancs, l'estancament de la flegma als meridians, l'adormiment i el dolor a les articulacions, el flux de flegma i humitat, i les úlceres i inflor genitals. Mostassa verda La mostassa verda és d'origen japonès, està feta de wasabi o rave picant. És de color verd i té una olor picant més forta que la mostassa groga. De fet, al Japó, no només hi ha mostassa verda que s'utilitza habitualment per menjar sushi, sinó també una mostassa groga, però les funcions d'ambdós són diferents. En general, la mostassa verda té un gust més picant i s'utilitza quan es menja sashimi i sushi per eliminar l'olor de peix i desinfectar la mostassa groga té un gust més suau, de manera que es pot utilitzar com a condiment a l'hora de cuinar i guisar. Wasabi El wasabi, la matèria primera de la mostassa verda, és una hortalissa rara i picant que creix a l'ombra dels boscos en zones muntanyoses fredes a una altitud de 1.300-2.500 metres d'altitud, no només té les funcions de desinfecció, esterilització i antidisenteria, sinó que també pot augmentar la gana, blanquejar la pell, prevenir l'acne i osteporosis. |
<<: Els medicaments són efectius per als espasmes intestinals?
>>: De quina planta està feta la mostassa?
En la nostra cognició, molts adults tindran símpt...
Què és Capcom? Capcom Co., Ltd. és un desenvolupad...
Les berrugues planes són una malaltia de la pell ...
Què és Panorama? Panoramas.dk és un famós lloc web...
L'infart cerebral i la trombosi cerebral es c...
Algunes persones pateixen malalties mentals sense...
La picor de gola amb flema és un fenomen inflamat...
Els singlots freqüents són molt incòmodes, poden ...
El hula hooping és un exercici de fitness molt co...
Quin és el lloc web de la Universitat de Pula, Cro...
La diabetis és una malaltia relativament freqüent...
Tant el cos masculí com el femení segreguen una h...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia provoca...
Hi ha algunes diferències en el tractament de les...
Segons les estadístiques rellevants, cada vegada ...