Quin tipus de te és el te Pu'er Crec que molts amics a qui els agrada beure el te no és el tipus de te més recomanat, sinó que també té un alt valor medicinal. Té un bon efecte per eliminar el greix i ajudar a la digestió. També és un molt bon te per escalfar l'estómac. És apte per a beure persones de mitjana edat i gent gran i és un producte natural per a la salut. Quin tipus de te és el te Pu'er és un te negre entre els sis tipus principals de te, però Pu'er és un tipus de te molt controvertit. Molts experts que els agrada estudiar el te han classificat aquest tipus de te en una nova varietat. A moltes persones els agrada utilitzar Pu'er per eliminar l'excés de greix dels seus cossos. Com que el te madur Pu'er es fermenta artificialment en piles, pertany al te negre. Però el te cru Pu'er s'exposa a l'aire i se sotmet a una fermentació natural en l'etapa posterior. Algunes persones també diuen que el te cru Pu'er és te verd. És només l'últim procés en el procés d'elaboració del te cru Pu'er és te cru verd assecat al sol. El te verd és més sovint fregit, al forn o al vapor. El te Pu'er es divideix en varietats de fulles grans i de fulles petites. El te fermentat és el te madur que la gent de Yunnan s'emmagatzema naturalment és el te cru, que els de Yunnan anomenen el te negre de Yunnan i probablement pertany a la terra de Yunna Ed. El te madur és millor quan es fermenta fins al 50% de maduració, però avui dia els comerciants estan ansiosos d'aconseguir resultats ràpids i generalment el fermentan a 7-9 punts. Quin tipus de te és el te Pu'er El te Pu'er és un te històric tradicional a Yunnan que porta el nom de la regió i també és un te històric famós a la Xina. La definició de te Pu'er anunciada per l'Oficina Provincial d'Estàndards i Metrologia de Yunnan el març de 2003 és: "El te Pu'er s'elabora a partir del te verd sec de fulles grans de Yunnan cultivat en una zona determinada de la província de Yunnan i es transforma en te solt i te comprimit mitjançant la post-fermentació. Aquesta és la definició de Pu'eritativa a la Xina continental. El te Pu'er pertany a la categoria "te fosc" de la classificació tradicional del te. És originari de Simao, Banna, Lincang i altres llocs del curs mitjà del riu Lancang a Yunnan. Té unes característiques regionals i característiques artesanes. Com més antic és, més fragant. El te Pu'er és el te amb més història i el més ric sabor cultural. El te Pu'er es divideix en "te madur" i "te cru" segons els diferents passos de processament. Després de ser cuit al vapor en una pila per madurar, es converteix en "té madur". Després d'haver estat emmagatzemat durant un període de temps considerable, quan el seu sabor i qualitat s'han estabilitzat, es pot vendre. "Te cru" es refereix al te cru que no passa pel procés de cocció al vapor i es converteix completament en te cuit mitjançant la transformació natural. El procés de maduració natural és bastant lent i triga almenys entre 5 i 8 anys. Després de la maduració completa, el te cru encara conserva un encant viu i viu en el seu aroma envellit, més evident i estable es fa la seva fragància interior i la seva vitalitat. L'excel·lent qualitat del te Pu'er no només es reflecteix en la seva aroma, humitat i gust suau, sinó que també el consumeixen principalment els compatriotes tibetans. Els nòmades mengen principalment carn com a aliment bàsic, com diu el refrany: "Pots quedar sense menjar durant tres dies, però no pots quedar-te sense te durant un dia". Quan la gent compra i beu te, generalment prefereix te nou en lloc d'un te fosc, com el te de Yunnan Pu'er, el te fosc de Hunan, el te de Guangxi Liubao, etc., l'aroma del te vell és millor i l'aroma del te nou és pitjor. Els experiments clínics han demostrat que el te Pu'er té un bon efecte de pèrdua de pes, pot reduir el colesterol al cos humà i té l'efecte de promoure la salivació i alleujar la tos. El te Pu'er no només ens pot donar energia en la nostra feina i la nostra vida, sinó que també ens pot fer prim i saludable en poc temps. |
<<: Quin col·lagen és més efectiu?
>>: La mel és àcida o alcalina?
Qualsevol que hagi estudiat química sap que el bi...
El te perfumat és el preferit entre les amigues i...
Què és el lloc web de la Greater London Authority?...
Una bona qualitat del son és molt important, perq...
La insuficiència renal aguda és un terme general ...
Què és Engie Group? Engie Group és un grup multina...
A mesura que envellim, les diferents funcions del...
La sacarosa i el sucre blanc són les coses més ha...
Els pulmons tenen un paper molt important en els ...
En realitat, els marejos són molt freqüents entre...
Quan els amics es reuneixen, beuen una mica d'...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Co...
Quan escolten parlar de les dents creixent, molta...
Quin és el lloc web de German KBA? Koenig & Ba...
Ens dutxem cada dia, i el gel de dutxa és essenci...