Menjar és la manera més directa per al cos humà d'obtenir nutrició, però els aliments no són 100% segurs. Alguns aliments poden agreujar la malaltia, mentre que alguns poden ajudar a recuperar-se de la malaltia. L'efecte dels aliments s'ha de comparar amb el tipus de malaltia. Per exemple, per a malalties com el mal de cap vascular, s'ha de prestar atenció a evitar els aliments que no afavoreixen la recuperació durant els àpats, doncs, què no s'ha de menjar per al mal de cap vascular i quins són els efectes? Aliments que afecten directament els mals de cap: 1. El formatge sec, la caça que s'ha emmagatzemat massa temps i l'arengada en escabetx contenen tirosina, que pot provocar mal de cap, per la qual cosa s'han d'evitar. 2. El pernil conté nitrit, que pot provocar vasodilatació i també s'ha de classificar com a tabú. Els pacients amb mal de cap també han d'evitar la xocolata i els seus productes i l'alcohol, especialment el vi blanc, el vi i el xampany. 3. Els pacients amb migranya pateixen principalment disfunció vasomotora cerebral, i la principal substància que causa el canvi és la 5-hidroxitriptamina, els ous, la llet, la xocolata, el formatge, la cervesa, el cafè, el te, els tomàquets i altres aliments poden produir 5-hidroxitriptamina després d'entrar al cos humà fumar en grans quantitats i beure te fort pot accelerar la freqüència cardíaca i provocar espasmes de les artèries petites, que agreugen els símptomes del mal de cap, per la qual cosa s'han d'evitar. 4. Eviteu menjar aliments massa salats o aliments que causen fàcilment inflor. Els aliments massa salats provocaran retenció d'aigua als vasos sanguinis, augmentaran el volum sanguini i agreujaran el desenvolupament de mals de cap. Els cogombres crus, els moniatos, les mongetes i els aliments massa dolços poden causar inflor estomacal, que pot empitjorar la condició i s'ha d'evitar. 5. Evita els aliments picants com la ceba crua, l'all, el porro, el pebrot, la mostassa, el curri en pols, el gingebre i altres aliments irritants. Eviteu els aliments de peix i picants als pacients amb mal de cap que mengin aliments de peix i picants, com ara gambes i crancs, per no agreujar la condició i ser perjudicials per al cos. |
<<: Què fer si la pell de les mans i els peus és rugosa
>>: Com alleujar l'estrès, aquests mètodes et faran més relaxat
A la vida diària, algunes persones se sentiran en...
Quina és la web de la Universitat de Perpinyà? La ...
En la vida diària, molts dels nostres amics sempr...
Gairebé tothom experimentarà mal d'esquena fi...
L'aigua de sosa és una solució aquosa de bica...
El clorhidrat de lisina és un fàrmac que s'ut...
L'astràgal és un material medicinal tradicion...
Què és Cuded Inspiration Design Blog? Cuded és un ...
La hidrocefàlia és una malaltia comuna en fetus o...
La planxa és un aparell elèctric habitual en la n...
A totes les dones li agrada la pell clara i brill...
Molts estudiosos nacionals i estrangers han recon...
Moltes amigues no saben com calcular el seu perío...
Quin és el lloc web de Corrections Corporation of ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Rhode Isl...