Què no he de menjar per als mals de cap vasculars? Quins són els efectes?

Què no he de menjar per als mals de cap vasculars? Quins són els efectes?

Menjar és la manera més directa per al cos humà d'obtenir nutrició, però els aliments no són 100% segurs. Alguns aliments poden agreujar la malaltia, mentre que alguns poden ajudar a recuperar-se de la malaltia. L'efecte dels aliments s'ha de comparar amb el tipus de malaltia. Per exemple, per a malalties com el mal de cap vascular, s'ha de prestar atenció a evitar els aliments que no afavoreixen la recuperació durant els àpats, doncs, què no s'ha de menjar per al mal de cap vascular i quins són els efectes?

Aliments que afecten directament els mals de cap:

1. El formatge sec, la caça que s'ha emmagatzemat massa temps i l'arengada en escabetx contenen tirosina, que pot provocar mal de cap, per la qual cosa s'han d'evitar.

2. El pernil conté nitrit, que pot provocar vasodilatació i també s'ha de classificar com a tabú. Els pacients amb mal de cap també han d'evitar la xocolata i els seus productes i l'alcohol, especialment el vi blanc, el vi i el xampany.

3. Els pacients amb migranya pateixen principalment disfunció vasomotora cerebral, i la principal substància que causa el canvi és la 5-hidroxitriptamina, els ous, la llet, la xocolata, el formatge, la cervesa, el cafè, el te, els tomàquets i altres aliments poden produir 5-hidroxitriptamina després d'entrar al cos humà fumar en grans quantitats i beure te fort pot accelerar la freqüència cardíaca i provocar espasmes de les artèries petites, que agreugen els símptomes del mal de cap, per la qual cosa s'han d'evitar.

4. Eviteu menjar aliments massa salats o aliments que causen fàcilment inflor. Els aliments massa salats provocaran retenció d'aigua als vasos sanguinis, augmentaran el volum sanguini i agreujaran el desenvolupament de mals de cap. Els cogombres crus, els moniatos, les mongetes i els aliments massa dolços poden causar inflor estomacal, que pot empitjorar la condició i s'ha d'evitar.

5. Evita els aliments picants com la ceba crua, l'all, el porro, el pebrot, la mostassa, el curri en pols, el gingebre i altres aliments irritants. Eviteu els aliments de peix i picants als pacients amb mal de cap que mengin aliments de peix i picants, com ara gambes i crancs, per no agreujar la condició i ser perjudicials per al cos.

<<:  Què fer si la pell de les mans i els peus és rugosa

>>:  Com alleujar l'estrès, aquests mètodes et faran més relaxat

Recomanar articles

Com tractar la tripofòbia? Sis consells per ajudar-vos a superar fàcilment

A la vida diària, algunes persones se sentiran en...

Què puc menjar per millorar la flatulència i la diarrea?

En la vida diària, molts dels nostres amics sempr...

Quins són els símptomes de la luxació lumbar?

Gairebé tothom experimentarà mal d'esquena fi...

L'efecte de l'aigua de soda sobre la gota, presteu atenció a la dosi

L'aigua de sosa és una solució aquosa de bica...

Quins són els beneficis de prendre clorhidrat de lisina?

El clorhidrat de lisina és un fàrmac que s'ut...

Com utilitzar una planxa

La planxa és un aparell elèctric habitual en la n...

Massatge per eliminar la pigmentació

A totes les dones li agrada la pell clara i brill...

Com calcular el període segur?

Moltes amigues no saben com calcular el seu perío...