Què causa l'espondilitis?

Què causa l'espondilitis?

Els pacients amb espondilitis han de prestar atenció per entendre les causes de la malaltia. Els factors genètics comuns també hi estan relacionats amb la clamídia, la salmonel·la, la shigella, el Campylobacter jejuni i altres bacteris, així que presteu atenció a l'exercici per millorar la immunitat del cos.

1. La causa de l'espondilitis anquilosant està relacionada amb factors genètics Les enquestes familiars han trobat que el risc de desenvolupar espondilitis anquilosant en familiars de primera generació de pacients amb espondilitis anquilosant és de 20 a 40 vegades més gran que el de la població general. Una enquesta de bessons va trobar que entre els bessons idèntics, la probabilitat que l'altre bessó tingui la malaltia és superior al 50%. Els antecedents genètics són el principal determinant de la susceptibilitat a l'espondilitis anquilosant.

2. L'únic gen de susceptibilitat conegut, HLA-B27, té un risc relatiu de gairebé el 100%, però només pot explicar entre el 10% i el 50% del risc genètic global d'espondilitis anquilosant.

3. Encara que no s'ha confirmat que l'espondilitis anquilosant sigui causada per factors exògens, hi ha moltes evidències que ho avalen. El nivell d'anticossos IgA sèric en pacients amb espondilitis anquilosant està significativament elevat i es correlaciona significativament amb el nivell de proteïna C reactiva. Al mateix temps, augmenta la taxa de detecció de Klebsiella pneumoniae a les femtes de pacients amb espondilitis anquilosant activa, i el nivell sèric d'anticossos anti-Klebsiella Ig i lipoA augmenta. També hi ha literatura que indica que HLA-B27 té la funció d'estimular l'activitat de c-fos durant la infecció per Salmonel·la. S'ha confirmat l'artritis reactiva relacionada amb HLA-B27 induïda per Chlamydia, Salmonella, Shigella, Campylobacter jejuni, Yersinia, etc.

<<:  Què he de fer si hi ha líquid a l'articulació de l'espatlla?

>>:  Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

Recomanar articles

Què significa metabolisme? Ho entens?

Metabolisme és el terme general per a tots els ca...

Per què em fa mal el braç?

El dolor al braç és de vegades una reacció de dol...

Es poden eliminar les taques negres de les dents causades pel tabaquisme?

Ja siguin homes o dones, tots són addictes al tab...

9 consells per suavitzar els ossos de peix

Quan es mengen peix, sovint es queden enganxats a...

Quant de temps és el millor per cuinar xai en una olla a pressió?

El més important de guisar el xai és mantenir el ...

Coses a tenir en compte a l'hora de netejar i mantenir la roba interior

El que més molesta a les noies és que la seva rob...

Es pot curar el vitiligen? Com tractar-ho?

El vitiligen és una malaltia de la pell amb una i...

Quins són els símptomes de la rinitis crònica?

Els símptomes de la rinitis crònica s'han de ...

Com triar el vinagre blanc adequat

El vinagre és un condiment que mengem gairebé tot...

Quin tipus de sabates són millors per saltar la corda?

Saltar a la corda durant un minut crema moltes ca...

Quins són els tabús de la carn de coco

La carn en escabetx té un molt bon sabor i moltes...

Quant de temps es pot emmagatzemar la llet materna?

També és important emmagatzemar l'excés de ll...