Els pacients amb espondilitis han de prestar atenció per entendre les causes de la malaltia. Els factors genètics comuns també hi estan relacionats amb la clamídia, la salmonel·la, la shigella, el Campylobacter jejuni i altres bacteris, així que presteu atenció a l'exercici per millorar la immunitat del cos. 1. La causa de l'espondilitis anquilosant està relacionada amb factors genètics Les enquestes familiars han trobat que el risc de desenvolupar espondilitis anquilosant en familiars de primera generació de pacients amb espondilitis anquilosant és de 20 a 40 vegades més gran que el de la població general. Una enquesta de bessons va trobar que entre els bessons idèntics, la probabilitat que l'altre bessó tingui la malaltia és superior al 50%. Els antecedents genètics són el principal determinant de la susceptibilitat a l'espondilitis anquilosant. 2. L'únic gen de susceptibilitat conegut, HLA-B27, té un risc relatiu de gairebé el 100%, però només pot explicar entre el 10% i el 50% del risc genètic global d'espondilitis anquilosant. 3. Encara que no s'ha confirmat que l'espondilitis anquilosant sigui causada per factors exògens, hi ha moltes evidències que ho avalen. El nivell d'anticossos IgA sèric en pacients amb espondilitis anquilosant està significativament elevat i es correlaciona significativament amb el nivell de proteïna C reactiva. Al mateix temps, augmenta la taxa de detecció de Klebsiella pneumoniae a les femtes de pacients amb espondilitis anquilosant activa, i el nivell sèric d'anticossos anti-Klebsiella Ig i lipoA augmenta. També hi ha literatura que indica que HLA-B27 té la funció d'estimular l'activitat de c-fos durant la infecció per Salmonel·la. S'ha confirmat l'artritis reactiva relacionada amb HLA-B27 induïda per Chlamydia, Salmonella, Shigella, Campylobacter jejuni, Yersinia, etc. |
<<: Què he de fer si hi ha líquid a l'articulació de l'espatlla?
Metabolisme és el terme general per a tots els ca...
El dolor al braç és de vegades una reacció de dol...
Ja siguin homes o dones, tots són addictes al tab...
Què és la Universitat Rice? Universitat Rice Lloc ...
Quan es mengen peix, sovint es queden enganxats a...
Què és el lloc web de la Universitat de Calcuta? L...
El més important de guisar el xai és mantenir el ...
El que més molesta a les noies és que la seva rob...
El vitiligen és una malaltia de la pell amb una i...
Els símptomes de la rinitis crònica s'han de ...
El vinagre és un condiment que mengem gairebé tot...
Saltar a la corda durant un minut crema moltes ca...
Què és KADOKAWA Contents Academy? KADOKAWA Content...
La carn en escabetx té un molt bon sabor i moltes...
També és important emmagatzemar l'excés de ll...