Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

La farina es divideix en dos tipus: farina alta en gluten i farina baixa en gluten Algunes persones pensen que no hi ha cap diferència. Els professionals diuen que no és així. Els dos tenen matèries primeres, processos de producció i usos diferents.

1.

2. Hi ha certes diferències entre la farina baixa en gluten i la farina alta en gluten en el procés de producció Les vies d'extracció de la farina en produir farina baixa en gluten i farina alta en gluten són diferents, que és l'anomenat procés de producció de farina especial.

3. Els usos de la farina baixa en gluten i la farina alta en gluten també són molt diferents. Els productes objectiu de la farina baixa en gluten són tots els productes de brioixeria al forn, com ara galetes, panets de primavera, pastissos, rotllets suïssos i altres productes, mentre que els productes destinats a la farina alta en gluten són productes inflats, com ara pa, fideus, xachima i altres.

4. Com triar la farina alta en gluten

1. Mira

La farina d'alta qualitat és de color blanc o lleugerament groc, i es converteix en pols fina quan es pasta a mà No formarà un grumot quan s'estrenyi amb força a la mà i s'alliberi. La farina de baixa qualitat i inferior és apagada, de color blanc grisenc o groc fosc, fosc i de color desigual. Se sent gruixut quan es pessiga amb els dits, té cucs, impureses, grumolls i es pot estrènyer en una bola amb la mà. Si s'afegeixen quantitats excessives d'agent blanquejador, el color rosa es tornarà blanc grisenc o fins i tot blau.

2. Olor

Pots sentir una petita quantitat de farina a la mà. La farina d'alta qualitat no fa olor. La farina amb una lleugera olor, olor a humitat, olor agre, olor de querosè o altres olors estranyes és una farina de baixa qualitat i inferior.

3. Toqueu

Quan toqueu farina d'alta qualitat amb les mans, els palmells se sentiran frescos i formarà una bola quan l'agafeu amb força. Si no es dispersa durant molt de temps, vol dir que el contingut d'humitat de la farina és massa alt.

4. Gust

Agafeu una petita quantitat de farina i mastegueu-la amb cura. La farina d'alta qualitat té un gust lleuger i lleugerament dolç. La farina de baixa qualitat i inferior té una lleugera olor peculiar i té una olor fermentada, dolça i amarga, una sensació de formigueig a la gola i un so sorrenc quan es mastega.

<<:  Què causa l'espondilitis?

>>:  Què causa el mal d'esquena?

Recomanar articles

L'eficàcia de la cendra d'absenc i l'oli de sèsam

Tothom ha d'estar molt familiaritzat amb l...

Com regular la dieta dels nòduls tiroïdals

Com tractar els nòduls tiroïdals després de desco...

Quines són les tècniques de natació d'esquena?

L'esquena és una postura important en la nata...

Què significa positiu en sang oculta en orina?

La sang oculta d'orina positiva es refereix a...

Quins són els perills de l'hormona tiroïdal alta?

La glàndula tiroïdal és responsable de l'equi...

Quina és la raó del blanqueig del pèl púbic? Resulta que en són la causa

En circumstàncies normals, el pèl púbic és negre,...

Quins són els mètodes per sobrir-se?

Potser molts de nosaltres, la gent de mitjana eda...

Com tractar la viscositat de la sang La teràpia dietètica és la millor opció

La principal causa de la viscositat de la sang en...

Símptomes i signes de pòlips nasals

Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...

Com reduir la sudoració de les aixelles?

Moltes persones solen suar sota les aixelles a l&...

Què tal ORWAK? Comentaris d'ORWAK i informació del lloc web

Què és ORWAK? ORWAK és una empresa sueca de fabric...

Hi ha alguna manera de sobri?

Moltes persones han de beure amb els clients per ...