Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

La farina es divideix en dos tipus: farina alta en gluten i farina baixa en gluten Algunes persones pensen que no hi ha cap diferència. Els professionals diuen que no és així. Els dos tenen matèries primeres, processos de producció i usos diferents.

1.

2. Hi ha certes diferències entre la farina baixa en gluten i la farina alta en gluten en el procés de producció Les vies d'extracció de la farina en produir farina baixa en gluten i farina alta en gluten són diferents, que és l'anomenat procés de producció de farina especial.

3. Els usos de la farina baixa en gluten i la farina alta en gluten també són molt diferents. Els productes objectiu de la farina baixa en gluten són tots els productes de brioixeria al forn, com ara galetes, panets de primavera, pastissos, rotllets suïssos i altres productes, mentre que els productes destinats a la farina alta en gluten són productes inflats, com ara pa, fideus, xachima i altres.

4. Com triar la farina alta en gluten

1. Mira

La farina d'alta qualitat és de color blanc o lleugerament groc, i es converteix en pols fina quan es pasta a mà No formarà un grumot quan s'estrenyi amb força a la mà i s'alliberi. La farina de baixa qualitat i inferior és apagada, de color blanc grisenc o groc fosc, fosc i de color desigual. Se sent gruixut quan es pessiga amb els dits, té cucs, impureses, grumolls i es pot estrènyer en una bola amb la mà. Si s'afegeixen quantitats excessives d'agent blanquejador, el color rosa es tornarà blanc grisenc o fins i tot blau.

2. Olor

Pots sentir una petita quantitat de farina a la mà. La farina d'alta qualitat no fa olor. La farina amb una lleugera olor, olor a humitat, olor agre, olor de querosè o altres olors estranyes és una farina de baixa qualitat i inferior.

3. Toqueu

Quan toqueu farina d'alta qualitat amb les mans, els palmells se sentiran frescos i formarà una bola quan l'agafeu amb força. Si no es dispersa durant molt de temps, vol dir que el contingut d'humitat de la farina és massa alt.

4. Gust

Agafeu una petita quantitat de farina i mastegueu-la amb cura. La farina d'alta qualitat té un gust lleuger i lleugerament dolç. La farina de baixa qualitat i inferior té una lleugera olor peculiar i té una olor fermentada, dolça i amarga, una sensació de formigueig a la gola i un so sorrenc quan es mastega.

<<:  Què causa l'espondilitis?

>>:  Què causa el mal d'esquena?

Recomanar articles

Per a quines malalties és adequada la teràpia fotodinàmica?

La teràpia fotodinàmica és una nova tecnologia pe...

Com blanquejar, hidratar i no ser gras?

Molta gent té la pell greixosa, que sembla i se s...

Quina és la causa de la urticària de la malaltia de la pell

La nostra pell és molt important per a la nostra ...

Com cuidar les pròtesis

Moltes persones fan servir dentadures quan tenen ...

Què he de fer si tinc nòduls esplènics? El tractament científic és important

Els nòduls esplènics són una malaltia molt freqüe...

Quina és la causa de les taques blanques al cos

Si teniu taques blanques al vostre cos, heu de pr...

Quina és la recepta del vi Wujiapi?

El vi de Wujiapi té l'efecte d'eliminar e...

Què tal Jingshili? Revisió de Jingshili i informació del lloc web

Què és el lloc web de Jingshili? Kienzle és una fa...

Quins són els 9 estàndards d'or per a un bon ronyó?

Audició clara En la teoria de la medicina tradici...

Per què tinc les orelles vermelles i picor?

A la vida, sempre ens trobem amb diversos petits ...

Què fer si el teu estómac està inflat? Menja més d'aquestes coses

La inflor estomacal és el que la gent sovint anom...