Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

Quina diferència hi ha entre la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten? Com ​​triar la farina alta en gluten?

La farina es divideix en dos tipus: farina alta en gluten i farina baixa en gluten Algunes persones pensen que no hi ha cap diferència. Els professionals diuen que no és així. Els dos tenen matèries primeres, processos de producció i usos diferents.

1.

2. Hi ha certes diferències entre la farina baixa en gluten i la farina alta en gluten en el procés de producció Les vies d'extracció de la farina en produir farina baixa en gluten i farina alta en gluten són diferents, que és l'anomenat procés de producció de farina especial.

3. Els usos de la farina baixa en gluten i la farina alta en gluten també són molt diferents. Els productes objectiu de la farina baixa en gluten són tots els productes de brioixeria al forn, com ara galetes, panets de primavera, pastissos, rotllets suïssos i altres productes, mentre que els productes destinats a la farina alta en gluten són productes inflats, com ara pa, fideus, xachima i altres.

4. Com triar la farina alta en gluten

1. Mira

La farina d'alta qualitat és de color blanc o lleugerament groc, i es converteix en pols fina quan es pasta a mà No formarà un grumot quan s'estrenyi amb força a la mà i s'alliberi. La farina de baixa qualitat i inferior és apagada, de color blanc grisenc o groc fosc, fosc i de color desigual. Se sent gruixut quan es pessiga amb els dits, té cucs, impureses, grumolls i es pot estrènyer en una bola amb la mà. Si s'afegeixen quantitats excessives d'agent blanquejador, el color rosa es tornarà blanc grisenc o fins i tot blau.

2. Olor

Pots sentir una petita quantitat de farina a la mà. La farina d'alta qualitat no fa olor. La farina amb una lleugera olor, olor a humitat, olor agre, olor de querosè o altres olors estranyes és una farina de baixa qualitat i inferior.

3. Toqueu

Quan toqueu farina d'alta qualitat amb les mans, els palmells se sentiran frescos i formarà una bola quan l'agafeu amb força. Si no es dispersa durant molt de temps, vol dir que el contingut d'humitat de la farina és massa alt.

4. Gust

Agafeu una petita quantitat de farina i mastegueu-la amb cura. La farina d'alta qualitat té un gust lleuger i lleugerament dolç. La farina de baixa qualitat i inferior té una lleugera olor peculiar i té una olor fermentada, dolça i amarga, una sensació de formigueig a la gola i un so sorrenc quan es mastega.

<<:  Què causa l'espondilitis?

>>:  Què causa el mal d'esquena?

Recomanar articles

Què tal Stereomood? Revisió del lloc web de Stereomood i informació del lloc web

Què és Stereomood? Stereomood és un famós lloc web...

Per què els meus membres se senten adolorits i febles quan em desperto al matí?

Sentir-se dèbil i adolorit a les extremitats al d...

La quantitat òptima de 10 necessitats diàries

El manteniment diari és inseparable de diversos p...

Quines són les precaucions per a la taquicàrdia sinusal?

Quan la freqüència cardíaca és superior a 100 bat...

Quins són els perills de no esmorzar al matí?

Els meus amics i la seva parella miraven la telev...

El te de baies pot alleujar la faringitis?

El problema de la faringitis ha causat grans prob...

On és el millor lloc per fer-se una cirurgia cardíaca?

Avui en dia, molts joves senten que la seva press...

El dany del tint de cabell per a persones de mitjana edat i gent gran

A mesura que les persones de mitjana edat envelle...

Explicació detallada del mètode correcte de respiració inversa

Avui dia la gent està més preocupada per la prese...