La principal causa de la viscositat de la sang en el cos humà és una dieta inadequada, per tant, si voleu tractar aquesta malaltia de manera activa i eficaç, la millor manera és canviar la vostra dieta Menjar més carbassa amarga, api, pebre, all, etc. 1. Meló amarg El meló amarg és fresc i de sabor amarg, conté una gran quantitat de saponines de meló amarg, que pot estimular l'alliberament d'insulina i té un efecte reduït de sucre en la sang molt evident. Consell: els pacients amb enteritis crònica no haurien de menjar massa meló amarg, és millor sofregir-lo ràpidament a foc fort en lloc de cuinar-lo durant molt de temps. 2. Api La medicina tradicional xinesa creu que l'api és fresc per naturalesa. L'api és ric en vitamines i minerals, pot millorar la motilitat gastrointestinal, té un bon efecte laxant i pot ajudar a eliminar l'excés de greix als intestins. Estudis estrangers han confirmat que les persones que mengen regularment api tenen nivells de colesterol significativament més baixos al seu cos i també poden reduir significativament la pressió arterial. 3. Xile Els pebrots contenen la quantitat més alta de vitamina C entre tots els aliments. La vitamina C pot millorar la microcirculació del cos i reduir la fragilitat capil·lar També pot reduir els nivells de colesterol i és un aliment natural hipolipemiant. Els estudiosos japonesos han descobert que el condiment amb capsaicina pot promoure el metabolisme dels greixos i prevenir l'acumulació de greix al cos, tenint així l'efecte de reduir els lípids a la sang i perdre pes. Consell: el consum excessiu de pebrots pot irritar la mucosa gastrointestinal i causar fàcilment dolor d'estómac, úlceres gàstriques i altres malalties. A més, els xiles són molt picants, per la qual cosa la medicina xinesa creu que els pacients amb hipertensió han d'utilitzar els xiles amb precaució. 4. All L'all té efectes evidents per reduir els lípids de la sang i prevenir l'arteriosclerosi, i pot prevenir eficaçment la trombosi. El consum regular d'all pot tenir un efecte protector important sobre el sistema cardiovascular. L'all també és conegut com "l'or entre les plantes medicinals". Consell: no encabeixeu l'all durant massa temps per evitar destruir els ingredients efectius. Els pacients amb malalties del tracte digestiu, malalties del fetge i malalties oculars no haurien de consumir massa. |
<<: La causa de la viscositat de la sang és tan perjudicial
L'hemoglobina baixa també es coneix com a bai...
En la vida real, l'adormiment dels peus és un...
Tothom sap que un extractor de mama és un product...
L'hipertiroïdisme és una malaltia molt perill...
L'acne és un problema de pell comú, i també é...
Molta gent pensa que la mostassa s'utilitza p...
Quin és el lloc web de la Universitat Paris Didero...
Què és l'Organització dels Estats Americans? L...
Quan les estacions canvien o la temperatura canvi...
Algunes persones poden trobar que tenen dolor a l...
Com més lluites quan estàs paràlisi del son, més ...
La col i la coliflor són tots dos aliments habitu...
No és estrany tenir les dents àcides i toves, esp...
La pols de calor espinós es pot utilitzar per tra...
Per a algunes persones, la boca seca és un fenome...