Efectes de l'aplicació de mostassa

Efectes de l'aplicació de mostassa

Molta gent pensa que la mostassa s'utilitza principalment per menjar, i provocarà una sensació d'ardor quan es posa a la pell. De fet, la mostassa també es pot utilitzar per a l'aplicació externa i aplicar-la a la zona afectada, pot reduir la temperatura, reduir la inflamació i reduir la febre.

Ingredients : fideus de mostassa

Ús: Afegiu la quantitat adequada de mostassa en pols a una pasta amb aigua tèbia, esteneu-la sobre una gasa i apliqueu-la dues vegades al dia al matí i a la tarda. Apliqueu-lo a la zona frontal del pit i dels pulmons per primera vegada. Cobriu-lo amb una tovallola per evitar que l'olor picant us punxi els ulls. Apliqueu-lo durant 40 minuts. Apliqueu-lo a l'esquena per segona vegada, seguint el mateix mètode anterior i durant 40 minuts. Aquesta recepta provada pot reduir ràpidament la febre i la inflamació causades per la pneumònia.

Com menjar

Precaucions

Afegiu-lo amb moderació a l'hora de cuinar, i aneu amb compte de no posar-ne massa alhora per evitar molèsties físiques. Menjar massa pot danyar l'estómac.

Mètode d'emmagatzematge

La salsa de mostassa i la pasta de mostassa s'han d'emmagatzemar en un recipient tancat a temperatura ambient, lluny de la llum i la humitat. La vida útil és d'uns 6 mesos. La mostassa no s'ha d'emmagatzemar durant molt de temps. Afegir una mica de sucre o vinagre a la mostassa pot amortir el picant i fer que tingui millor gust.

Mètode de preparació

Algunes persones es queixen de la manca de sabor quan s'utilitzen mostassa en pols, però en realitat això és causat per un ús inadequat. La mostassa en pols conté substàncies com la mirosinasa i la sinigrina. També té un gust lleugerament amarg i sec, manca d'aroma i té un gust lleuger. Quan l'utilitzeu, primer s'ha de fermentar per convertir la sinigrina en oli de mostassa volàtil, que després emetrà aquesta olor picant i picant. El mètode és barrejar la mostassa amb aigua tèbia, després afegir una mica d'oli, sal, vinagre i sucre, remenar uniformement i posar-la en un lloc a alta temperatura per fermentar.

Col de mostassa

Ingredients principals: 500 grams de col, 10 grams de sucre, 100 grams de mostassa, 5 grams de vinagre blanc, 20 grams de sal fina i 10 grams d'oli de sèsam.

pràctica :

⒈ Rentar la col xinesa, treure la cua, tallar l'arrel a trossos de 4 cm de llarg, escalfar-la amb aigua bullint, escórrer l'aigua i reservar.

⒉ Posar la mostassa en un bol, esbandir-la amb aigua bullint i remenar-la en una direcció. Al mateix temps, afegir vinagre, sal, sucre i oli de sèsam.

⒊ Repartiu el suc de mostassa preparat sobre els caps de col, poseu-los en un plat, i poseu-lo a sobre un altre plat de la casa Traieu-lo l'endemà, disposeu-lo en un plat.

Nota : En blanquejar la col, el millor és lligar-la amb fil per endavant per evitar que es desfà al posar-la a l'olla, per mantenir la bellesa del plat acabat.

Característiques : Aquest plat és cruixent, tendre i refrescant, amb sabors dolços, àcids i especiats. Té l'efecte d'alleujar els greixos i afavorir la ventilació, i és una delicadesa de temporada a l'hivern i la primavera.

<<:  Com menjar mostassa sense sufocar-se

>>:  Efectes de mostassa en pols i clara d'ou

Recomanar articles

Com matar paneroles

Tots sabem que les paneroles són criatures que ha...

Què tal Medscape? Ressenyes de Medscape i informació del lloc web

Què és Medscape? Medscape és un lloc web sota WebM...

Què causa les taques a la cara? Causes de les taques facials

Tothom estima la bellesa, especialment les dones,...

El VIH és contagiós durant el període d'incubació?

Molta gent està familiaritzada amb la sida. El vi...

Què tal JoongAng Ilbo? Revisions de JoongAng Ilbo i informació del lloc web

Quin és el lloc web de JoongAng Ilbo? JoongAng Ilb...

Quant saps sobre els perills de fumar?

La majoria de la gent a la vida sap que fumar és ...

Quins són els perills del bloqueig del meridià de la cuixa?

Les funcions corporals són molt importants per al...

El te de la tarda té beneficis amagats per a la salut

Aquelles dones d'oficina de moda que es mouen...

Quina és la causa dels comedons tancats a la barbeta? Com ​​tractar-lo?

Els comedons tancats a la barbeta també són un ti...

Vaig prendre suplements de calci, per què encara tinc rampes?

La suplementació de calci ha de ser de múltiples ...

Mètode eficaç del sòl per eliminar les taques

Crec que totes les compatriotes odien la pigmenta...

Què fer si tens mal de panxa

Hi ha moltes raons per al dolor abdominal. Moltes...

Quins són els tractaments per a la silicosi?

Entre les moltes malalties dels components, la ma...