Molta gent pensa que la mostassa s'utilitza principalment per menjar, i provocarà una sensació d'ardor quan es posa a la pell. De fet, la mostassa també es pot utilitzar per a l'aplicació externa i aplicar-la a la zona afectada, pot reduir la temperatura, reduir la inflamació i reduir la febre. Ingredients : fideus de mostassa Ús: Afegiu la quantitat adequada de mostassa en pols a una pasta amb aigua tèbia, esteneu-la sobre una gasa i apliqueu-la dues vegades al dia al matí i a la tarda. Apliqueu-lo a la zona frontal del pit i dels pulmons per primera vegada. Cobriu-lo amb una tovallola per evitar que l'olor picant us punxi els ulls. Apliqueu-lo durant 40 minuts. Apliqueu-lo a l'esquena per segona vegada, seguint el mateix mètode anterior i durant 40 minuts. Aquesta recepta provada pot reduir ràpidament la febre i la inflamació causades per la pneumònia. Com menjar Precaucions Afegiu-lo amb moderació a l'hora de cuinar, i aneu amb compte de no posar-ne massa alhora per evitar molèsties físiques. Menjar massa pot danyar l'estómac. Mètode d'emmagatzematge La salsa de mostassa i la pasta de mostassa s'han d'emmagatzemar en un recipient tancat a temperatura ambient, lluny de la llum i la humitat. La vida útil és d'uns 6 mesos. La mostassa no s'ha d'emmagatzemar durant molt de temps. Afegir una mica de sucre o vinagre a la mostassa pot amortir el picant i fer que tingui millor gust. Mètode de preparació Algunes persones es queixen de la manca de sabor quan s'utilitzen mostassa en pols, però en realitat això és causat per un ús inadequat. La mostassa en pols conté substàncies com la mirosinasa i la sinigrina. També té un gust lleugerament amarg i sec, manca d'aroma i té un gust lleuger. Quan l'utilitzeu, primer s'ha de fermentar per convertir la sinigrina en oli de mostassa volàtil, que després emetrà aquesta olor picant i picant. El mètode és barrejar la mostassa amb aigua tèbia, després afegir una mica d'oli, sal, vinagre i sucre, remenar uniformement i posar-la en un lloc a alta temperatura per fermentar. Col de mostassa Ingredients principals: 500 grams de col, 10 grams de sucre, 100 grams de mostassa, 5 grams de vinagre blanc, 20 grams de sal fina i 10 grams d'oli de sèsam. pràctica : ⒈ Rentar la col xinesa, treure la cua, tallar l'arrel a trossos de 4 cm de llarg, escalfar-la amb aigua bullint, escórrer l'aigua i reservar. ⒉ Posar la mostassa en un bol, esbandir-la amb aigua bullint i remenar-la en una direcció. Al mateix temps, afegir vinagre, sal, sucre i oli de sèsam. ⒊ Repartiu el suc de mostassa preparat sobre els caps de col, poseu-los en un plat, i poseu-lo a sobre un altre plat de la casa Traieu-lo l'endemà, disposeu-lo en un plat. Nota : En blanquejar la col, el millor és lligar-la amb fil per endavant per evitar que es desfà al posar-la a l'olla, per mantenir la bellesa del plat acabat. Característiques : Aquest plat és cruixent, tendre i refrescant, amb sabors dolços, àcids i especiats. Té l'efecte d'alleujar els greixos i afavorir la ventilació, i és una delicadesa de temporada a l'hivern i la primavera. |
<<: Com menjar mostassa sense sufocar-se
>>: Efectes de mostassa en pols i clara d'ou
Els cogombres de mar són molt populars, i hi ha m...
Què és Studio Comet? STUDIO COMET Co., Ltd. és una...
Com tots sabem, les mongetes negres tenen un bon ...
Fins i tot si descobreixes que el sucre en la san...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Afers Exte...
Què és Racing Santander? El Real Racing Club de Sa...
Quin és el lloc web de World Business Leader? Worl...
Molts pacients no tenen una comprensió completa d...
Què és el lloc web de Lion Air? Lion Air (Lion Air...
Què és Hazzys? HAZZYS és una de les tres marques d...
Què és el lloc web de la fauna del Paraguay? Fauna...
Avui en dia, la gent està prestant cada cop més a...
Quin és el lloc web de Norfolk Southern? Norfolk S...
El dany dels infarts cerebrals múltiples és molt ...
Avui en dia, més i més persones persegueixen deli...