Molta gent pensa que la mostassa s'utilitza principalment per menjar, i provocarà una sensació d'ardor quan es posa a la pell. De fet, la mostassa també es pot utilitzar per a l'aplicació externa i aplicar-la a la zona afectada, pot reduir la temperatura, reduir la inflamació i reduir la febre. Ingredients : fideus de mostassa Ús: Afegiu la quantitat adequada de mostassa en pols a una pasta amb aigua tèbia, esteneu-la sobre una gasa i apliqueu-la dues vegades al dia al matí i a la tarda. Apliqueu-lo a la zona frontal del pit i dels pulmons per primera vegada. Cobriu-lo amb una tovallola per evitar que l'olor picant us punxi els ulls. Apliqueu-lo durant 40 minuts. Apliqueu-lo a l'esquena per segona vegada, seguint el mateix mètode anterior i durant 40 minuts. Aquesta recepta provada pot reduir ràpidament la febre i la inflamació causades per la pneumònia. Com menjar Precaucions Afegiu-lo amb moderació a l'hora de cuinar, i aneu amb compte de no posar-ne massa alhora per evitar molèsties físiques. Menjar massa pot danyar l'estómac. Mètode d'emmagatzematge La salsa de mostassa i la pasta de mostassa s'han d'emmagatzemar en un recipient tancat a temperatura ambient, lluny de la llum i la humitat. La vida útil és d'uns 6 mesos. La mostassa no s'ha d'emmagatzemar durant molt de temps. Afegir una mica de sucre o vinagre a la mostassa pot amortir el picant i fer que tingui millor gust. Mètode de preparació Algunes persones es queixen de la manca de sabor quan s'utilitzen mostassa en pols, però en realitat això és causat per un ús inadequat. La mostassa en pols conté substàncies com la mirosinasa i la sinigrina. També té un gust lleugerament amarg i sec, manca d'aroma i té un gust lleuger. Quan l'utilitzeu, primer s'ha de fermentar per convertir la sinigrina en oli de mostassa volàtil, que després emetrà aquesta olor picant i picant. El mètode és barrejar la mostassa amb aigua tèbia, després afegir una mica d'oli, sal, vinagre i sucre, remenar uniformement i posar-la en un lloc a alta temperatura per fermentar. Col de mostassa Ingredients principals: 500 grams de col, 10 grams de sucre, 100 grams de mostassa, 5 grams de vinagre blanc, 20 grams de sal fina i 10 grams d'oli de sèsam. pràctica : ⒈ Rentar la col xinesa, treure la cua, tallar l'arrel a trossos de 4 cm de llarg, escalfar-la amb aigua bullint, escórrer l'aigua i reservar. ⒉ Posar la mostassa en un bol, esbandir-la amb aigua bullint i remenar-la en una direcció. Al mateix temps, afegir vinagre, sal, sucre i oli de sèsam. ⒊ Repartiu el suc de mostassa preparat sobre els caps de col, poseu-los en un plat, i poseu-lo a sobre un altre plat de la casa Traieu-lo l'endemà, disposeu-lo en un plat. Nota : En blanquejar la col, el millor és lligar-la amb fil per endavant per evitar que es desfà al posar-la a l'olla, per mantenir la bellesa del plat acabat. Característiques : Aquest plat és cruixent, tendre i refrescant, amb sabors dolços, àcids i especiats. Té l'efecte d'alleujar els greixos i afavorir la ventilació, i és una delicadesa de temporada a l'hivern i la primavera. |
<<: Com menjar mostassa sense sufocar-se
>>: Efectes de mostassa en pols i clara d'ou
Tots sabem que les paneroles són criatures que ha...
Què és Medscape? Medscape és un lloc web sota WebM...
Una vegada que es produeixen els càlculs biliars,...
Quin és el lloc web de Japan Yazaki Corporation? Y...
Tothom estima la bellesa, especialment les dones,...
Molta gent està familiaritzada amb la sida. El vi...
Quin és el lloc web de JoongAng Ilbo? JoongAng Ilb...
La majoria de la gent a la vida sap que fumar és ...
Les funcions corporals són molt importants per al...
Aquelles dones d'oficina de moda que es mouen...
Els comedons tancats a la barbeta també són un ti...
La suplementació de calci ha de ser de múltiples ...
Crec que totes les compatriotes odien la pigmenta...
Hi ha moltes raons per al dolor abdominal. Moltes...
Entre les moltes malalties dels components, la ma...