Els joves d'avui en dia prefereixen menjar una mica de picant, així que la mostassa és un condiment indispensable a la seva vida. Com menjar mostassa sense sufocar-se Recordeu quan mengeu mostassa : feu servir un dels vostres nas i boca per inspirar i l'altre per exhalar! No caiguis! En cas contrari, us sufocareu i us sentireu extremadament incòmodes! El principal motiu pel qual la mostassa s'irrita el nas és que el seu ingredient picant és l'oli de mostassa, que té un fort gust picant i pot estimular la secreció de saliva i suc gàstric, ajudant així a estimular la gana i augmentar la gana de la gent. La mostassa té una forta funció desintoxicant i pot desintoxicar els peixos i els crancs. Per tant, el salmó cru i altres aliments frescos se serveixen sovint amb mostassa. La mostassa també té certs efectes sobre la reducció de la viscositat de la sang, el tractament de l'asma i la prevenció de les càries. L'oli de mostassa també té l'efecte d'embellir i nodrir la pell. A la indústria de la bellesa, l'oli de mostassa és un bon oli de massatge. Com menjar mostassa Quan la mostassa estigui llesta, afegiu-hi vinagre i oli de sèsam, i mengeu-hi les boles de massa com a salsa! Augment de la gana! Gran gust! Escalfeu els espinacs, refredeu-los, talleu-los a trossos, barregeu la mostassa, el vinagre, l'oli de sèsam, la sal i la pasta de sèsam, i després barregeu els espinacs amb els cacauets fregits! És un excel·lent aperitiu i guarnició! Cuineu els fideus o els fideus i deixeu-los refredar, després talleu-los a trossos llargs. Barregeu la mostassa, el vinagre, l'oli de sèsam, la sal i la pasta de sèsam. També podeu afegir els espinacs o el cogombre en trossos. És un excel·lent aperitiu i guarnició! Quan es mengen plats grassos, beure una mica de vinagre de mostassa (mostasta i vinagre) de tant en tant és també molt apetitós, refrescant i pot alleujar la greix! La mostassa es pot fer abocant aigua bullint. Després de barrejar bé, remulleu el recipient que conté mostassa en aigua freda! Després de refredar-se, es torna picant i picant! La mostassa també es pot fer abocant aigua freda. Després d'agitar uniformement, col·loqueu el recipient que conté mostassa en una vaporera i coeu-lo al vapor durant 10 minuts, després deixeu-ho refredar! Si sou al nord o en altres zones on la gent utilitza estufes per escalfar-se a l'hivern, també es pot fer mostassa abocant aigua freda. Després de barrejar bé, poseu el recipient de mostassa al fogó (al costat del fogó) per torrar i escalfar. Deixeu-ho refredar de nou! Quan aboqueu aigua freda sobre la mostassa, remeneu-la uniformement, poseu el recipient que conté la mostassa al microones per escalfar-la i després deixeu-la refredar! De fet, al Japó, la mostassa verda té moltes altres maneres de menjar-se a més de menjar-se amb peix cru. Per exemple, es pot utilitzar per menjar fideus de blat sarraí, escabetxos i posar-hi farinetes d'arròs. A l'estiu, un plat de fideus soba frescos servit amb un bol petit de sopa especial amb mostassa verda és simplement la millor delícia. També hi ha patates fregides de mostassa verda processades. Encara que sigui una mica picant, no us cansaràs mai. A més, si tens el nas tapat, menjar un paquet farà que el teu nas se senti molt més desbloquejat. |
<<: Què sap bé amb la mostassa?
>>: Efectes de l'aplicació de mostassa
El sistema limfàtic és el sistema circulatori més...
A més del tractament i l'atenció general, la ...
No es pot ignorar el problema de l'excés d...
Què és NTT Urban Development? NTT Urban Developmen...
Què és la Universitat d'Alwan? La Universitat ...
A mesura que el nivell de vida de la gent continu...
A molta gent els agrada menjar mangos, però a alg...
Els nens d'avui dia tenen moltes malalties de...
El símptoma més típic d'un refredat és el fum...
Actualment no hi ha cap causa específica per expl...
La histèria és una malaltia mental freqüent en la...
L'èczema és una malaltia de la pell especialm...
Tots tenim aquest fenomen que fa mal als talons d...
Moltes persones tenen les mans inflades al desper...
Què és Virginia Military Institute? El Virginia Mi...