La mostassa es pot maridar amb molts aliments de la vida diària. A més de menjar sashimi i salmó, també es pot maridar amb calamars petits, cucs de sorra, cogombre de mar, pop, etc. La mostassa també es pot fer servir per sofregir, i afegir-la a les verdures aportarà un sabor únic. a la mostassa, i molts aliments de la vida es poden submergir en mostassa. Què sap bé amb la mostassa? Mostassa, també coneguda com a mostassa en pols. La mostassa en pols és un condiment en pols fet a partir de llavors madures de mostassa. La mostassa és lleugerament amarga, picant i aromàtica, i té una forta estimulació de la boca i la llengua. Té un sabor molt singular i es pot utilitzar com a condiment per a escabetx, carn crua en escabetx o amanides. També es pot utilitzar amb salsa de soja lleugera com a condiment deliciós per a sashimi. Com menjar 1. Després d'abocar la mostassa, afegiu-hi vinagre i oli de sèsam, i mengeu-hi les boles de massa. Augmentarà molt la gana! 2. Escalfeu els espinacs, refredeu-los, talleu-los a trossos, barregeu la mostassa, el vinagre, l'oli de sèsam, la sal i la pasta de sèsam, i després barregeu els espinacs amb cacauets fregits És un plat excel·lent per beure i aperitius! 3. Coeu els fideus o fideus, refredeu-los, talleu-los a trossos llargs, barregeu mostassa, vinagre, oli de sèsam, sal, pasta de sèsam, afegiu-hi all picat, i també podeu afegir-hi espinacs o cogombres en trossos, etc., i barrejar-los és un plat excel·lent per beure i aperitius! El millor és el marisc, per exemple: sashimi, calamars petits, cucs de sorra, etc. La mostassa s'utilitza rarament per a la carn! Ous de diable plegats Ingredients: 3 patates, 2 ous, 1/3 cogombre Accessoris: 1 cullerada de mostassa, 1 cullerada de formatge fresc francès, 2 cullerades d'aigua, 1 grapat de créixens (uns 10 grams, es pot substituir per brots de soja) Condiment: sal, 1 culleradeta de suc de llimona, 1 gram de sucre, pebre pràctica : ⒈ Pelar les patates, tallar-les a trossos petits i bullir en aigua amb sal durant 20 minuts fins que estiguin cuites. ⒉ Bullir els ous durant 5 minuts perquè quedin suaus i tendres. Combineu la mostassa, la crème brûlée i l'aigua en una cassola profunda i deixeu-ho bullir ràpidament a l'estufa o poseu-la en un bol de vidre i al microones, i després remeneu. ⒊ Aboqueu l'aigua que s'ha fet servir per bullir les patates, després tapeu l'olla i sacsegeu-la perquè es refredi una estona perquè es dissipi el foc. Retireu les patates i poseu-les en un plat. Traieu la closca de l'ou, poseu-lo al mig d'un plat i aboqueu-hi salsa de mostassa. Piqueu els créixens i espolseu-ne la meitat sobre els ous. ⒋Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes fines. Amaniu amb suc de llimona, sucre, sal i pebre. Col·loqueu-ho en un plat d'amanida i empolvoreu-ho amb els créixens restants. Serviu l'amanida de cogombre i els ous per separat. Triturats de tripa de mostassa Ingredients principals: 200 grams de tripa de vedella cuita, 5 grams de sal fina, dues làmines de fideos, 1 gram de MSG, 15 grams de mostassa en pols, 5 grams de vinagre, 5 grams d'all i 15 grams d'oli de sèsam. pràctica : ⒈Talleu els callos a tires gruixudes. Talleu els fideixos a tires de 2 cm de gruix, escalfeu-lo amb aigua bullint, traieu-lo, refredeu-lo amb aigua bullida freda, escorreu l'aigua, afegiu-hi una unça d'oli de sèsam i barregeu-ho bé. Peleu els alls i talleu-los en pasta d'all. ⒉ Agafeu-hi un bol, poseu-hi mostassa en pols, aigua tèbia (50 grams), sal, MSG, vinagre i oli de sèsam, barregeu-lo en una pasta, tapeu-lo i poseu-lo en un lloc fresc. ⒊ Primer, amuntegueu els tallarins d'arròs en un plat, després col·loqueu els callos ratllats a sobre dels tallarins d'arròs i aboqueu-hi la pasta de mostassa preparada. Procés de producció : ⒈ Talleu els callos cuits a rodanxes. Trieu i renteu els espinacs, escalfeu-los i poseu-los al fons d'un plat després que es refredi. Rentar les cebes verdes, tallar la part blanca a tires i posar-les al mig, amb les tires interiors a sobre. ⒉ Poseu la mostassa en un bol petit, barregeu-la amb aigua calenta, agafeu una fulla per segellar el bol, poseu-la al vapor i coeu-la al vapor a foc fort durant 10 minuts, traieu-la tan bon punt surti el sabor, després afegiu-hi sal, sucre, pebre, MSG, suc de pollastre, vinagre balsàmic i oli de sèsam, barregeu-ho bé. |
<<: Com diluir la pasta de mostassa
>>: Com menjar mostassa sense sufocar-se
El fenomen dels grans al front està relacionat pr...
Les taques solars i el cloasma són tots dos tipus...
Darrerament he tingut mal de cap, congestió nasal...
Els pits de les dones són molt importants quan fa...
Tots estem familiaritzats amb el manteniment de l...
L'oïda és un dels òrgans sensorials més impor...
Quin és el lloc web de Thai Nok Air? Nok Air és un...
Quina diferència hi ha entre els gerds espinosos?...
Les dents humanes no creixen totes a l'edat a...
Què és el lloc web de cerca ISBN? ISBN Check és un...
Què és el grup de gèneres? Genus plc és una societ...
Tothom està ocupat estudiant i treballant, i no p...
Els pares d'un nadó prestaran molta atenció a...
Què és el lloc web de Raytheon? Raytheon Company é...
Els hàbits de consciència de moltes persones són ...