Els cargols són molt populars entre la gent, no només perquè són rics en nutrients, sinó també perquè la seva carn és molt deliciosa. Però recentment molta gent diu que els cargols contenen paràsits. Aquest problema ha fet que tothom estigui molt preocupat i no sap si encara es poden menjar. De fet, hi ha paràsits als cargols, però no hi haurà un gran problema sempre que es manipulin correctament. Als cargols de camp els agrada viure en ambients aquàtics amb fang de fons ric en humus, com ara llacs amb plantes aquàtiques exuberants, estanys, camps o sèquies de flux lent. Sovint s'alimenten de microorganismes i humus al sòl, fitoplàncton a l'aigua, plantes aquàtiques joves, molsa, etc. menjar (pastissos) i diverses restes d'animals. Els cargols de camp són resistents al fred, però tenen por de la calor, la temperatura adequada per a la seva supervivència és de 20 ℃ ~ 28 ℃. Quan la temperatura de l'aigua supera els 40 ℃, els cargols moriran escaldats. El cargol de riu és un animal ovovivípar amb un mètode reproductiu únic El desenvolupament embrionari i el desenvolupament de les cries es completen en el cos de la mare. L'òvul fecundat triga aproximadament un any a convertir-se en un nadó de cargol al cos de la mare. Els cargols de camp posen ous per lots i comencen a reproduir-se al març i a l'abril de cada any mentre produeixen caragols petits, els cargols progenitors femelles i mascles s'aparellen i fecunden, mentre que els cargols mare també nodreixen els cargols nadons que es produiran l'any següent dins del seu cos. Un cargol femella produeix uns 100 a 150 cargols petits durant tot l'any. Des del punt de vista de l'epidemiologia, els paràsits dels cargols són generalment esquistosomiasi, per tant, si no estan completament esterilitzats, és fàcil causar esquistosomiasi, que causa certs danys al cos humà. Tanmateix, normalment els cargols es poden fregir i cuinar en uns 20 minuts per matar els ous de paràsits que hi ha al seu interior, de manera que ja no es poden transmetre als humans. Per tant, sempre que els cargols estiguin ben cuits, estan bé i els pots menjar amb confiança. No mengeu mai aliments que no estiguin cuits o nets, ja que no són bons per a la vostra salut. Bullir els cargols en aigua bullint durant 10 minuts pot matar-los, de manera que la majoria dels patògens es poden matar a 80 graus durant 10 minuts, però si estàs preocupat, pots bullir-los més temps. |
<<: Què és una berruga? Característiques de les berrugues
>>: Què és un quist de la glàndula de Bartholin?
Què és GreenRoots? Roots és la marca de roba casua...
Què és el lloc web de Fujiya? Fujiya (Fujiya Co., ...
En temps normals, a moltes persones els encanta f...
Els estudis han trobat que hi ha moltes causes de...
La barbeta és un dels òrgans de la nostra cara. É...
Reumatoide és l'abreviatura d'artritis re...
Què és KnowHow2GO? KnowHow2GO és un lloc web dels ...
Moltes persones haurien d'haver experimentat ...
La llengua groga, el gust amarg a la boca i el ma...
Què és Glencore Xstrata? Glencore Xstrata és el co...
El seudo-condiloma acuminat, també conegut com ps...
Els pacients amb càlculs biliars han de prendre e...
A la vida real, la rinitis és una malaltia relati...
Com que la fusta d'agar i la fusta d'agar...
La manera general d'alleujar la deficiència d...