Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?

Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?

El valor nutricional de les costelles de recanvi és extremadament alt, a més de proteïnes, greixos i vitamines, també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran. Si les mares fan una costella de porc picant per a la seva família, sens dubte serà popular, i el mètode també és molt senzill.

1. Com fer costelles seques picants

1. Talleu el semen a trossos petits i esbandiu amb aigua salada per treure la sang. Talleu l'enciam, les pastanagues, els cogombres i les patates a tires, talleu l'arrel de lotus i piqueu la ceba. Esbandiu les patates amb aigua per eliminar el midó

2. Talleu el gingebre, talleu el coriandre a trossos petits i prepareu més all, sense necessitat de tallar

3. Posar oli a la paella i sofregir les costelles fins que estiguin daurades.

4. Afegiu oli a la paella, afegiu-hi la pasta de mongetes, el gingebre i el xili sec i sofregiu-ho fins que estigui fragant, afegiu-hi la ceba i l'all i sofregiu junts, després afegiu-hi les costelles i continueu sofregint. Afegiu el sucre, la salsa de soja, el xili en pols i el pebre en pols

5. Afegiu-hi l'arrel de lotus, les patates i les pastanagues i sofregiu una estona. Finalment, afegiu-hi el cogombre i sofregiu fins que estigui cuit.

2. Consells

1. Assegureu-vos que hi hagi prou all i oli.

2. La quantitat de grans de pebre i pebrots depèn del vostre gust.

3. El temps de fregit de les verdures ha de variar segons el seu grau de maduració, en cas contrari es tornaran coixes.

3. L'eficàcia i la funció de les costelles de recanvi

1. Suplement de proteïnes i àcids grassos

La carn de porc proporciona als humans proteïnes d'alta qualitat i àcids grassos essencials. La carn de porc pot aportar hem (ferro orgànic) i cisteïna que afavoreix l'absorció del ferro, i pot millorar l'anèmia ferropènica.

2. Suplementació de calci

A més de proteïnes, greixos i vitamines, les costelles de porc també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran.

<<:  Quina part del pollastre és la molleta La manera de menjar-la és molt particular

>>:  Per què els teus llavis sempre estan secs? La dieta i la cura de la salut són la clau?

Recomanar articles

Com tractar el trastorn obsessiu-compulsiu i com aprendre a tractar-se?

El trastorn obsessiu-compulsiu és una de les mala...

Les bosses de plàstic són perjudicials?

Les bosses de plàstic són una necessitat en el no...

Quina és la raó de les taques sobtades a la cara?

Si de sobte apareixen taques a la cara, cal enten...

Quins són els símptomes de la bronquitis crònica?

La bronquitis crònica és una malaltia recurrent. ...

Origen i costums del terme solar Aigua de Pluja

El terme solar de l'aigua de pluja s'acos...

Què tal Futuri? Revisió de Futoli i informació del lloc web

Què és Futuli? Fotolia és un lloc web d'agènci...

Què tal Colorado College? Ressenyes de Colorado College i informació del lloc web

Què és Colorado College? Colorado College és una f...

És increïble! La mucositat dels ulls petits pot revelar aquestes malalties

Les secrecions oculars, que normalment anomenem &...

Com tractar l'hormona alta estimulant de la tiroide?

L'hormona tiroïdal és l'hormona més impor...