Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?

Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?

El valor nutricional de les costelles de recanvi és extremadament alt, a més de proteïnes, greixos i vitamines, també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran. Si les mares fan una costella de porc picant per a la seva família, sens dubte serà popular, i el mètode també és molt senzill.

1. Com fer costelles seques picants

1. Talleu el semen a trossos petits i esbandiu amb aigua salada per treure la sang. Talleu l'enciam, les pastanagues, els cogombres i les patates a tires, talleu l'arrel de lotus i piqueu la ceba. Esbandiu les patates amb aigua per eliminar el midó

2. Talleu el gingebre, talleu el coriandre a trossos petits i prepareu més all, sense necessitat de tallar

3. Posar oli a la paella i sofregir les costelles fins que estiguin daurades.

4. Afegiu oli a la paella, afegiu-hi la pasta de mongetes, el gingebre i el xili sec i sofregiu-ho fins que estigui fragant, afegiu-hi la ceba i l'all i sofregiu junts, després afegiu-hi les costelles i continueu sofregint. Afegiu el sucre, la salsa de soja, el xili en pols i el pebre en pols

5. Afegiu-hi l'arrel de lotus, les patates i les pastanagues i sofregiu una estona. Finalment, afegiu-hi el cogombre i sofregiu fins que estigui cuit.

2. Consells

1. Assegureu-vos que hi hagi prou all i oli.

2. La quantitat de grans de pebre i pebrots depèn del vostre gust.

3. El temps de fregit de les verdures ha de variar segons el seu grau de maduració, en cas contrari es tornaran coixes.

3. L'eficàcia i la funció de les costelles de recanvi

1. Suplement de proteïnes i àcids grassos

La carn de porc proporciona als humans proteïnes d'alta qualitat i àcids grassos essencials. La carn de porc pot aportar hem (ferro orgànic) i cisteïna que afavoreix l'absorció del ferro, i pot millorar l'anèmia ferropènica.

2. Suplementació de calci

A més de proteïnes, greixos i vitamines, les costelles de porc també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran.

<<:  Quina part del pollastre és la molleta La manera de menjar-la és molt particular

>>:  Per què els teus llavis sempre estan secs? La dieta i la cura de la salut són la clau?

Recomanar articles

Com netejar set racons morts del cos

Banyar-se és una cosa que hem de fer cada dia Alg...

Com perdre greix del ventre?

Recentment, moltes persones tenen un excés de gre...

Què és Dunaliella

De fet, hi ha molts tipus de criatures en aquesta...

Com es tracta un prolactinoma hipofisari?

El tractament del prolactinoma pituïtari afecta a...

Com portar sandàlies a l'estiu quan tens onicomicosi?

L'onicomicosi és una infecció fúngica comuna ...

Les fulles de llimona tenen aquests beneficis!

Moltes persones han consumit llimones són fruites...

Què he de fer si suo molt durant l'exercici a l'estiu?

Crec que tothom té aquest malentès: el propòsit de...

Per què tenim autisme?

L'autisme és un trastorn comú que afecta molt...

6 hàbits telefònics que arruïnen la teva salut

Tothom fa unes quantes trucades telefòniques cada...

Quant de temps es pot emmagatzemar la llet materna extraïda?

Com que han d'anar a la feina, les mares que ...

Què passa amb Cinemax? Revisions de Cinemax i informació del lloc web

Què és Cinemax? Cinemax és un canal d'HBO (Àsi...

Com tractar les varius a les extremitats inferiors

En les primeres etapes de les venes varicoses a l...