Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?

Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?

El valor nutricional de les costelles de recanvi és extremadament alt, a més de proteïnes, greixos i vitamines, també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran. Si les mares fan una costella de porc picant per a la seva família, sens dubte serà popular, i el mètode també és molt senzill.

1. Com fer costelles seques picants

1. Talleu el semen a trossos petits i esbandiu amb aigua salada per treure la sang. Talleu l'enciam, les pastanagues, els cogombres i les patates a tires, talleu l'arrel de lotus i piqueu la ceba. Esbandiu les patates amb aigua per eliminar el midó

2. Talleu el gingebre, talleu el coriandre a trossos petits i prepareu més all, sense necessitat de tallar

3. Posar oli a la paella i sofregir les costelles fins que estiguin daurades.

4. Afegiu oli a la paella, afegiu-hi la pasta de mongetes, el gingebre i el xili sec i sofregiu-ho fins que estigui fragant, afegiu-hi la ceba i l'all i sofregiu junts, després afegiu-hi les costelles i continueu sofregint. Afegiu el sucre, la salsa de soja, el xili en pols i el pebre en pols

5. Afegiu-hi l'arrel de lotus, les patates i les pastanagues i sofregiu una estona. Finalment, afegiu-hi el cogombre i sofregiu fins que estigui cuit.

2. Consells

1. Assegureu-vos que hi hagi prou all i oli.

2. La quantitat de grans de pebre i pebrots depèn del vostre gust.

3. El temps de fregit de les verdures ha de variar segons el seu grau de maduració, en cas contrari es tornaran coixes.

3. L'eficàcia i la funció de les costelles de recanvi

1. Suplement de proteïnes i àcids grassos

La carn de porc proporciona als humans proteïnes d'alta qualitat i àcids grassos essencials. La carn de porc pot aportar hem (ferro orgànic) i cisteïna que afavoreix l'absorció del ferro, i pot millorar l'anèmia ferropènica.

2. Suplementació de calci

A més de proteïnes, greixos i vitamines, les costelles de porc també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran.

<<:  Quina part del pollastre és la molleta La manera de menjar-la és molt particular

>>:  Per què els teus llavis sempre estan secs? La dieta i la cura de la salut són la clau?

Recomanar articles

La manera correcta d'eliminar els lunars amb vinagre blanc, us ensenyeu dos

Moltes persones senten que els lunars a la cara e...

És millor bloquejar els bastons de trekking internament o externament?

L'alpinisme és actualment una activitat a l&#...

Valor nutricional de la fruita de la passió

Amb el ràpid desenvolupament de la indústria del ...

Quins són els efectes de les píndoles de Chenliji Shujin Jianyao?

Com el seu nom indica, les píndoles de Chenliji S...

La rinitis severa causarà hemorràgies nasals?

Les persones amb rinitis no poden olorar olors ir...

Consells per alleujar la picor de les picades de mosquits

Tot i que les picades de mosquits semblen ser un ...

Tens algun símptoma de fòbia laboral?

Al començament de cada setmana, moltes persones n...

Com tractar eficaçment el geperut?

El geperut es produeix sovint a la vida. És un fe...