Avui en dia, molta gent afegeix una mica de llevat en pols a la farina quan es pasta la massa abans de cuinar els panets al vapor. Aquest és un mètode de llevat habitual. No obstant això, més gent encara prefereix afegir àlcali a la farina per fer que la massa s'aixequi. Senten que els panets al vapor fets amb massa alcalina tenen un millor sabor i tenen un sabor de blat més ric. L'àlcali pot eliminar el gust àcid de la farina quan es fa la massa. Afegir la quantitat adequada d'àlcali farà que el menjar sigui més deliciós. Quina és la funció d'afegir àlcali a la farina? 1. Els microorganismes generaran àcid durant el procés de fermentació de la massa. Després de la fermentació, cal afegir-hi alcali (carbonat) per fer una pasta deliciosa. 2. L'àlcali pot neutralitzar els àcids orgànics o sulfurs que s'adhereixen a les verdures de color verd fosc a causa de la polvorització excessiva de pesticides, conservant així el color original de les verdures i eliminant la contaminació dels pesticides a les verdures; 3. L'àlcali té un fort efecte desgreixant i pot eliminar l'excés d'oli dels ingredients d'aliments secs grassos; 4. L'àlcali pot alliberar la niacina del blat de moro que no és fàcil d'alliberar, de manera que les persones que mengen blat de moro durant molt de temps no patiran pel·lagra per la manca de niacina del blat de moro; 5. El desavantatge de l'àlcali és que té un fort efecte destructiu sobre la vitamina B1, B2 i la vitamina C dels aliments, i també afecta l'absorció i la utilització del cos de certs minerals. Persones aptes per prendre àlcali : És comestible per al públic en general Algunes maneres d'utilitzar àlcali 1. L'àlcali pot eliminar l'olor ranci del greix El mètode és esperar fins que el greix ranci s'escalfi, després afegir una certa quantitat d'aigua alcalina pura i remenar-lo lentament amb escuradents. 2. L'àlcali pot eliminar el gust àcid de la massa i fer que els panets al vapor siguin esponjosos i blancs, però no n'afegiu massa, en cas contrari, els panets al vapor es tornaran grocs o es trencaran i el gust es tornarà amarg. Efectes terapèutics dietètics: l'àlcali és de naturalesa calenta i de sabor amarg té els efectes d'eliminar la humitat i la calor, resoldre l'estancament dels aliments, desintoxicar i reduir l'àcid. Precaucions per utilitzar àlcali : 1. No remulleu els aliments en una solució alcalina per evitar que les matèries primeres es pudrin; només cal remenar i rentar les matèries primeres repetidament amb aigua alcalina de concentració adequada. 2. L'àlcali és una substància inorgànica i no té valor nutricional en si mateix, però, el seu paper en la cocció dels aliments no es pot subestimar. o fins i tot deteriorant-se. |
<<: Quins són els beneficis de l'aplicació de pit de col
>>: La diferència entre la col i la col
En general, tant els homes com les dones experime...
Molts pacients són propensos a patir dolor a l...
Què és Big Fish Games? Big Fish Games és un conegu...
La tos a causa d'un refredat és un fenomen mo...
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...
A causa de moltes activitats socials a la vida, s...
La pasta de soja és un condiment habitual en la n...
Els mosquits a l'estiu són molt molests. Molt...
Quan es tracta de taques de cafè amb llet, molta ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Worcester...
A moltes persones els agrada beure beure adequada...
Actualment, hi ha molts amics que van a fer-se l&...
La colquicina és el fàrmac més utilitzat per al t...
Moltes persones solen sentir símptomes de mal de ...
Cordyceps sinensis és un producte sanitari amb un...