La col i la col no són el mateix plat, també coneguda com a col, és una verdura relativament comú, és rica en oligoelements com el ferro i el calci, que té l'efecte d'aclarir la calor i alleujar el dolor d'estómac s, i també és molt eficaç per reduir el colesterol. El valor principal de la col La col de vedella també s'anomena col-rave, col rodona i col rodona. També té els efectes de netejar la calor, mantenir el fred i anticancerígens. És ric en oligoelements com el ferro i el calci. És molt estimat pels consumidors. 1. La col de vedella té un alt contingut en aigua (al voltant d'un 90%) i baixes calories. No obstant això, les calories de la majoria d'amanides de col triturada són 5 vegades més altes que les de la col pura Com que les amanides sovint contenen condiments rics en oli, les persones que volen perdre pes controlant la seva dieta són millor utilitzar els condiments baixos en calories. 2. La col de vedella és rica en potassi i àcid fòlic, i l'àcid fòlic té un bon efecte preventiu sobre l'anèmia megaloblàstica i les malformacions fetals. 3. El valor nutricional de la col de vedella és gairebé el mateix que el de la col xinesa, i el seu contingut en vitamina C és aproximadament el doble. A més, la col és rica en folat, que és un avantatge de les verdures brassica. La col és rica en vitamina C, vitamina E, β-carotè, etc., i el seu contingut total de vitamines és tres vegades superior al dels tomàquets. Fets nutricionals de la col La col crua és rica en vitamina C, vitamina B1, àcid fòlic i potassi, i la col cuita també és rica en vitamina C, potassi i àcid fòlic. Contingut (per 100 g): Tres nutrients principals, calories 20 kcal, proteïnes 1,5 g, greixos 0,2 g, hidrats de carboni 3,4 g, sense colesterol, fibra dietètica 0,5 g Minerals: Calci 31 mg, Ferro 1,9 mg, Fòsfor 31 mg, Potassi 124 mg, Sodi 42,8 mg, Coure 0,04 mg, Magnesi 12 mg, Zinc 0,26 mg, Seleni 0,02 μg Vitamines: B1 0,03 mg, B2 0,03 mg, E 0,5 mg, A 12 μg, niacina 0,4 mg, àcid fòlic 100 μg, C 16 mg, carotè 0,07 mg Valor nutricional La col té un alt contingut d'aigua (al voltant del 90%) i baixes calories. No obstant això, les calories de la majoria d'amanides de col triturada són 5 vegades més altes que les de la col pura Com que les amanides sovint contenen condiments rics en oli, les persones que volen perdre pes controlant la seva dieta són millor utilitzar condiments baixos en calories. |
<<: Quina és la funció d'afegir àlcali a la farina?
>>: Com distingir entre col i enciam
L'estàndard d'alanina aminotransferasa és...
El ioga és una forma habitual d'exercici físi...
La difilina és un fàrmac comú que pot tractar el ...
Avui en dia, molta gent presta atenció a la prese...
Gua Sha és un mètode que moltes persones trien pe...
La deficiència de Yin cardíac és una malaltia mol...
És fàcil d'aconseguir una calor espinosa quan...
Les mongetes negres tenen un bon efecte tonifican...
Què és Sky Sports? Sky Sports és un canal de telev...
Si apareixen petites taques grogues al blanc dels...
Tots entrem en contacte amb la pasta de dents cad...
El nom de quitina pot semblar desconegut per a no...
El pèl corporal és una part normal del nostre cos...
La tos ferina és un símptoma de tos freqüent i s&...
La llet és la beguda més consumida de la nostra v...