Les molles de pollastre són l'estómac del pollastre, que l'ajuda a digerir els aliments. Aquest plat és molt deliciós i és estimat per tothom. Cal tenir en compte que el pollastre té el contingut més alt de colesterol La quantitat de pollastre consumida té un impacte significatiu en la salut del cos humà, especialment en les persones grans. 1. Visió general La molleixa de pollastre és l'estómac del pollastre (és a dir, la molleixa de pollastre, el fetge de pollastre i el revestiment de la molleixa de pollastre, l'estómac de les aus de corral es divideix en estómac musculós i estómac glandular, és més petit i secreta suc gàstric, mentre que l'estómac musculos és més gran i té la carn més gruixuda i s'encarrega d'emmagatzemar el menjar). Gizzard es refereix a la molleja! Les molles de pollastre ajuden a digerir els aliments. ?La paret interior de la molleta del pollastre domèstic, membre de la família Phasianidae. Es produeix a tot el país. Després de matar el pollastre, traieu la molleta (també coneguda com a molleta de pollastre), traieu immediatament la paret interna (una capa de membrana groga), renteu-la i assequeu-la. Feu servir cru o sofregit. 2. Suggeriments per menjar La majoria dels nutrients del pollastre són proteïnes i greixos. El pollastre no té calci, ferro, carotè, tiamina, riboflavina, niacina, diverses vitamines i fibra bruta, i s'ha de menjar amb una varietat de verdures i fruites. El pollastre és deliciós i conté moltes proteïnes. És ric en sulfat de potassi i aminoàcids. El contingut de vitamina A és superior al de la carn de vedella i la carn de porc. Tot i que els mètodes moderns de cria d'aus de corral faran que el contingut de greix dels pollastres broiler augmenti i el contingut de proteïnes disminueixi fins a cert punt, el pollastre no és un aliment alt en colesterol, especialment el pit de pollastre, que té un millor valor nutricional que el porc i menys calories. Es recomana als consumidors que tinguin les condicions que mengin pollastre de cria en llibertat. D'una banda, el pollastre té un millor gust i, d'altra banda, elimina els residus de fàrmacs i l'excés de metalls pesants. 3. Investigació Científica Les investigacions científiques demostren que la quantitat de pollastre consumida té un impacte significatiu en la salut humana, especialment en la salut de les persones grans i de les dones. En comparació amb la carn de vedella i el porc, el pollastre no té vitamina B16, vitamina C i vitamina D, i també pot contenir residus d'hormones. Els nutricionistes assenyalen que la quantitat de pollastre consumida té un impacte important en la salut del cos humà, especialment de la gent gran. Els nutricionistes assenyalen que com que la gent menja una varietat d'aliments al llarg del dia, de mitjana, el pollastre té el contingut de colesterol més alt. El colesterol augmentarà molt el risc de patir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars Si les dones mengen pollastre cada dia, l'excés de colesterol s'acumula inevitablement al cos, que no només és dolent per a la salut, sinó que també augmenta el risc de patir malalties del cor i trombosi cerebral. Per tant, si realment voleu nodrir el vostre cos, us recomanem que mengeu fruites i verdures més nutritives, i el millor és menjar menys pollastre! |
<<: Símptomes de mal de cap vascular, resulta que hi ha tantes manifestacions
>>: Costelles d'olla seques picants, coneixeu el valor nutricional d'aquestes?
La tos és una malaltia molt comuna. Aquest tipus ...
Tothom sap que un extractor de mama és un product...
Què és el lloc web de la Universitat de Kent? La U...
Quan moltes persones es treuen les orelles, el ce...
A les nostres vides, ens podem trobar amb una sit...
Com pots entrenar la teva capacitat de beure? Per...
Les hormones de les que la gent ha sentit parlar ...
Amb el desenvolupament de la modernització, la qu...
L'herba de pell de gripau és originària de le...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a I...
La nevera és un dels electrodomèstics indispensab...
Què és el lloc web de Yomiuri Shimbun? El Yomiuri ...
Els llavis d'una persona normal han de ser bl...
Avui en dia, moltes noies opten per fer-se perfor...
La característica més important de l'estiu és...