L'hivern és la millor estació per beure la farineta té un bon efecte de preservació de la salut en el cos, pot nodrir el cos, enfortir la melsa i l'estómac, i és fàcil de digerir. Hi ha moltes maneres de cuinar farinetes. A la gent li agrada afegir alguns aliments nutritius i deliciosos a les farinetes i barrejar-les per fer que les farinetes siguin delicioses i nutritives. Aleshores us ensenyaré algunes receptes per fer farinetes aptes per beure a l'hivern. , 1. S'aconsella beure farinetes de Laba Ingredients: Diversos tipus d'arròs, mongetes, fruits secs i fruits secs. Des de la perspectiva de la nutrició moderna: els fesols contenen molta proteïna vegetal d'alta qualitat, els fruits secs concentren els nutrients en fruites fresques i els fruits secs no només són rics en proteïnes, sinó que també són rics en vitamina E i una varietat d'oligoelements. Eficàcia: pot tenir un paper important en la millora de la immunitat humana i el retard de l'envelliment 2. És aconsellable beure brou de pollastre Ingredients: 1 gallina, 100 grams d'arròs polit, una mica de sal, i bullir en farinetes. Mètode de preparació: el brou de pollastre té l'efecte de nodrir el qi i la sang, i calmar els cinc òrgans interns. Eficàcia: Apte per a diversos símptomes d'astènia, pèrdua d'essència i sang, qi renal inestable, desnutrició de dones postpart, etc. 3. S'aconsella beure farinetes de nous Ingredients: 30 grams de grans de nous i la quantitat adequada d'arròs. Mètode: bullir l'aigua en farinetes. Les farinetes de nous té l'efecte de nodrir el cos. Eficàcia: Apte per a gent gran, nens i febles. 4. S'aconsella beure farinetes de castanyes Ingredients: 250 grams d'arròs japonica, 50 grams de castanyes. Mètode: bullir l'aigua en farinetes. Eficàcia: la farineta de castanya té els efectes de nodrir l'estómac i els ronyons, enfortir la cintura i els genolls i enfortir els tendons i els ossos. És adequat per a persones amb deficiència renal, mal d'esquena, cames i peus febles i poliúria en persones de mitjana edat i gent gran. 5. S'aconsella beure farinetes de carbassa Ingredients: Carbassa Les farinetes de carbassa és millor que les farinetes d'arròs Després d'un estiu de sol i creixement, les farinetes de carbassa és també la més adequada perquè els ciutadans recuperin la seva energia a la tardor. Mètode: bullir l'aigua en farinetes. Eficàcia: les farinetes de carbassa és una farineta calenta, en comparació amb les farinetes fresques, com ara l'ou del segle i les farinetes de carn magra, les farinetes suaus de carbassa és més adequada per escalfar el tracte gastrointestinal del cos humà a la tardor. Des del punt de vista de la preservació de la salut, la farineta de carbassa és neutra i lleugerament càlida. Beure farinetes de carbassa regularment pot nodrir el mig i reposar el qi, eliminar el calor i desintoxicar-se, i també pot alleujar l'asma i reduir la inflor està relacionat amb la manca de líquid corporal i la deficiència de yang pulmonar té l'efecte d'aclarir el foc, nodrir l'estómac i enfortir la melsa Guisar-lo juntament amb alguns aliments que afavoreixen la producció de fluids, nodreixen el yin i humitegen els pulmons i prendre-la és de gran benefici per millorar els símptomes de la sequedat de la tardor. |
<<: Quins són els remeis populars per tractar l'epilèpsia?
>>: Quins són els efectes de l'herba morada
Avui dia, la gent no sap per què patiran diverses...
A la vida diària, la miopia és una malaltia ocula...
En la nostra vida diària, la pell és especialment...
El cor és l'òrgan de transfusió de sang més i...
El clima és relativament sec a l'hivern i a l...
Què és el lloc web de Heinz Company? Heinz és una ...
Què és StarFlyer? StarFlyer (japonès: スターフライヤー) és...
En termes generals, la fosfatasa alcalina és un i...
Hi ha punts negres que floten als ulls. De fet, a...
A mesura que els nivells de vida de les persones ...
A mesura que la contaminació en la vida diària és...
Quan la gent renten la roba, sempre no poden pres...
Els litxis i el raïm són dues fruites diferents, ...
El cloasma és un problema que molesta a moltes do...
Què és el lloc web de la Biblioteca Nacional d'...