Com emmagatzemar el vi negre

Com emmagatzemar el vi negre

Els amants del vi negre saben que la conservació del vi negre requereix molta atenció, sobretot per als propietaris de residències privades de gamma alta. Seria ideal tenir un celler per emmagatzemar el vi negre.

Millor solució: Celler

Per als propietaris de residències privades de gamma alta, un celler és una opció ideal. Un bon celler pot proporcionar l'entorn de conservació més ideal per a l'envelliment del vi. Per construir un celler privat, primer heu de trobar una ubicació ideal. Podeu triar el soterrani d'un garatge, un magatzem d'aliments o fins i tot una sala d'eines. A Europa, el cost de dissenyar i decorar un celler subterrani que pot emmagatzemar unes 2.000 ampolles de vi oscil·la entre els 100.000 i els 250.000 RMB.

Abans de decidir-te a construir un celler o comprar una vitrina, t'has de plantejar unes quantes preguntes bàsiques: quantes ampolles de vi tens, tens espai suficient, és la finalitat de l'emmagatzematge per envellir el vi, o per mantenir el vi a temperatura de consum perquè es pugui gaudir en qualsevol moment...

L'entorn ideal d'emmagatzematge del vi ha de complir les cinc condicions següents, que també són les que ha de complir un celler ideal:

1. La temperatura és sens dubte la condició més important. Per evitar que el vi maduri massa ràpid o massa lentament, la temperatura s'ha de mantenir al voltant dels 12 °C.

2. La llum també és un factor important en la conservació del vi. Els raigs ultraviolats de la llum solar poden penetrar en ampolles de vidre i oxidar el vi, però això no és un problema als cellers subterranis.

3. Una altra condició important és l'olfacte. Els taps de vi poden absorbir fàcilment diverses olors de l'entorn, així que no emmagatzemeu el vi juntament amb els aliments o les necessitats diàries.

4. El millor és construir un sistema de ventilació que permeti una millor ventilació del celler. A causa dels diferents models, el preu oscil·la entre milers i desenes de milers de RMB.

5. La humitat també és molt important per a la qualitat i la maduració del vi. La humitat s'ha de controlar entre el 70 i el 80%. Si és massa baixa, el suro s'assecarà, i si és massa alta, l'etiqueta del vi s'humiterà.

<<:  Com rentar el vi negre vessat a la roba?

>>:  Com decantar el vi negre

Recomanar articles

Com exercitar l'atròfia muscular de la cuixa de manera eficaç

L'atròfia dels músculs de la cuixa sovint és ...

L'eficàcia del lliri

El lliri s'utilitza sovint com a símbol d'...

Quins són els perjudicis de l'àcid hialurònic per als humans?

Tothom està familiaritzat amb la cirurgia estètic...

Quins són els mètodes per eliminar les marques d'acne amb sucre blanc?

És possible que poques vegades utilitzem sucre bl...

Com tractar l'esput blanc causat per la bronquitis?

La principal causa de la bronquitis crònica és qu...

No pots rentar-te els cabells durant la menstruació?

Les nenes s'han adonat d'un problema, és ...

Quan és el millor moment per plantar ceba?

Crec que tothom ha de menjar cebes en la seva vid...

Per què baveu mentre dorms 5 raons?

Hi ha algunes amigues al teu voltant que bavegen ...

A què s'ha de prestar atenció quan tingui varicel·la?

La varicel·la és la malaltia infecciosa més freqü...

Com netejar l'escala de la tetera

La tetera de casa nostra es pot utilitzar per bul...

Com tallar les cebes sense irritar els ulls?

La confusió més gran per a les persones a qui els...

Què causa opressió al pit i batecs cardíacs ràpids?

Per als amics que experimenten opressió al pit i ...

Com s'ha de provar la roba de protecció contra la radiació?

Actualment, hi ha molts productes falsificats i i...

Quins són els efectes dels probiòtics?

Els probiòtics són un tipus de microorganisme act...