Com emmagatzemar el vi negre

Com emmagatzemar el vi negre

Els amants del vi negre saben que la conservació del vi negre requereix molta atenció, sobretot per als propietaris de residències privades de gamma alta. Seria ideal tenir un celler per emmagatzemar el vi negre.

Millor solució: Celler

Per als propietaris de residències privades de gamma alta, un celler és una opció ideal. Un bon celler pot proporcionar l'entorn de conservació més ideal per a l'envelliment del vi. Per construir un celler privat, primer heu de trobar una ubicació ideal. Podeu triar el soterrani d'un garatge, un magatzem d'aliments o fins i tot una sala d'eines. A Europa, el cost de dissenyar i decorar un celler subterrani que pot emmagatzemar unes 2.000 ampolles de vi oscil·la entre els 100.000 i els 250.000 RMB.

Abans de decidir-te a construir un celler o comprar una vitrina, t'has de plantejar unes quantes preguntes bàsiques: quantes ampolles de vi tens, tens espai suficient, és la finalitat de l'emmagatzematge per envellir el vi, o per mantenir el vi a temperatura de consum perquè es pugui gaudir en qualsevol moment...

L'entorn ideal d'emmagatzematge del vi ha de complir les cinc condicions següents, que també són les que ha de complir un celler ideal:

1. La temperatura és sens dubte la condició més important. Per evitar que el vi maduri massa ràpid o massa lentament, la temperatura s'ha de mantenir al voltant dels 12 °C.

2. La llum també és un factor important en la conservació del vi. Els raigs ultraviolats de la llum solar poden penetrar en ampolles de vidre i oxidar el vi, però això no és un problema als cellers subterranis.

3. Una altra condició important és l'olfacte. Els taps de vi poden absorbir fàcilment diverses olors de l'entorn, així que no emmagatzemeu el vi juntament amb els aliments o les necessitats diàries.

4. El millor és construir un sistema de ventilació que permeti una millor ventilació del celler. A causa dels diferents models, el preu oscil·la entre milers i desenes de milers de RMB.

5. La humitat també és molt important per a la qualitat i la maduració del vi. La humitat s'ha de controlar entre el 70 i el 80%. Si és massa baixa, el suro s'assecarà, i si és massa alta, l'etiqueta del vi s'humiterà.

<<:  Com rentar el vi negre vessat a la roba?

>>:  Com decantar el vi negre

Recomanar articles

Què fer si el varicocele es repeteix després de la cirurgia?

Hi ha molts homes amb varicocele, per protegir la...

Què tal Demae-kan? Ressenyes de Demae-kan i informació del lloc web

Què és el lloc web de Demae-kan? Demae-kan és el l...

Què és l'acne nodular Com identificar l'acne nodular?

L'acne nodular és un tipus d'acne del qua...

Per què la meva cara es torna vermella després de dinar?

El rubor després d'un àpat és generalment un ...

Com prevenir i tractar l'edema macular?

És possible que moltes persones no sàpiguen que h...

Com reduir la taxa d'absorció del cos?

Cada vegada hi ha més persones que s'uneixen ...

Mycoplasma pneumoniae positiu

Quan els pacients estan infectats amb Mycoplasma ...

Com tractar el tremolor essencial Aquests tractaments són els més comuns

El tremolor essencial, també conegut com a tremol...

Què tal l'hotel Nikko? Comentaris d'hotels Nikko i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Nikko Hotels? JAL Hotels Co...

Una cosa que hauríeu de fer abans de tirar el vàter

El doctor Philip Terno de la Universitat de Nova ...

Quin xampú és millor per als cabells secs?

A mesura que els mètodes de cura del cabell i de ...

Quins són els tractaments per al singlot?

El singlot és en realitat el que sovint anomenem ...