Els amants del vi negre saben que la conservació del vi negre requereix molta atenció, sobretot per als propietaris de residències privades de gamma alta. Seria ideal tenir un celler per emmagatzemar el vi negre. Millor solució: Celler Per als propietaris de residències privades de gamma alta, un celler és una opció ideal. Un bon celler pot proporcionar l'entorn de conservació més ideal per a l'envelliment del vi. Per construir un celler privat, primer heu de trobar una ubicació ideal. Podeu triar el soterrani d'un garatge, un magatzem d'aliments o fins i tot una sala d'eines. A Europa, el cost de dissenyar i decorar un celler subterrani que pot emmagatzemar unes 2.000 ampolles de vi oscil·la entre els 100.000 i els 250.000 RMB. Abans de decidir-te a construir un celler o comprar una vitrina, t'has de plantejar unes quantes preguntes bàsiques: quantes ampolles de vi tens, tens espai suficient, és la finalitat de l'emmagatzematge per envellir el vi, o per mantenir el vi a temperatura de consum perquè es pugui gaudir en qualsevol moment... L'entorn ideal d'emmagatzematge del vi ha de complir les cinc condicions següents, que també són les que ha de complir un celler ideal: 1. La temperatura és sens dubte la condició més important. Per evitar que el vi maduri massa ràpid o massa lentament, la temperatura s'ha de mantenir al voltant dels 12 °C. 2. La llum també és un factor important en la conservació del vi. Els raigs ultraviolats de la llum solar poden penetrar en ampolles de vidre i oxidar el vi, però això no és un problema als cellers subterranis. 3. Una altra condició important és l'olfacte. Els taps de vi poden absorbir fàcilment diverses olors de l'entorn, així que no emmagatzemeu el vi juntament amb els aliments o les necessitats diàries. 4. El millor és construir un sistema de ventilació que permeti una millor ventilació del celler. A causa dels diferents models, el preu oscil·la entre milers i desenes de milers de RMB. 5. La humitat també és molt important per a la qualitat i la maduració del vi. La humitat s'ha de controlar entre el 70 i el 80%. Si és massa baixa, el suro s'assecarà, i si és massa alta, l'etiqueta del vi s'humiterà. |
<<: Com rentar el vi negre vessat a la roba?
L'atròfia dels músculs de la cuixa sovint és ...
El lliri s'utilitza sovint com a símbol d'...
Tothom està familiaritzat amb la cirurgia estètic...
És possible que poques vegades utilitzem sucre bl...
La principal causa de la bronquitis crònica és qu...
Les nenes s'han adonat d'un problema, és ...
Crec que tothom ha de menjar cebes en la seva vid...
Hi ha algunes amigues al teu voltant que bavegen ...
La varicel·la és la malaltia infecciosa més freqü...
La tetera de casa nostra es pot utilitzar per bul...
La confusió més gran per a les persones a qui els...
Per als amics que experimenten opressió al pit i ...
Actualment, hi ha molts productes falsificats i i...
Què és el lloc web de la Indian Festival Society? ...
Els probiòtics són un tipus de microorganisme act...