Amb el desenvolupament de la diversificació dietètica, s'han desenvolupat cada cop més aliments saludables, els aliments ecològics s'han convertit gradualment en el favorit del mercat. Això és perquè els aliments ecològics són bàsics i no tenen efectes secundaris en el cos humà. Els aliments ecològics també s'anomenen aliments ecològics o biològics. Els aliments ecològics són un terme relativament unificat a nivell internacional per referir-se als aliments naturals i lliures de contaminació. Els aliments ecològics solen provenir d'un sistema de producció agrícola ecològica i es produeixen i processen d'acord amb els requisits internacionals de producció agrícola ecològica i els estàndards corresponents. A més dels aliments ecològics, alguns productes derivats com la cosmètica ecològica, els tèxtils, els productes forestals o els mitjans de producció proporcionats per la producció d'aliments ecològics, inclosos els pesticides biològics, els fertilitzants orgànics, etc., es denominen col·lectivament productes ecològics després de la certificació. Les principals característiques dels aliments ecològics provenen del sistema de producció agrícola ecològica ecològicament racional. La producció i processament d'aliments ecològics no utilitza substàncies sintètiques com ara pesticides químics, fertilitzants, conservants químics, o organismes modificats genèticament i els seus productes, per tant, els aliments ecològics són un tipus d'aliment ecològic que realment prové de la natura, és nutritiu, d'alta qualitat, segur i respectuós amb el medi ambient. Els aliments ecològics inclouen principalment productes agrícoles orgànics generals (com ara cereals orgànics, fruites orgàniques, verdures orgàniques, etc.), productes de te orgànic, productes orgànics de fongs comestibles, productes ecològics de bestiar i aus de corral, productes aquàtics ecològics, productes apícoles orgànics, llet en pols ecològica, productes silvestres recollits i productes processats que utilitzen els productes anteriors com a matèries primeres. Els aliments ecològics venuts al mercat nacional inclouen principalment verdures, arròs, te, mel, llet de cabra en pols, cereals orgànics, fruites orgàniques, verdures orgàniques, etc. Normes d'alimentació ecològica 1. Les matèries primeres provenen del sistema de producció agrícola ecològica o de productes naturals silvestres. 2. Durant la producció i processament d'aliments ecològics, s'han de seguir estrictament les normes de producció, recollida, processament, envasament, emmagatzematge i transport d'aliments ecològics. 3. S'ha d'establir un estricte sistema de gestió de la qualitat, un sistema de control del procés de producció i un sistema de seguiment durant la producció i el processament d'aliments ecològics, de manera que generalment es requereix un període de conversió d'aquest procés de conversió generalment triga 2-3 anys abans que es pugui aprovar com a aliment ecològic. 4. Els aliments ecològics han d'estar certificats per una agència legítima de certificació d'aliments ecològics. |
<<: Si tens aquests 5 hàbits quan et despertes al matí, moriràs abans que els altres
>>: Quin és el millor cereal integral per perdre pes?
La síndrome d'angoixa respiratòria és una mal...
Els brots de bambú de primavera són una herba que...
Si els seus llavis tenen picor i les vores dels l...
La carn solta de la cara està relacionada princip...
La reacció més comuna a les malalties generals de...
Tothom està molt familiaritzat amb el xai. Tots s...
Tots sabem que fumar és perjudicial per a la salu...
Entre les quatre estacions de l'any, la prima...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a C...
El pàncrees és un teixit molt important en l'...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciència i...
El gingebre es refereix al rizoma tuberós de la p...
La osteoartritis és una malaltia degenerativa cau...
eBay (Bèlgica) Què és eBay? eBay (Bèlgica) és la v...
El consum de Cordyceps sinensis té una llarga his...