Què fer si la crema d'ou d'oca al vapor fa olor a peix

Què fer si la crema d'ou d'oca al vapor fa olor a peix

De fet, els ous d'oca tenen un valor nutritiu relativament alt i tenen un bon efecte nutritiu. Són rics en molts nutrients necessaris per al cos humà s i tècniques de cocció al vapor d'ou d'oca.

1. Mètode

Ous d'oca, carn de porc picada, sal, sucre, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, brou d'os, midó d'aigua, oli de sèsam, ceba verde, salsa de soja de marisc (les quantitats anteriors es poden ajustar segons les vostres necessitats).

1. Afegiu al seu torn tots els condiments a la picada de porc, afegiu-hi diverses vegades el brou d'os, remeneu en el mateix sentit fins que quedi enganxós, afegiu-hi una mica de midó d'aigua perquè quedi enganxós, aboqueu-hi oli de sèsam i barregeu-ho bé (per segellar la pasta perquè la carn picada no sigui fàcil de caure de la pasta), finalment afegiu-hi la quantitat adequada de ceba ben picada i a part, barregeu-ho.

2. Trenqueu els ous d'oca en un bol i bateu-los. Afegiu-hi la quantitat adequada de brou d'ossos i remeneu-ho uniformement. Aboqueu-los en un bol al vapor.

3. Quan l'aigua de la vaporera bulli, poseu-la al bol de vapor, tapeu-la i coeu-la al vapor a foc mitjà-alt durant uns 12 minuts.

4. Col·loqueu la carn de porc picada en un plat i aplaneu-la lleugerament. Obreu la carn picada aplanada sobre la crema d'ou carn cedida i flam d'ou i ja està llest per servir.

2. Consells :

1. No trieu carn de porc massa magra Una proporció de 30% de greix i 70% de magra és més apropiada. Afegiu-hi els condiments a la carn picada i barregeu-ho lleugerament en la mateixa direcció ming.

2. Els ous d'oca són molt bons per netejar la calor a l'estiu, després de batre'ls, pots afegir-hi una mica més de brou d'os, i el producte acabat quedarà tendre i suau, si no pots comprar ous de gallina o d'ànec.

3. Després de posar els ous d'oca al bol de cocció al vapor, cal cuinar-los al vapor fins que estiguin preparats, de manera que la crema d'ou pugui contenir la carn picada, no tapeu el bol de cocció al vapor amb la tapa. Aquest pas s'anomena "cocció al vapor buida", que és la clau de la tendresa del flam d'ou i la carn picada.

<<:  Com fer el vostre propi agent de neteja d'oli pesat

>>:  Quina és la recepta d'un agent de neteja d'oli casolà?

Recomanar articles

Quines són les maneres de desfer-se de l'acne?

L'acne és una malaltia de la pell que han pat...

Com treure les marques de naixement al dors de la mà

La marca de naixement és una malaltia de la pell ...

Com fer el teu propi te per reduir els alts lípids en sang

Tothom sap que els pacients amb hiperlipèmia pate...

És bona la quimioteràpia intraperitoneal hipertèrmica?

La cavitat abdominal és molt important per al nos...

Què passa amb CVS Caremark? Ressenyes de CVS Caremark i informació del lloc web

Què és el lloc web de CVS Caremark? CVS Caremark e...

Què tal Molex? Revisions de Molex i informació del lloc web

Què és el lloc web de Molex? Molex, un proveïdor g...

Què és la teràpia de tapping?

La medicina tradicional xinesa va dir una vegada ...

Què causa els cops que se senten com picades de mosquit?

Els cops que s'assemblen a les picades de mos...

Què tal Avatar? Ressenyes d'avatars i informació del lloc web

Què és el lloc web oficial d'Avatar? Avatar és...

Quins són els símptomes de les persones subsanes?

Amb la millora contínua de l'economia social,...