Què fer si la crema d'ou d'oca al vapor fa olor a peix

Què fer si la crema d'ou d'oca al vapor fa olor a peix

De fet, els ous d'oca tenen un valor nutritiu relativament alt i tenen un bon efecte nutritiu. Són rics en molts nutrients necessaris per al cos humà s i tècniques de cocció al vapor d'ou d'oca.

1. Mètode

Ous d'oca, carn de porc picada, sal, sucre, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, brou d'os, midó d'aigua, oli de sèsam, ceba verde, salsa de soja de marisc (les quantitats anteriors es poden ajustar segons les vostres necessitats).

1. Afegiu al seu torn tots els condiments a la picada de porc, afegiu-hi diverses vegades el brou d'os, remeneu en el mateix sentit fins que quedi enganxós, afegiu-hi una mica de midó d'aigua perquè quedi enganxós, aboqueu-hi oli de sèsam i barregeu-ho bé (per segellar la pasta perquè la carn picada no sigui fàcil de caure de la pasta), finalment afegiu-hi la quantitat adequada de ceba ben picada i a part, barregeu-ho.

2. Trenqueu els ous d'oca en un bol i bateu-los. Afegiu-hi la quantitat adequada de brou d'ossos i remeneu-ho uniformement. Aboqueu-los en un bol al vapor.

3. Quan l'aigua de la vaporera bulli, poseu-la al bol de vapor, tapeu-la i coeu-la al vapor a foc mitjà-alt durant uns 12 minuts.

4. Col·loqueu la carn de porc picada en un plat i aplaneu-la lleugerament. Obreu la carn picada aplanada sobre la crema d'ou carn cedida i flam d'ou i ja està llest per servir.

2. Consells :

1. No trieu carn de porc massa magra Una proporció de 30% de greix i 70% de magra és més apropiada. Afegiu-hi els condiments a la carn picada i barregeu-ho lleugerament en la mateixa direcció ming.

2. Els ous d'oca són molt bons per netejar la calor a l'estiu, després de batre'ls, pots afegir-hi una mica més de brou d'os, i el producte acabat quedarà tendre i suau, si no pots comprar ous de gallina o d'ànec.

3. Després de posar els ous d'oca al bol de cocció al vapor, cal cuinar-los al vapor fins que estiguin preparats, de manera que la crema d'ou pugui contenir la carn picada, no tapeu el bol de cocció al vapor amb la tapa. Aquest pas s'anomena "cocció al vapor buida", que és la clau de la tendresa del flam d'ou i la carn picada.

<<:  Com fer el vostre propi agent de neteja d'oli pesat

>>:  Quina és la recepta d'un agent de neteja d'oli casolà?

Recomanar articles

Per què les ous de cranc són amargues quan es couen al vapor?

La tardor és la millor època per menjar crancs Pe...

Quines són les reaccions a la vacunació contra la ràbia?

A la vida, és un fenomen habitual que les persone...

Deu consells per col·locar el llit per a una millor salut

1. Per al llit en si, cal considerar si la seva l...

Tractament per a les parpelles superiors soltes

En general, hi ha tres motius pels quals les pers...

Què passa amb Digg? Revisions de Digg i informació del lloc

Què és Digg? Digg és un lloc web de notícies i inf...

Quins són els efectes dels trastorns de la deglució?

Hi ha moltes malalties, grans i petites, a la vid...

Quina és la causa de les taques grogues als meus ulls?

A mesura que les persones envelleixen, el blanc d...

Quines plantes són adequades per al bany?

El bany és generalment un lloc relativament humit...

Una copa de vi negre abans de dormir

Després d'un dia cansat, dormir bé és essenci...

El bicarbonat de sodi blanqueja les dents Aquesta és la veritat!

Un bon conjunt de dents pot afegir punts a la vos...

Què menjar per créixer més alt

Augmentar l'alçada és el desig o l'espera...

Coneixes les 10 coses "repugnants" del teu cos?

Sovint es considera que el sistema digestiu és la...