De fet, els ous d'oca tenen un valor nutritiu relativament alt i tenen un bon efecte nutritiu. Són rics en molts nutrients necessaris per al cos humà s i tècniques de cocció al vapor d'ou d'oca. 1. Mètode Ous d'oca, carn de porc picada, sal, sucre, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, brou d'os, midó d'aigua, oli de sèsam, ceba verde, salsa de soja de marisc (les quantitats anteriors es poden ajustar segons les vostres necessitats). 1. Afegiu al seu torn tots els condiments a la picada de porc, afegiu-hi diverses vegades el brou d'os, remeneu en el mateix sentit fins que quedi enganxós, afegiu-hi una mica de midó d'aigua perquè quedi enganxós, aboqueu-hi oli de sèsam i barregeu-ho bé (per segellar la pasta perquè la carn picada no sigui fàcil de caure de la pasta), finalment afegiu-hi la quantitat adequada de ceba ben picada i a part, barregeu-ho. 2. Trenqueu els ous d'oca en un bol i bateu-los. Afegiu-hi la quantitat adequada de brou d'ossos i remeneu-ho uniformement. Aboqueu-los en un bol al vapor. 3. Quan l'aigua de la vaporera bulli, poseu-la al bol de vapor, tapeu-la i coeu-la al vapor a foc mitjà-alt durant uns 12 minuts. 4. Col·loqueu la carn de porc picada en un plat i aplaneu-la lleugerament. Obreu la carn picada aplanada sobre la crema d'ou carn cedida i flam d'ou i ja està llest per servir. 2. Consells : 1. No trieu carn de porc massa magra Una proporció de 30% de greix i 70% de magra és més apropiada. Afegiu-hi els condiments a la carn picada i barregeu-ho lleugerament en la mateixa direcció ming. 2. Els ous d'oca són molt bons per netejar la calor a l'estiu, després de batre'ls, pots afegir-hi una mica més de brou d'os, i el producte acabat quedarà tendre i suau, si no pots comprar ous de gallina o d'ànec. 3. Després de posar els ous d'oca al bol de cocció al vapor, cal cuinar-los al vapor fins que estiguin preparats, de manera que la crema d'ou pugui contenir la carn picada, no tapeu el bol de cocció al vapor amb la tapa. Aquest pas s'anomena "cocció al vapor buida", que és la clau de la tendresa del flam d'ou i la carn picada. |
<<: Com fer el vostre propi agent de neteja d'oli pesat
>>: Quina és la recepta d'un agent de neteja d'oli casolà?
L'espondilitis anquilosant es produeix princi...
Les persones sovint poden patir llavis trencats a...
La bronquitis és una infecció respiratòria relati...
La probabilitat d'heretar la miopia és en rea...
A la vida diària, siguis qui siguis, has de prest...
Les taques hepàtiques són un tipus de cloasma, qu...
En la vida actual, el nivell de vida de la gent h...
Si el vàter s'ha fet servir durant molt de te...
La cintura és una part del cos humà que suporta u...
Les crostes de les ferides sempre s'acompanye...
Què és el lloc web de l'Associació Internacion...
Les dents són molt importants per a nosaltres Nom...
Els conills són animals molt simpàtics. A moltes ...
Com cuinar millor les mongetes negres? El valor n...
La bàscula del vàter tindrà un aspecte groc, de m...