Què fer si la crema d'ou d'oca al vapor fa olor a peix

Què fer si la crema d'ou d'oca al vapor fa olor a peix

De fet, els ous d'oca tenen un valor nutritiu relativament alt i tenen un bon efecte nutritiu. Són rics en molts nutrients necessaris per al cos humà s i tècniques de cocció al vapor d'ou d'oca.

1. Mètode

Ous d'oca, carn de porc picada, sal, sucre, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, brou d'os, midó d'aigua, oli de sèsam, ceba verde, salsa de soja de marisc (les quantitats anteriors es poden ajustar segons les vostres necessitats).

1. Afegiu al seu torn tots els condiments a la picada de porc, afegiu-hi diverses vegades el brou d'os, remeneu en el mateix sentit fins que quedi enganxós, afegiu-hi una mica de midó d'aigua perquè quedi enganxós, aboqueu-hi oli de sèsam i barregeu-ho bé (per segellar la pasta perquè la carn picada no sigui fàcil de caure de la pasta), finalment afegiu-hi la quantitat adequada de ceba ben picada i a part, barregeu-ho.

2. Trenqueu els ous d'oca en un bol i bateu-los. Afegiu-hi la quantitat adequada de brou d'ossos i remeneu-ho uniformement. Aboqueu-los en un bol al vapor.

3. Quan l'aigua de la vaporera bulli, poseu-la al bol de vapor, tapeu-la i coeu-la al vapor a foc mitjà-alt durant uns 12 minuts.

4. Col·loqueu la carn de porc picada en un plat i aplaneu-la lleugerament. Obreu la carn picada aplanada sobre la crema d'ou carn cedida i flam d'ou i ja està llest per servir.

2. Consells :

1. No trieu carn de porc massa magra Una proporció de 30% de greix i 70% de magra és més apropiada. Afegiu-hi els condiments a la carn picada i barregeu-ho lleugerament en la mateixa direcció ming.

2. Els ous d'oca són molt bons per netejar la calor a l'estiu, després de batre'ls, pots afegir-hi una mica més de brou d'os, i el producte acabat quedarà tendre i suau, si no pots comprar ous de gallina o d'ànec.

3. Després de posar els ous d'oca al bol de cocció al vapor, cal cuinar-los al vapor fins que estiguin preparats, de manera que la crema d'ou pugui contenir la carn picada, no tapeu el bol de cocció al vapor amb la tapa. Aquest pas s'anomena "cocció al vapor buida", que és la clau de la tendresa del flam d'ou i la carn picada.

<<:  Com fer el vostre propi agent de neteja d'oli pesat

>>:  Quina és la recepta d'un agent de neteja d'oli casolà?

Recomanar articles

Aquest truc és molt eficaç per tractar l'espondilitis obligatòria!

L'espondilitis anquilosant es produeix princi...

Què causa els llavis esquerdats i la descamació?

Les persones sovint poden patir llavis trencats a...

El mètode per alleujar la tos de la bronquitis és senzill i eficaç!

La bronquitis és una infecció respiratòria relati...

Quines són les possibilitats que la miopia sigui heretada?

La probabilitat d'heretar la miopia és en rea...

Quins són els tipus de tumors cerebrals?

A la vida diària, siguis qui siguis, has de prest...

Què són les taques del fetge?

Les taques hepàtiques són un tipus de cloasma, qu...

Com fer que la carn de porc especiada sigui millor?

En la vida actual, el nivell de vida de la gent h...

Com eliminar eficaçment l'escala d'orina del vàter

Si el vàter s'ha fet servir durant molt de te...

Com prevenir l'esquinç lumbar?

La cintura és una part del cos humà que suporta u...

Per què piquen les crostes?

Les crostes de les ferides sempre s'acompanye...

Quins són els símptomes de la inflamació de l'arrel dental?

Les dents són molt importants per a nosaltres Nom...

Els conills tenen paràsits?

Els conills són animals molt simpàtics. A moltes ...

Com fer les mongetes negres les millors

Com cuinar millor les mongetes negres? El valor n...

Com treure la bàscula del vàter

La bàscula del vàter tindrà un aspecte groc, de m...