De fet, els ous d'oca tenen un valor nutritiu relativament alt i tenen un bon efecte nutritiu. Són rics en molts nutrients necessaris per al cos humà s i tècniques de cocció al vapor d'ou d'oca. 1. Mètode Ous d'oca, carn de porc picada, sal, sucre, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, brou d'os, midó d'aigua, oli de sèsam, ceba verde, salsa de soja de marisc (les quantitats anteriors es poden ajustar segons les vostres necessitats). 1. Afegiu al seu torn tots els condiments a la picada de porc, afegiu-hi diverses vegades el brou d'os, remeneu en el mateix sentit fins que quedi enganxós, afegiu-hi una mica de midó d'aigua perquè quedi enganxós, aboqueu-hi oli de sèsam i barregeu-ho bé (per segellar la pasta perquè la carn picada no sigui fàcil de caure de la pasta), finalment afegiu-hi la quantitat adequada de ceba ben picada i a part, barregeu-ho. 2. Trenqueu els ous d'oca en un bol i bateu-los. Afegiu-hi la quantitat adequada de brou d'ossos i remeneu-ho uniformement. Aboqueu-los en un bol al vapor. 3. Quan l'aigua de la vaporera bulli, poseu-la al bol de vapor, tapeu-la i coeu-la al vapor a foc mitjà-alt durant uns 12 minuts. 4. Col·loqueu la carn de porc picada en un plat i aplaneu-la lleugerament. Obreu la carn picada aplanada sobre la crema d'ou carn cedida i flam d'ou i ja està llest per servir. 2. Consells : 1. No trieu carn de porc massa magra Una proporció de 30% de greix i 70% de magra és més apropiada. Afegiu-hi els condiments a la carn picada i barregeu-ho lleugerament en la mateixa direcció ming. 2. Els ous d'oca són molt bons per netejar la calor a l'estiu, després de batre'ls, pots afegir-hi una mica més de brou d'os, i el producte acabat quedarà tendre i suau, si no pots comprar ous de gallina o d'ànec. 3. Després de posar els ous d'oca al bol de cocció al vapor, cal cuinar-los al vapor fins que estiguin preparats, de manera que la crema d'ou pugui contenir la carn picada, no tapeu el bol de cocció al vapor amb la tapa. Aquest pas s'anomena "cocció al vapor buida", que és la clau de la tendresa del flam d'ou i la carn picada. |
<<: Com fer el vostre propi agent de neteja d'oli pesat
>>: Quina és la recepta d'un agent de neteja d'oli casolà?
Què és el lloc web del govern de Bahrain? Aquest l...
Què és l'empresa francesa Atos? Atos SE és una...
L'acne és una malaltia de la pell que han pat...
La marca de naixement és una malaltia de la pell ...
Tothom sap que els pacients amb hiperlipèmia pate...
La cavitat abdominal és molt important per al nos...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de K...
Què és el lloc web de CVS Caremark? CVS Caremark e...
Què és el lloc web de Molex? Molex, un proveïdor g...
La medicina tradicional xinesa va dir una vegada ...
Què és la Xarxa de Ciència i Tecnologia de Corea d...
Els cops que s'assemblen a les picades de mos...
Què és el lloc web oficial d'Avatar? Avatar és...
Quin és el lloc web de Steyr Sporting Guns Ltd? St...
Amb la millora contínua de l'economia social,...