La tardor és la millor època per menjar crancs Per a moltes persones a qui els agrada menjar crancs, la tardor és la seva estació preferida, perquè només a la tardor els crancs són els més grossos i deliciosos. En general, molta gent compra crancs i els cuina a casa. El mètode més habitual és cuinar crancs al vapor. Per què és amarg les ous de cranc? 1. Residus de fàrmacs L'aqüicultura sovint utilitza drogues per mantenir el creixement dels mariscs, i els crancs no són una excepció si es capturen massa aviat, hi haurà molts residus de drogues al cos dels crancs i tindran un gust amarg quan es mengen, per la qual cosa no es recomana menjar-los. 2. Contaminació ambiental Per tal de reduir les malalties dels estanys, alguns agricultors de cranc de riu afegeixen il·legalment cloranfenicol i pesticides a les basses de plàntules de cranc. Aquests contaminants s'adsorbeixen a les glàndules reproductores dels crancs de riu, i les ous de cranc (glàndules genitals) tindran un gust amarg. Els crancs són semi carronyaires, i el seu nivell d'higiene està directament relacionat amb el medi ambient. Molts agricultors utilitzen les terres de conreu i estanys per criar crancs peluts, i el flux d'aigua no és suau. Aquest tipus de cranc no es recomana per al consum. 3. Cranc Mort Si no es tracta d'un cranc fresc sinó d'un cranc mort, és millor no menjar-lo. Els crancs són peixos de riu i un dels aliments que es poden menjar frescos, més deliciosos són, però, un cop mor un cranc, les toxines i els paràsits del seu cos començaran a descompondre la carn de cranc i les ous de cranc en pocs minuts. 3. El cranc és massa tendre El cranc té un gust amarg, que pot ser perquè el cranc encara és relativament tendre. Els crancs es troben al màxim des de finals d'octubre fins a novembre. En altres ocasions, intenteu triar crancs femelles. Els crancs mascles al setembre i octubre no són tan grossos com les femelles i estan relativament "buits". 4. Neteja i alimentació inadequades Les ous de cranc de vegades es troben al costat dels òrgans interns, de manera que si menges accidentalment els òrgans interns, tindrà un gust amarg. Un altre motiu és que el treball de preparació abans de la cocció no es va fer prou. Abans de comprar crancs i cuinar-los, s'han de mantenir en aigua neta durant dos dies. La brutícia de l'estómac d'un cranc net s'elimina completament, de manera que les ous de cranc, naturalment, no tindran un gust amarg. Puc menjar ous de cranc si és una mica amarg? El millor és no menjar-ne. Excepte en el cas de menjar òrgans interns, les ous de cranc normals generalment no són amargues. Els components de les ous de cranc són el colesterol, el greix i les proteïnes, i no hi ha ingredients amargs. Així que si les ous de cranc tenen un gust amarg, procura no menjar-les per no causar molèsties físiques. |
<<: Com conservar els crancs al vapor?
>>: Es poden emmagatzemar els crancs cuits a la nevera?
La cirurgia d'opacitat del vitri pot semblar ...
L'hemorràgia és el símptoma principal de l...
Quan es tracta de bíceps, crec que tothom ho haur...
Què és el lloc web de Chesapeake Energy? Chesapeak...
La dita "El mal de queixal no és una malalti...
Què és Car Blog? AutoBlog és un lloc de blocs prop...
Quin és el lloc web del Sunderland Football Club? ...
La gelatina té molts beneficis per al cos humà, p...
Si apareix la dermatitis solar a la cara, afectar...
Què és el lloc web de la Universitat de Guelph? La...
Què és Koh Santepheap? Koh Santepheap és el lloc w...
Les anàlisis de sang de rutina són molt important...
La boira és una condició climàtica que s'ha p...
El nas és una clau per al sentit de l'olfacte...
Crec que a tothom li agradaria conèixer una infor...