El cranc és un aliment que agrada a tothom. La tardor és la millor època per menjar crancs. Moltes persones a qui els agrada menjar crancs compraran alguns crancs per menjar-los a casa a la tardor No importa com es cuinin, alguns d'ells no es menjaran, doncs, es poden emmagatzemar a la nevera. Resposta 1 Si no l'acabeu de menjar aquella nit, espereu fins que es refredi completament, emboliqueu-lo amb un paper de plàstic i refrigereu-lo també si les condicions ho permeten. No obstant això, els crancs cuits emmagatzemats a la nevera no s'han de menjar més tard del migdia de l'endemà. A més, quan els mengeu, intenteu cuinar-los bé al vapor o escalfeu-los en aigua bullint durant mitja hora després d'ebullir-los. bacteris i allunyar el fred. Menjar crancs d'aquesta manera pot assegurar-vos que gaudiu de la deliciositat tot tenint en compte la seguretat. Però si va malament, el millor és llençar-lo. Encara que és un malbaratament, la salut és més important. Resposta 2 Si voleu menjar crancs cuits conservats, intenteu al vapor a fons abans de menjar, però cobriu -los al congelador (no refrigerador) del refrigerador, perquè els crancs cuits són verinosos després del contacte amb la boira, la rosada, etc. Els heu de cuinar de nou quan mengeu -los l’endemà. Eviteu menjar crancs sense afegir condiments perquè els crancs són de naturalesa freda. Quan mengeu crancs, heu d'afegir gingebre en pols, vinagre, etc. per evitar que us faci mal l'estómac. Però si té mal gust, el millor és llençar-lo Tot i que és un malbaratament, la salut és més important. Respon tres Si voleu emmagatzemar els crancs cuits durant un temps curt, podeu cobrir-los amb un embolcall de plàstic i col·locar-los en un lloc fresc i ventilat. En general, es pot mantenir fresc durant 6-8 hores, sempre que el clima sigui fred i la temperatura sigui baixa. Si fa calor i voleu conservar els crancs cuits durant un breu període de temps, els heu de posar a la nevera. D'aquesta manera, els crancs des del migdia es poden conservar fins al vespre, però no d'un dia per l'altre. Si voleu emmagatzemar crancs cuits durant molt de temps, com ara durant la nit, hauríeu de posar els crancs al congelador. Tanmateix, congelar directament els crancs cuits pot fer que perdin fàcilment humitat, tornant-se molt secs i desagradables. A l'hora de congelar, podeu congelar els crancs juntament amb la sopa utilitzada per cuinar-los per conservar la frescor dels crancs. Resposta 4 Com que la carn de cranc és tendra, el millor és cuinar-la i menjar-la netament. Per tant, és millor cuinar mentre mengeu. Si traieu crancs cuits de la nevera i us prepareu per menjar-los, assegureu-vos de cuinar-los bé abans de menjar-los. |
<<: Per què les ous de cranc són amargues quan es couen al vapor?
>>: Quines són algunes bones maneres de picar els peus?
Recentment, moltes persones han patit un gran dan...
Un cor engrandit representa una gran amenaça per ...
El lupus eritematós sistèmic és una malaltia auto...
A la vida, sovint tenim algunes malalties per mol...
Què és el lloc web de Lincoln Motors? Fundada el 1...
Què causa el dolor d'oïda A la vida diària, m...
Per alguns motius, les persones sovint s'esca...
La millora dels nivells de vida ha comportat gran...
Els flotadors oculars poden afectar la nostra sal...
①Malalties del sistema digestiu A l'hivern, m...
El vitiligo és una malaltia de la pell molt perju...
Els amics amb alts lípids a la sang saben que ten...
Els nòduls tiroïdals són una malaltia glandular c...
Si la carn de porc estofada té un gust una mica a...
Què és Skinstore? Skinstore és el lloc web de vend...