Les boles d'arròs glutinós són un aliment deliciós que a molts dels nostres amics els encanta menjar. Actualment, pots comprar productes congelats al mercat, o pots fer-los tu mateix. El mètode de producció també és relativament senzill. Les boles d'arròs glutinós estan a punt de trencar-se quan es congelen ràpidament, cosa que en realitat afecta el gust de les boles d'arròs glutinós. Per tant, cal parar atenció a les tècniques d'emmagatzematge i intentar emmagatzemar-les per separat. Com emmagatzemar boles d'arròs glutinós En primer lloc, després d'embolicar les boles, no les deixeu assecar immediatament a l'exterior. Com triar les boles d'arròs glutinós En primer lloc, el millor és anar als supermercats habituals per comprar aliments produïts per empreses conegudes amb etiquetes i marques QS clares i estandarditzades, i triar aliments dins de la vida útil procurar no comprar boles d'arròs glutinós a granel; En segon lloc, presteu atenció a l'embalatge del producte. Trieu productes amb segells d'embalatge intactes i bosses d'embalatge que no estiguin enganxades, danyades o deformades. Si hi ha molts xips de gel a la bossa, pot ser que el producte es descongeli i es torni a congelar. El millor és no comprar-lo. En tercer lloc, presteu atenció a comprovar l'etiqueta del producte. A més dels requisits convencionals, com ara el nom del producte, el fabricant i l'adreça, la data de producció i la vida útil, el contingut net i la llista d'ingredients, l'etiqueta de les boles d'arròs glutinós de congelació ràpida també hauria d'indicar les condicions d'emmagatzematge, ús, etc. Si el producte conté farcits, també s'ha d'indicar el contingut del farcit. En quart lloc, en comprar boles de massa, el millor és triar marques conegudes i productes consagrats. 5. Els consumidors que trien Yuanxiao sense sucre o baix en sucre haurien de llegir atentament la llista d'ingredients del producte per veure si conté sacarosa, sucre blanc, glucosa o altres sucres que poden provocar un augment del sucre en la sang després de la compra, han de conservar els rebuts pertinents per evitar que no tinguin cap base de referència si hi ha cap problema. 6. Quan compreu en un centre comercial, heu de triar els aliments congelats per darrer Si no els mengeu immediatament després de tornar a casa, els heu de posar al congelador de la nevera el més aviat possible. En particular, no recongeleu els aliments congelats que s'han descongelat. Com cuinar delicioses boles d'arròs glutinoso 1. Bullir en aigua bullint. Quan l'aigua bulli, poseu les boles d'arròs glutinoso a l'olla, obrir-les suaument amb una cullera i deixar-les girar unes quantes setmanes perquè no s'enganxin a la paret de l'olla. 2. Cocció lenta. Després que les boletes surin, canvieu ràpidament a foc lent. En cas contrari, les boles d'arròs glutinós seguiran rodant, quedant cuites per fora però dures per dins i poc gustoses. 3. Afegiu una mica d'aigua freda. Durant el procés de cocció, afegiu una petita quantitat d'aigua freda cada cop que s'obri l'olla per mantenir les boles de massa a l'olla en un estat que no estigui ni bullint ni bullint. Després de bullir l'aigua dues o tres vegades, deixeu-ho coure una estona i després us la podreu menjar. Les boles d'arròs glutinós cuinades d'aquesta manera són suaus i no dures, dolces, enganxoses i delicioses. 4. Cuinar a temps. La farina d'arròs glutinós que s'utilitza en les boles d'arròs glutinós cru conté molta aigua. Es deteriorarà si es deixa durant molt de temps i es trencarà fàcilment si es congela i es bull. El millor és fer i menjar les boles d'arròs glutinoso immediatament, i no conservar-les més de 3 dies. Les boles de massa congelades acabades de comprar s'han de menjar ràpidament i no s'han d'emmagatzemar durant més d'una setmana. A més, a l'hora de tastar les boles d'arròs glutinós, ja siguin bullides o fregides, s'han de coure bé. A l'hora de fregir les boles d'arròs glutinós, el millor és fer-hi uns petits forats per evitar que rebentin i es produeixin cremades. |
<<: Additius per boles de massa congelades ràpides
>>: La diferència entre l'olla picant i l'olla seca
Amb la millora contínua de la modernització, la q...
Els punts negres a la cara són una font d'ang...
La tos és una malaltia molt comuna en la vida dià...
A la vida diària, si consumeixes sovint begudes f...
La tos és una reacció protectora del nostre cos. ...
La hipertensió és una malaltia comuna avui dia, e...
Metabolisme és el terme general per a tots els ca...
Sabem que les ungles són molt importants per a no...
Les pedres són un problema que preocupa a moltes ...
Què és el lloc web de la International Federation ...
L'eritema nodós és una malaltia immune i una ...
Alguns pacients amb pressió arterial alta poden e...
Parar atenció a la higiene és una cosa bona, però...
Les varius també s'anomenen cames fregides Le...
En la nostra dieta diària, us recomanem que coneg...