La diferència entre l'olla picant i l'olla seca

La diferència entre l'olla picant i l'olla seca

L'olla picant i l'olla seca estan disponibles a molts restaurants de Sichuan, però molts amics confonen l'olla picant i l'olla seca. De fet, encara hi ha grans diferències entre els dos. La preparació de l'olla picant consisteix principalment a escalfar els ingredients primer i després a sofregir-los. El mètode de l'olla seca és escalfar els ingredients contínuament a alta temperatura i, finalment, fer que els aliments siguin més secs i fragants.

Com fer olla picant

Materials

[Ingredients principals] 50 g de costella de porc, 50 g de pollastre, 50 g de tentacles de calamar, 50 g de vedella estofada, 50 g de gambes

[Ingredients suplementaris] 60 g d'arrel de lotus, 60 g de patata, 100 g de mil làmines, 100 g de bròquil, 60 g de bolets de l'arbre del te, 60 g de col, 50 g de rodanxes de magnòlia

[Condiment] 1 cullerada de salsa de soja, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 10 grams d'all, 20 grams de pebrot sec, 2 cullerades de vi de cuina, 10 grams de ceba, 1 grapat de coriandre, 100 grams de blat de moro 30 grams, 10 grams de blat de moro fresc adob

1. Renteu i escalfeu totes les verdures, excepte les patates, la col i els bolets de l'arbre del te, en aigua salada bullint, per ordre de facilitat de cocció (la majoria dels plats vegetarians dels restaurants es fregeixen, i escalfar només per reduir l'oli);

2. Renteu tots els ingredients de la carn excepte la carn de vedella i les gambes estofades, poseu-los en una olla amb aigua freda i deixeu-los coure fins que l'aigua bulli i estiguin cuites a temps Traieu-hi l'escuma i traieu els calamars per endavant;

3. Afegiu mitja olla d'oli de cacauet a la paella, sofregiu les patates a foc mitjà fins que la superfície estigui daurada, després traieu les gambes de l'oli, obriu-li l'esquena i traieu-hi els fils de gambes, fregiu-les amb l'oli fins que estiguin daurades, després traieu de l'oli els altres ingredients de la carn blanquejada a la paella i, després, torneu-los a escalfar;

4. Aboqueu més oli a l'olla, sofregiu els pebrots, els grans de pebre i altres espècies barrejades, traieu les espècies després que surti el sabor i deixeu l'oli d'espècies al fons de l'olla;

5. Afegiu-hi l'escalunya, el gingebre, l'all i la ceba i sofregiu-los en oli d'espècies fins que estiguin fragants, després afegiu-hi els bolets de l'arbre del te i sofregiu-los amb oli;

6. Afegir la base d'olla calenta casolana i sofregir amb oli a foc lent;

7. Sofregiu la base de l'olla calenta i els bolets de l'arbre del te fins que estiguin fragants, i després afegiu-hi tots els plats de carn processada;

8. Sofregim uniformement i afegim totes les verdures;

9. Sofregim uniformement i afegim al seu torn el vi d'arròs i la salsa de soja, i finalment afegim una mica de sal en funció de la salar;

10. Afegiu-hi els pebrots i les espècies que es van treure del sofregit inicial i fregiu-los junts;

11. Finalment, afegiu-hi la col i altres verdures fàcils de coure que no s'hagin preelaborat i sofregiu fins que estiguin cuites Espolvorear amb sèsam i coriandre i servir.

Olla Seca Gamba Fresca

Ingredients: gambes fresques, patates, grans d'all, pebrot vermell, coriandre

Mètode: Mètode de cuina casolana

1. Retirar el fang de les gambes fresques, rentar i escórrer les patates, rentar-les i tallar-les a trossos més petits.

2. Talleu els grans d'all i el pebrot vermell a trossos petits, i renteu i talleu el coriandre a trossos petits.

3. Posa la quantitat adequada d'oli a l'olla, una mica més.

4. Fregiu les gambes a foc fort fins que canviïn completament de color, després poseu-les a foc lent i continueu fregint durant 5-8 segons més.

5. Traieu l'oli de gambes.

6. Aboqueu oli de gambes a la paella i sofregiu les patates.

7. Fregir a foc fort durant 5-8 segons, després posar-lo a foc lent i fregir fins que les patates estiguin cuites i una mica carbonitzades a la superfície.

8. Afegir una mica de sal al gust

9. Afegiu-hi les gambes fregides i sofregiu-les adequadament

10. Tritureu els grans d'all amb un ganivet i poseu-los

11. Afegiu pebrot vermell

12. Afegiu-hi el coriandre

<<:  Què fer si les boles d'arròs glutinós s'esquerden després de la congelació ràpida

>>:  Quins són els mètodes per avaluar la intel·ligència dels nens?

Recomanar articles

Què fer si et fan mal les dents? Compte amb la hipersensibilitat a la dentina

Veurem que algunes persones grans no mengen coses...

Posa aquest menjar al microones i tota la família serà enterrada viva!

Els forns de microones s'utilitzen molt sovin...

Quants tipus de mero coneixeu?

El mero és un tipus especial de peix noble. La se...

Què passa amb Ssense? Revisió de Ssense i informació del lloc web

Què és Ssense? Ssense és un famós lloc web de comp...

Quina és la causa del dolor abdominal inferior dret?

Si sempre sents dolor al costat dret de la part i...

Símptomes d'enteritis aguda

L'enteritis és una malaltia gastrointestinal ...

Quins són els símptomes del dany cardíac?

Ara el nostre nivell de vida millora progressivam...

Per què tinc acne al voltant dels llavis?

L'acne al voltant dels llavis és un problema ...

Com tractar la fístula anal és necessària la cirurgia

Una vegada que es descobreix la fístula anal, nom...

Com tractar els símptomes de la depressió hepàtica i la deficiència de sang?

Els símptomes de la depressió hepàtica i la defic...

Símptomes i causes del col·lapse

El col·lapse és un símptoma sobtat que sovint es ...