La diferència entre l'olla picant i l'olla seca

La diferència entre l'olla picant i l'olla seca

L'olla picant i l'olla seca estan disponibles a molts restaurants de Sichuan, però molts amics confonen l'olla picant i l'olla seca. De fet, encara hi ha grans diferències entre els dos. La preparació de l'olla picant consisteix principalment a escalfar els ingredients primer i després a sofregir-los. El mètode de l'olla seca és escalfar els ingredients contínuament a alta temperatura i, finalment, fer que els aliments siguin més secs i fragants.

Com fer olla picant

Materials

[Ingredients principals] 50 g de costella de porc, 50 g de pollastre, 50 g de tentacles de calamar, 50 g de vedella estofada, 50 g de gambes

[Ingredients suplementaris] 60 g d'arrel de lotus, 60 g de patata, 100 g de mil làmines, 100 g de bròquil, 60 g de bolets de l'arbre del te, 60 g de col, 50 g de rodanxes de magnòlia

[Condiment] 1 cullerada de salsa de soja, 10 grams de ceba verda, 10 grams de gingebre, 10 grams d'all, 20 grams de pebrot sec, 2 cullerades de vi de cuina, 10 grams de ceba, 1 grapat de coriandre, 100 grams de blat de moro 30 grams, 10 grams de blat de moro fresc adob

1. Renteu i escalfeu totes les verdures, excepte les patates, la col i els bolets de l'arbre del te, en aigua salada bullint, per ordre de facilitat de cocció (la majoria dels plats vegetarians dels restaurants es fregeixen, i escalfar només per reduir l'oli);

2. Renteu tots els ingredients de la carn excepte la carn de vedella i les gambes estofades, poseu-los en una olla amb aigua freda i deixeu-los coure fins que l'aigua bulli i estiguin cuites a temps Traieu-hi l'escuma i traieu els calamars per endavant;

3. Afegiu mitja olla d'oli de cacauet a la paella, sofregiu les patates a foc mitjà fins que la superfície estigui daurada, després traieu les gambes de l'oli, obriu-li l'esquena i traieu-hi els fils de gambes, fregiu-les amb l'oli fins que estiguin daurades, després traieu de l'oli els altres ingredients de la carn blanquejada a la paella i, després, torneu-los a escalfar;

4. Aboqueu més oli a l'olla, sofregiu els pebrots, els grans de pebre i altres espècies barrejades, traieu les espècies després que surti el sabor i deixeu l'oli d'espècies al fons de l'olla;

5. Afegiu-hi l'escalunya, el gingebre, l'all i la ceba i sofregiu-los en oli d'espècies fins que estiguin fragants, després afegiu-hi els bolets de l'arbre del te i sofregiu-los amb oli;

6. Afegir la base d'olla calenta casolana i sofregir amb oli a foc lent;

7. Sofregiu la base de l'olla calenta i els bolets de l'arbre del te fins que estiguin fragants, i després afegiu-hi tots els plats de carn processada;

8. Sofregim uniformement i afegim totes les verdures;

9. Sofregim uniformement i afegim al seu torn el vi d'arròs i la salsa de soja, i finalment afegim una mica de sal en funció de la salar;

10. Afegiu-hi els pebrots i les espècies que es van treure del sofregit inicial i fregiu-los junts;

11. Finalment, afegiu-hi la col i altres verdures fàcils de coure que no s'hagin preelaborat i sofregiu fins que estiguin cuites Espolvorear amb sèsam i coriandre i servir.

Olla Seca Gamba Fresca

Ingredients: gambes fresques, patates, grans d'all, pebrot vermell, coriandre

Mètode: Mètode de cuina casolana

1. Retirar el fang de les gambes fresques, rentar i escórrer les patates, rentar-les i tallar-les a trossos més petits.

2. Talleu els grans d'all i el pebrot vermell a trossos petits, i renteu i talleu el coriandre a trossos petits.

3. Posa la quantitat adequada d'oli a l'olla, una mica més.

4. Fregiu les gambes a foc fort fins que canviïn completament de color, després poseu-les a foc lent i continueu fregint durant 5-8 segons més.

5. Traieu l'oli de gambes.

6. Aboqueu oli de gambes a la paella i sofregiu les patates.

7. Fregir a foc fort durant 5-8 segons, després posar-lo a foc lent i fregir fins que les patates estiguin cuites i una mica carbonitzades a la superfície.

8. Afegir una mica de sal al gust

9. Afegiu-hi les gambes fregides i sofregiu-les adequadament

10. Tritureu els grans d'all amb un ganivet i poseu-los

11. Afegiu pebrot vermell

12. Afegiu-hi el coriandre

<<:  Què fer si les boles d'arròs glutinós s'esquerden després de la congelació ràpida

>>:  Quins són els mètodes per avaluar la intel·ligència dels nens?

Recomanar articles

Per què les butllofes piquen entre els dits dels peus a la tardor?

El clima és relativament sec a la tardor, si no t...

Quins són els beneficis de caminar ràpid?

La caminada ràpida és en realitat una forma d'...

Què causa l'estenosi de la columna cervical?

L'aparició de l'espondilosi cervical en r...

Es pot injectar àcid hialurònic a la punta del nas?

Estimar la bellesa és la naturalesa de cada dona....

Utilitzant una olla elèctrica a pressió per primera vegada

L'olla a pressió elèctrica és un producte elè...

Quines són les maneres efectives de tractar l'acne?

La pell és un dels òrgans més importants del cos ...

Quins són els símptomes greus de la glomerulonefritis aguda?

La glomerulonefritis aguda és la malaltia més fre...

Què fer si la seva carn es deixa anar després de perdre pes

Per a les persones amb obesitat severa, després d...

Què causa palpitacions i insomni?

Es pot dir que el fenomen de les palpitacions i l...

Com fer una màscara facial per blanquejar, eliminar l'acne i les marques d'acne

Molts amics saben que hi ha molts motius per a l&...

Com tractar la sudoració freqüent?

Quan el clima és relativament fred, les persones ...

Com eliminar les taques d'oli de les sabates

Potser molts dels nostres amics no presten atenci...

Quins són els perjudicis de cremar un substitut d'un nen?

Cremar substituts per a nens és en realitat una p...