Utilitzant una olla elèctrica a pressió per primera vegada

Utilitzant una olla elèctrica a pressió per primera vegada

L'olla a pressió elèctrica és un producte elèctric molt habitual en l'ús diari. És principalment una combinació d'olla a pressió i olla d'arròs elèctrica. Utilitza la pressió elàstica i és molt fàcil d'utilitzar en comparació amb les olles a pressió normals olles a pressió amb les característiques de les olles a pressió i també és una bona opció d'aparell de cuina elèctrica.

Heu de tenir molta cura quan feu servir l'olla a pressió elèctrica i prestar atenció a alguns altres motius. També heu de ser prudents quan l'utilitzeu. Utilitza principalment les característiques de l'olla a pressió elèctrica per harmonitzar i resoldre contínuament alguns problemes de seguretat de l'olla a pressió, de manera que l'olla a pressió elèctrica pot ser més fàcil d'utilitzar.

1. Enceneu l'alimentació i la llum de calefacció s'encén.

2. Establiu el temps de cocció amb antelació (consulteu la "Guia de cocció" del manual d'instruccions per configurar el temps de manteniment de la pressió).

3. Gireu el botó en el sentit de les agulles del rellotge fins a l'escala corresponent, la llum de calefacció s'il·luminarà i començarà a escalfar.

4. Quan s'arriba a la pressió de treball, el llum de calefacció s'apaga, el llum de manteniment s'encén i la màquina passa al mode de manteniment de la calor fins que s'ha completat la cocció.

5. Durant el procés de cocció, la placa de calefacció s'encén de manera intermitent i la làmpada de calefacció i la làmpada de conservació de calor s'il·luminen alternativament.

6. Després d'entrar a l'estat d'aïllament, si no es requereix un aïllament continu, desconnecteu el cable d'alimentació.

7. Si esteu cuinant aliments líquids (com ara farinetes, líquids viscós), no gireu la vàlvula d'escapament per alliberar l'aire immediatament, s'ha de refredar de manera natural fins que la vàlvula de flotador caigui abans d'obrir la tapa, en cas contrari, el menjar sortirà del nucli de la vàlvula d'acer.

L'anterior és com utilitzar una olla a pressió elèctrica en el nostre dia a dia, quan l'utilitzem a casa, hem de parar atenció a alguns altres motius L'olla a pressió elèctrica s'ha d'utilitzar bé segons les instruccions i altres aspectes, com ara poder comprar-la de manera selectiva, les nanses han d'estar completament superposades quan es col·loquen a l'estufa, sense autoritzar-la.

<<:  És millor tenir una màquina de llet de soja amb o sense internet?

>>:  Descalcificació d'una tetera

Recomanar articles

A què he de prestar atenció quan utilitzo un purificador d'aire?

Els purificadors d'aire són aparells elèctric...

Puc beure te d'ordi si tinc al·lèrgies a la pell?

Crec que tothom sap la importància de la pell per...

Per què sempre tinc problemes per dormir?

La gent d'avui està sota molta pressió i té m...

Què fer si la teva funció hepàtica no és bona 8 consells per regular-la?

Els hàbits alimentaris determinen en gran mesura ...

És eficaç l'acupuntura per a l'hemiplegia?

L'hemiplegia és el símptoma més comú després ...

La picor als ulls és una complicació de la diabetis?

La diabetis mateixa pot causar una gran angoixa a...

Què és la fibra de cel·lulosa regenerada?

La fibra de cel·lulosa regenerada és una matèria ...

La paroníquia pot curar-se sola?

El problema de la paroníquia afecta i turmenta a ...

Escalfador d'aigua a gas

Quina diferència hi ha entre un escalfador d'...

Com treure l'escala d'una tetera

Quin mètode s'ha d'utilitzar per eliminar...

Què tal escoltar el Japó? Escolteu ressenyes japoneses i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Listen to Japan? Listen Jap...

Els probiòtics són efectius per regular els intestins?

Tots sabem que els probiòtics són bacteris benefi...