Utilitzant una olla elèctrica a pressió per primera vegada

Utilitzant una olla elèctrica a pressió per primera vegada

L'olla a pressió elèctrica és un producte elèctric molt habitual en l'ús diari. És principalment una combinació d'olla a pressió i olla d'arròs elèctrica. Utilitza la pressió elàstica i és molt fàcil d'utilitzar en comparació amb les olles a pressió normals olles a pressió amb les característiques de les olles a pressió i també és una bona opció d'aparell de cuina elèctrica.

Heu de tenir molta cura quan feu servir l'olla a pressió elèctrica i prestar atenció a alguns altres motius. També heu de ser prudents quan l'utilitzeu. Utilitza principalment les característiques de l'olla a pressió elèctrica per harmonitzar i resoldre contínuament alguns problemes de seguretat de l'olla a pressió, de manera que l'olla a pressió elèctrica pot ser més fàcil d'utilitzar.

1. Enceneu l'alimentació i la llum de calefacció s'encén.

2. Establiu el temps de cocció amb antelació (consulteu la "Guia de cocció" del manual d'instruccions per configurar el temps de manteniment de la pressió).

3. Gireu el botó en el sentit de les agulles del rellotge fins a l'escala corresponent, la llum de calefacció s'il·luminarà i començarà a escalfar.

4. Quan s'arriba a la pressió de treball, el llum de calefacció s'apaga, el llum de manteniment s'encén i la màquina passa al mode de manteniment de la calor fins que s'ha completat la cocció.

5. Durant el procés de cocció, la placa de calefacció s'encén de manera intermitent i la làmpada de calefacció i la làmpada de conservació de calor s'il·luminen alternativament.

6. Després d'entrar a l'estat d'aïllament, si no es requereix un aïllament continu, desconnecteu el cable d'alimentació.

7. Si esteu cuinant aliments líquids (com ara farinetes, líquids viscós), no gireu la vàlvula d'escapament per alliberar l'aire immediatament, s'ha de refredar de manera natural fins que la vàlvula de flotador caigui abans d'obrir la tapa, en cas contrari, el menjar sortirà del nucli de la vàlvula d'acer.

L'anterior és com utilitzar una olla a pressió elèctrica en el nostre dia a dia, quan l'utilitzem a casa, hem de parar atenció a alguns altres motius L'olla a pressió elèctrica s'ha d'utilitzar bé segons les instruccions i altres aspectes, com ara poder comprar-la de manera selectiva, les nanses han d'estar completament superposades quan es col·loquen a l'estufa, sense autoritzar-la.

<<:  És millor tenir una màquina de llet de soja amb o sense internet?

>>:  Descalcificació d'una tetera

Recomanar articles

Símptomes de paràlisi espàstica

Crec que tothom ha d'haver sentit a parlar de...

Com tractar millor les lesions medul·lars

La presència de lesions medul·lars pot tenir efec...

Set coses per optimitzar els gens de la longevitat

1. Riure sovint Diversos estudis han demostrat qu...

Quins símptomes provoca la gota aguda?

La gota es pot dividir en dos tipus: aguda i cròn...

Puc menjar fulles d'alfàbrega si tinc al·lèrgies a la pell?

Les fulles de perilla s'utilitzen realment co...

Causes del càncer gàstric: una dieta equilibrada redueix la malaltia

Hi ha moltes causes de càncer gàstric. Les person...

Quins són els usos màgics de la clara d'ou

En general, es reconeix que la clara d'ou pot...

Què fer si us fa una puntada al costat

Les persones que no fan exercici regularment pode...

Beure aigua engreixarà?

No podem viure sense aigua cada dia, l'aigua ...

Quins són els avantatges i els desavantatges del xiclet?

Hem trobat que tant als nens com als adolescents ...

Alguns consells per desfer-se de la caspa

Tot i que l'aparició de la caspa no afectarà ...

Què fa Streptococcus thermophilus?

Streptococcus thermophilus és un ingredient essen...

Què causa les mans i els peus secs i esquerdats?

Les mans i els peus de moltes persones no només s...