Streptococcus thermophilus és un ingredient essencial per fer iogurt. La investigació ha demostrat que aquest tipus d'estreptococ pot arribar a la meitat superior de l'intestí prim humà, és un bacteri viu que pot ajudar a les persones amb intolerància a la lactosa a digerir la lactosa la resistència a la malaltia. 1. Millorar el microambient intestinal Disminueix el pH intestinal, afavoreix el peristaltisme intestinal, prevé la colonització de patògens i secreta bacteriocines per inhibir el creixement dels patògens. 2. Regular la pressió arterial Inhibeix l'activitat de la colesterol sintasa i redueix el contingut de colesterol en sèrum. Els seus productes de fermentació bacteriana poden regular i controlar la pressió arterial. 3. Efectes anticancerígens Els polisacàrids, les bacteriocines i l'àcid làctic produïts tenen activitat antitumoral, que pot inhibir el creixement de cèl·lules tumorals activant el sistema immunitari. Mutacions cel·lulars per resistir la tumorigènesi. 4. Retard l'envelliment La producció de superòxid dismutasa (SOD) pot eliminar l'excés de radicals lliures d'anions superòxid produïts durant el metabolisme al cos, Alentir l'envelliment. 5. Producció d'àcid làctic La degradació de la lactosa requereix un enzim especial anomenat β-galactosidasa. Les persones intolerants a la lactosa no tenen això Un enzim. Streptococcus thermophilus és un bacteri que produeix β-galactosidasa, de manera que pot ajudar a digerir la lactosa. 6. Tolerància a l'àcid gàstric i les sals biliars La taxa de supervivència de l'estreptococ termòfil en una solució àcida de pH = 6,8 és del 100%, la taxa de supervivència en una solució àcida de pH = 4 és d'uns 75% i la taxa de supervivència en una solució àcida de pH = 3 és d'uns 70%. S. thermophilus pot sobreviure en presència de concentracions relativament altes de bilis i, per tant, hauria de poder arribar a l'intestí prim distal sense ser danyat per la bilis. 7. Escurçar el temps de quallat del iogurt L'aplicació d'estreptococs termòfils al iogurt fermentat pot escurçar molt el temps de coagulació del iogurt. Iogurt fermentat per estreptococs no termòfils El temps de coagulació del iogurt fermentat amb estreptococ termòfil és de 6 h ~ 8 h, i el temps de coagulació del iogurt fermentat amb estreptococ termòfil es pot controlar en 5 h, cosa que és beneficiós per al procés. Producció industrialitzada. 8. Augmenta la viscositat del iogurt Streptococcus thermophilus pot produir una gran quantitat d'exopolisacàrid (EPS) durant el procés de fermentació. Els polímers actuen com a espessidors i gelificants per augmentar la viscositat de la llet fermentada i millorar la qualitat del iogurt. |
>>: Què és el dany dels nervis de l'anestèsia espinal?
Moltes persones grans sovint pateixen falta d'...
Les persones que sempre tenen la boca seca han de...
L'aparició del peu d'atleta pot ser causa...
Una malaltia comuna que ha afectat el nostre cos ...
Què és el lloc web dels Jacksonville Jaguars? Els ...
Quan es tracta d'al·lèrgies, moltes persones ...
Què és Pizza Hut? Pizza Hut és la pizzeria més gra...
Les llimones són per menjar, però algunes persone...
Què és el lloc web de Bidvest Group? Bidvest Group...
Quina és la pàgina web de Rainforest Restaurant? R...
Els símptomes del còlon interposat són greus en e...
Molta gent sap que prendre el sol pot complementa...
La càries de fosses i fissures és una de les mala...
No estem familiaritzats amb l'àloe vera en la...
Què és l'audició? "Audition" és un j...