Què fa Streptococcus thermophilus?

Què fa Streptococcus thermophilus?

Streptococcus thermophilus és un ingredient essencial per fer iogurt. La investigació ha demostrat que aquest tipus d'estreptococ pot arribar a la meitat superior de l'intestí prim humà, és un bacteri viu que pot ajudar a les persones amb intolerància a la lactosa a digerir la lactosa la resistència a la malaltia.

1. Millorar el microambient intestinal

Disminueix el pH intestinal, afavoreix el peristaltisme intestinal, prevé la colonització de patògens i secreta bacteriocines per inhibir el creixement dels patògens.

2. Regular la pressió arterial

Inhibeix l'activitat de la colesterol sintasa i redueix el contingut de colesterol en sèrum. Els seus productes de fermentació bacteriana poden regular i controlar la pressió arterial.

3. Efectes anticancerígens

Els polisacàrids, les bacteriocines i l'àcid làctic produïts tenen activitat antitumoral, que pot inhibir el creixement de cèl·lules tumorals activant el sistema immunitari.

Mutacions cel·lulars per resistir la tumorigènesi.

4. Retard l'envelliment

La producció de superòxid dismutasa (SOD) pot eliminar l'excés de radicals lliures d'anions superòxid produïts durant el metabolisme al cos,

Alentir l'envelliment.

5. Producció d'àcid làctic

La degradació de la lactosa requereix un enzim especial anomenat β-galactosidasa. Les persones intolerants a la lactosa no tenen això

Un enzim. Streptococcus thermophilus és un bacteri que produeix β-galactosidasa, de manera que pot ajudar a digerir la lactosa.

6. Tolerància a l'àcid gàstric i les sals biliars

La taxa de supervivència de l'estreptococ termòfil en una solució àcida de pH = 6,8 és del 100%, la taxa de supervivència en una solució àcida de pH = 4 és d'uns 75% i la taxa de supervivència en una solució àcida de pH = 3 és d'uns 70%.

S. thermophilus pot sobreviure en presència de concentracions relativament altes de bilis i, per tant, hauria de poder arribar a l'intestí prim distal sense ser danyat per la bilis.

7. Escurçar el temps de quallat del iogurt

L'aplicació d'estreptococs termòfils al iogurt fermentat pot escurçar molt el temps de coagulació del iogurt. Iogurt fermentat per estreptococs no termòfils

El temps de coagulació del iogurt fermentat amb estreptococ termòfil és de 6 h ~ 8 h, i el temps de coagulació del iogurt fermentat amb estreptococ termòfil es pot controlar en 5 h, cosa que és beneficiós per al procés.

Producció industrialitzada.

8. Augmenta la viscositat del iogurt

Streptococcus thermophilus pot produir una gran quantitat d'exopolisacàrid (EPS) durant el procés de fermentació.

Els polímers actuen com a espessidors i gelificants per augmentar la viscositat de la llet fermentada i millorar la qualitat del iogurt.

<<:  Què és Streptococcus suis

>>:  Què és el dany dels nervis de l'anestèsia espinal?

Recomanar articles

El fetus defecarà al cos de la mare?

De fet, moltes dones embarassades no saben gaire ...

Com deixar de fumar millor?

Tots sabem que fumar no només malgasta diners, si...

Cantar té tres beneficis per a la teva salut

Potser ets una persona que canta fàcilment desafi...

Com fer front a la fibril·lació ventricular de primers auxilis

L'anomenada fibril·lació ventricular és el qu...

Hi ha 4 símptomes d'esofagitis

L'esofagitis, també coneguda com a esofagitis...

Quins són els símptomes del metabolisme hepàtic?

El fetge és un òrgan important del cos humà. Quan...

Com tractar un esquinç de l'articulació del dit?

A la vida diària, les persones sovint pateixen le...

Com eliminar les taques de te de la roba?

Avui en dia, la gent beu te per mantenir la seva ...

La depilació amb cera perjudica el teu cabell?

La depilació amb cera és un projecte de perruquer...

Les patates poden alleugerir les pigues?

Les pigues apareixen a la cara de moltes amigues,...

Per què tremolo de cop quan m'adormo?

Alguna vegada has tingut aquesta experiència: qua...