Streptococcus thermophilus és un ingredient essencial per fer iogurt. La investigació ha demostrat que aquest tipus d'estreptococ pot arribar a la meitat superior de l'intestí prim humà, és un bacteri viu que pot ajudar a les persones amb intolerància a la lactosa a digerir la lactosa la resistència a la malaltia. 1. Millorar el microambient intestinal Disminueix el pH intestinal, afavoreix el peristaltisme intestinal, prevé la colonització de patògens i secreta bacteriocines per inhibir el creixement dels patògens. 2. Regular la pressió arterial Inhibeix l'activitat de la colesterol sintasa i redueix el contingut de colesterol en sèrum. Els seus productes de fermentació bacteriana poden regular i controlar la pressió arterial. 3. Efectes anticancerígens Els polisacàrids, les bacteriocines i l'àcid làctic produïts tenen activitat antitumoral, que pot inhibir el creixement de cèl·lules tumorals activant el sistema immunitari. Mutacions cel·lulars per resistir la tumorigènesi. 4. Retard l'envelliment La producció de superòxid dismutasa (SOD) pot eliminar l'excés de radicals lliures d'anions superòxid produïts durant el metabolisme al cos, Alentir l'envelliment. 5. Producció d'àcid làctic La degradació de la lactosa requereix un enzim especial anomenat β-galactosidasa. Les persones intolerants a la lactosa no tenen això Un enzim. Streptococcus thermophilus és un bacteri que produeix β-galactosidasa, de manera que pot ajudar a digerir la lactosa. 6. Tolerància a l'àcid gàstric i les sals biliars La taxa de supervivència de l'estreptococ termòfil en una solució àcida de pH = 6,8 és del 100%, la taxa de supervivència en una solució àcida de pH = 4 és d'uns 75% i la taxa de supervivència en una solució àcida de pH = 3 és d'uns 70%. S. thermophilus pot sobreviure en presència de concentracions relativament altes de bilis i, per tant, hauria de poder arribar a l'intestí prim distal sense ser danyat per la bilis. 7. Escurçar el temps de quallat del iogurt L'aplicació d'estreptococs termòfils al iogurt fermentat pot escurçar molt el temps de coagulació del iogurt. Iogurt fermentat per estreptococs no termòfils El temps de coagulació del iogurt fermentat amb estreptococ termòfil és de 6 h ~ 8 h, i el temps de coagulació del iogurt fermentat amb estreptococ termòfil es pot controlar en 5 h, cosa que és beneficiós per al procés. Producció industrialitzada. 8. Augmenta la viscositat del iogurt Streptococcus thermophilus pot produir una gran quantitat d'exopolisacàrid (EPS) durant el procés de fermentació. Els polímers actuen com a espessidors i gelificants per augmentar la viscositat de la llet fermentada i millorar la qualitat del iogurt. |
>>: Què és el dany dels nervis de l'anestèsia espinal?
Per als pacients amb espondilosi toràcica, potser...
Alguns de nosaltres tenim el cabell gras i la cas...
La baixa hormona estimulant de la tiroide pot cau...
Segons la normativa vigent, els nens menors de tr...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada francesa...
Els pseudocondilomes són un papil·loma benigne qu...
A mesura que el ritme de la vida continua acceler...
Si la fasciitis del múscul gluteal no es tracta d...
Alguna vegada hem tingut una situació així a les ...
Moltes empreses requereixen un examen físic previ...
Què és el lloc web de Knorr-Bremse? Knorr-Bremse A...
Les pàpules de la castanyera i el siringoma són a...
Tothom pot no estar familiaritzat amb el terme fò...
La bronquitis crònica es produeix sovint a finals...
Què és Zii Trend? Zii Trend és un nou lloc de xarx...