Quins aliments són cancerígens de primera classe i per què causen càncer?

Quins aliments són cancerígens de primera classe i per què causen càncer?

No fa molt, es va afirmar que les carns en vinagre com les salsitxes i el bacó contenen carcinògens de primera classe, que van atreure l'atenció del públic generalitzada en un curt període de temps. Llavors, el nostre menjar diari conté realment carcinògens primaris? De fet, els aliments en si no contenen carcinògens primaris. El problema és que la producció o l'emmagatzematge inadequats d'aliments condueixen a la producció de carcinògens primaris.

1. Quins són els carcinògens de primer nivell?

Carcinògens de nivell 1: entre els carcinògens de nivell 1, cinc són substàncies naturals i els seus productes processats, incloent aflatoxina, ciclosporina A, tabac i fum, nou de betel i begudes alcohòliques.

2. Altres nivells de carcinògens

A més dels carcinògens de primera classe

Classe II, categoria A: com ara el cloramfenicol, el formaldehid, els bifenils policlorats, el butadiè, el sulfat de dimetil, l'epiclorhidrina, l'estirè, el tricloroetilè, el tetracloroetilè, l'escapament del motor dièsel, etc., són probables carcinògens per als humans i carcinògens definits per als animals.

Classe II, Categoria B: com el safrol, el tetraclorur de carboni, les ones electromagnètiques, l'escapament del motor de gasolina, la indústria de la neteja en sec, etc., són possibles carcinògens per als humans i és probable que també ho siguin per als animals.

Carcinògens de nivell 3: cafeïna, colorants alimentaris, etc. Actualment no hi ha proves suficients per determinar si la substància és un carcinògen humà.

3. Per què els aliments causen càncer

1. Els aliments es fan floridura a causa d'un emmagatzematge inadequat. Quan els aliments s'emmagatzemen durant més d'un període de temps determinat, o han superat la seva data de caducitat, són propensos a la floridura i produeixen aflatoxina, un carcinogen primari, que pot causar càncer de fetge. Si els aliments no s'emmagatzemen correctament, també es poden florir.

2. Mètodes de cocció inadequats. Fumar, cuinar o marinar els aliments inadequats, així com els aliments cremats o carbonitzats, produiran nitrits.

3. Residus de plaguicides. En el procés de cultiu de cultius, l'ús excessiu de pesticides i insecticides, si no es poden degradar de manera efectiva i superen els estàndards límit, augmentarà el risc de càncer si es consumeixen durant molt de temps.

4. Ús inadequat d'additius alimentaris. Els additius alimentaris legals són segurs quan s'utilitzen en les dosis prescrites. Si s'utilitza per sobre de la dosi o més enllà de l'abast, també hi ha risc de càncer.

<<:  Set beneficis sorprenents de l'oli d'arç marí

>>:  Quin és el valor nutricional i l'eficàcia de l'arç de mar

Recomanar articles

Com alleujar la fatiga cerebral?

En la nostra vida diària, sempre ens sentim físic...

Quines són les característiques de la teràpia intervencionista?

Moltes tècniques de teràpia intervencionista es d...

L'eficàcia i els passos correctes de rentar-se la cara amb aigua d'arròs

Moltes coses de la vida es poden convertir en tre...

Combinació de roba de primavera

La primavera és aquí, i la roba pesada d'hive...

Com reduir eficaçment els músculs de la panxell

Entre els plans de pèrdua de pes que hem desenvol...

El dany de beure a llarg termini d'aigua purificada

La majoria dels ciutadans d'aquesta època bev...

Com és l'EPFL? Revisions de l'EPFL i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de l'EPFL? L'École ...

Quina diferència hi ha entre l'àcid hialurònic i l'àcid hialurònic?

La indústria de la cirurgia plàstica d'avui e...

Quins són els símptomes de la malaltia pulmonar intersticial?

La malaltia pulmonar intersticial és un tipus de ...

Quin és el tractament per a l'obstrucció de les vies biliars?

La vesícula biliar és un dels òrgans més importan...

He de dinar primer o fer una migdiada primer?

A la majoria de la gent li agrada fer una migdiad...

Quin és el mètode per nodrir el ronyó a Wailaogong?

Avui en dia, la deficiència de ronyó és molt comú...