No fa molt, es va afirmar que les carns en vinagre com les salsitxes i el bacó contenen carcinògens de primera classe, que van atreure l'atenció del públic generalitzada en un curt període de temps. Llavors, el nostre menjar diari conté realment carcinògens primaris? De fet, els aliments en si no contenen carcinògens primaris. El problema és que la producció o l'emmagatzematge inadequats d'aliments condueixen a la producció de carcinògens primaris. 1. Quins són els carcinògens de primer nivell? Carcinògens de nivell 1: entre els carcinògens de nivell 1, cinc són substàncies naturals i els seus productes processats, incloent aflatoxina, ciclosporina A, tabac i fum, nou de betel i begudes alcohòliques. 2. Altres nivells de carcinògens A més dels carcinògens de primera classe Classe II, categoria A: com ara el cloramfenicol, el formaldehid, els bifenils policlorats, el butadiè, el sulfat de dimetil, l'epiclorhidrina, l'estirè, el tricloroetilè, el tetracloroetilè, l'escapament del motor dièsel, etc., són probables carcinògens per als humans i carcinògens definits per als animals. Classe II, Categoria B: com el safrol, el tetraclorur de carboni, les ones electromagnètiques, l'escapament del motor de gasolina, la indústria de la neteja en sec, etc., són possibles carcinògens per als humans i és probable que també ho siguin per als animals. Carcinògens de nivell 3: cafeïna, colorants alimentaris, etc. Actualment no hi ha proves suficients per determinar si la substància és un carcinògen humà. 3. Per què els aliments causen càncer 1. Els aliments es fan floridura a causa d'un emmagatzematge inadequat. Quan els aliments s'emmagatzemen durant més d'un període de temps determinat, o han superat la seva data de caducitat, són propensos a la floridura i produeixen aflatoxina, un carcinogen primari, que pot causar càncer de fetge. Si els aliments no s'emmagatzemen correctament, també es poden florir. 2. Mètodes de cocció inadequats. Fumar, cuinar o marinar els aliments inadequats, així com els aliments cremats o carbonitzats, produiran nitrits. 3. Residus de plaguicides. En el procés de cultiu de cultius, l'ús excessiu de pesticides i insecticides, si no es poden degradar de manera efectiva i superen els estàndards límit, augmentarà el risc de càncer si es consumeixen durant molt de temps. 4. Ús inadequat d'additius alimentaris. Els additius alimentaris legals són segurs quan s'utilitzen en les dosis prescrites. Si s'utilitza per sobre de la dosi o més enllà de l'abast, també hi ha risc de càncer. |
<<: Set beneficis sorprenents de l'oli d'arç marí
>>: Quin és el valor nutricional i l'eficàcia de l'arç de mar
Què és el temps de la BBC? BBC Weather és l'es...
Per a molts amics del nord, totes les llars tenen...
En comparació amb els homes, les dones neixen més...
Segons dades rellevants, la probabilitat que els ...
Moltes persones no saben com tractar la malaltia ...
Alguns amics tenen alguns dubtes sobre si encara ...
Moltes persones no entenen quin és el període fin...
La fibra de cel·lulosa regenerada és una matèria ...
Si es descobreix que el cos té igm a través de l&...
Què és el lloc web de la European Airlines Allianc...
L'anèmia és un símptoma relativament comú. L&...
Els tampons són un producte estranger introduït d...
A les zones rurals, la gent generalment utilitza ...
Després d'un dia ocupat, cada vegada que torn...
Els ulls, les orelles, la boca i el nas estan sit...