No fa molt, es va afirmar que les carns en vinagre com les salsitxes i el bacó contenen carcinògens de primera classe, que van atreure l'atenció del públic generalitzada en un curt període de temps. Llavors, el nostre menjar diari conté realment carcinògens primaris? De fet, els aliments en si no contenen carcinògens primaris. El problema és que la producció o l'emmagatzematge inadequats d'aliments condueixen a la producció de carcinògens primaris. 1. Quins són els carcinògens de primer nivell? Carcinògens de nivell 1: entre els carcinògens de nivell 1, cinc són substàncies naturals i els seus productes processats, incloent aflatoxina, ciclosporina A, tabac i fum, nou de betel i begudes alcohòliques. 2. Altres nivells de carcinògens A més dels carcinògens de primera classe Classe II, categoria A: com ara el cloramfenicol, el formaldehid, els bifenils policlorats, el butadiè, el sulfat de dimetil, l'epiclorhidrina, l'estirè, el tricloroetilè, el tetracloroetilè, l'escapament del motor dièsel, etc., són probables carcinògens per als humans i carcinògens definits per als animals. Classe II, Categoria B: com el safrol, el tetraclorur de carboni, les ones electromagnètiques, l'escapament del motor de gasolina, la indústria de la neteja en sec, etc., són possibles carcinògens per als humans i és probable que també ho siguin per als animals. Carcinògens de nivell 3: cafeïna, colorants alimentaris, etc. Actualment no hi ha proves suficients per determinar si la substància és un carcinògen humà. 3. Per què els aliments causen càncer 1. Els aliments es fan floridura a causa d'un emmagatzematge inadequat. Quan els aliments s'emmagatzemen durant més d'un període de temps determinat, o han superat la seva data de caducitat, són propensos a la floridura i produeixen aflatoxina, un carcinogen primari, que pot causar càncer de fetge. Si els aliments no s'emmagatzemen correctament, també es poden florir. 2. Mètodes de cocció inadequats. Fumar, cuinar o marinar els aliments inadequats, així com els aliments cremats o carbonitzats, produiran nitrits. 3. Residus de plaguicides. En el procés de cultiu de cultius, l'ús excessiu de pesticides i insecticides, si no es poden degradar de manera efectiva i superen els estàndards límit, augmentarà el risc de càncer si es consumeixen durant molt de temps. 4. Ús inadequat d'additius alimentaris. Els additius alimentaris legals són segurs quan s'utilitzen en les dosis prescrites. Si s'utilitza per sobre de la dosi o més enllà de l'abast, també hi ha risc de càncer. |
<<: Set beneficis sorprenents de l'oli d'arç marí
>>: Quin és el valor nutricional i l'eficàcia de l'arç de mar
En la nostra vida diària, sempre ens sentim físic...
Moltes tècniques de teràpia intervencionista es d...
Moltes coses de la vida es poden convertir en tre...
La primavera és aquí, i la roba pesada d'hive...
Quin és el lloc web de British Babcock Company? Ba...
Entre els plans de pèrdua de pes que hem desenvol...
La majoria dels ciutadans d'aquesta època bev...
En l'era de la crisi d'integritat aliment...
Quina és la pàgina web de l'EPFL? L'École ...
A la vida diària, hi ha moltes malalties crònique...
La indústria de la cirurgia plàstica d'avui e...
La malaltia pulmonar intersticial és un tipus de ...
La vesícula biliar és un dels òrgans més importan...
A la majoria de la gent li agrada fer una migdiad...
Avui en dia, la deficiència de ronyó és molt comú...