A jutjar pels nombrosos productes relacionats amb l'arç de mar al mercat, l'arç d'arç de mar és realment un material molt popular ara. Els consumidors estan aclaparats per la varietat de màscares d'arç d'arç de mar, d'essències d'arç d'arç de mar i de begudes d'arç d'arç de mar. 1. Què és l'arç de mar L'arç de mar (Hippohgae rhamnoides L), també conegut com a salze vinagre, espina amarga i Darib (tibetà), és un arbust o petit arbre caducifoli de la família de les Elaeagnaceae. La fruita és de forma àmpliament ovalada i es presenta en una varietat de colors, com ara vermell, taronja-vermell, taronja-groc i groc. Les baies d'arç de mar exuberants i de colors vius pengen en raïms a les branques, formant un bell paisatge a l'altiplà a l'hivern. L'arç de mar, conegut com el fruit màgic de l'altiplà, es va originar a l'altiplà de Qinghai-Tibet del meu país i és una de les plantes més antigues de la terra. Ha experimentat uns 200 milions d'anys de vicissituds, la qual cosa la fa més antiga que Ginkgo biloba (uns 100 milions d'anys) i Alsophila spinulosa (uns 180 milions d'anys). Durant el llarg període de canvis de l'escorça, després de les severes proves de l'edat glacial, el període interglacial, el procés de loessització i l'orogènia de l'Himàlaia, les seves propietats d'aprenentatge biològic i ecològic han evolucionat i s'han desenvolupat cap a la direcció de la resistència a la sequera, la resistència al fred i la resistència a l'esterilitat, convertint-se en una planta rara amb una adaptabilitat ecològica extremadament forta, ric i alt contingut en nutrients actius avui. Per tant, l'arç de mar no només té un paper important en el control del desert i en la conservació del sòl i l'aigua, sinó que també s'ha convertit en un nou tipus de producte nutricional a la societat civilitzada moderna i s'utilitza àmpliament en aliments aromatitzats, aliments nutricionals, productes sanitaris, medicaments i cosmètics. 2. Valor nutricional de l'arç de mar L'arç de mar conté proteïnes, greixos, fibra bruta, hidrats de carboni, carotè, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C, niacina, etc. A més, també conté isorhamnetina, àcid linoleic, àcid linolènic, àcid fòlic, àcid màlic, àcid esteàric, àcid oleic, zeaxantina, àcid palmític, etc. 3. L'eficàcia i els efectes de l'arç de mar L'arç de mar és de naturalesa càlida i de gust àcid. Té els efectes de promoure la circulació sanguínia i dispersar l'estasi de la sang, resoldre la flegma i eixamplar el pit, afavorir la producció de líquids i apagar la set, eliminar la calor i aturar la diarrea. S'utilitza principalment per tractar lesions per caigudes, abscessos pulmonars, tos, febre i febre alta. disenteria, mal d'estómac, amenorrea i altres malalties. Els flavonoides totals de l'arç de mar poden augmentar els nivells de complement sèric i millorar la funció dels macròfags, de manera que no només poden complementar la nutrició, sinó també millorar la resistència a les malalties del cos. |
<<: Quins aliments són cancerígens de primera classe i per què causen càncer?
>>: Sis funcions del te d'arrel de kudzu d'arç de mar
Mentre s'esmenti el tema de la desintoxicació...
Les llavors de cassia s'utilitzen generalment...
Què és el lloc web de Royal Air Maroc? Royal Air M...
El te de bardana és una mena de te amb bardana co...
Crec que encara no estem familiaritzats amb el qu...
El turmell és una part que es passa per alt fàcil...
La mel hidrata els intestins i afavoreix els movi...
Moltes persones no entenen què és l'oclusió d...
La pintura és un tipus de recobriment que utilitz...
La pneumoconiosi és una malaltia professional Les...
La sopa de nori és un menjar habitual a moltes ta...
El cos humà acumula toxines en molts aspectes Si ...
Què és el lloc web de la Universitat de Glasgow? L...
L'hivern és una temporada especialment trista...
Quan mengeu bolets enoki, també heu d'entendr...