De fet, el mètode d'elaboració del te de gessamí és similar al d'altres tes perfumats, de manera que depèn principalment dels hàbits d'elaboració, el gust i la concentració del te del client, es recomana que sigui d'1 a 3 vegades. 1. En primer lloc, cal parar atenció a l'aigua que s'utilitza per fer el te. A l'hora de triar l'aigua per fer el te, el primer que cal tenir en compte és que ha de ser dolça i neta, el segon és que ha de ser fresca i viva, i el tercer és que l'aigua s'ha d'emmagatzemar correctament. 2. El segon són els estris per fer te. El te perfumat normalment es prepara en una olla de porcellana més gran i després s'aboca en tasses de porcellana per beure. 3. Presta atenció a la quantitat de te que fas servir. La quantitat de te utilitzada és el primer dels tres elements de l'elaboració del te (quantitat, temperatura de l'aigua, temps d'elaboració i nombre de vegades). Hi ha molts tipus de te, i la quantitat de te que s'utilitza per fer el te també s'ha de tenir en compte. Quan es prepara te negre o verd, la proporció de te a aigua ha de ser aproximadament 1:50 o 1:60, és a dir, poseu uns 3 grams de fulles de te per tassa i afegiu-hi 150-200 ml d'aigua bullint. 4. Fixeu-vos en la temperatura de l'aigua quan feu el te. Quan prepareu diversos tes perfumats, tes negres i tes verds de grau mitjà i baix, heu d'utilitzar aigua bullint a 90-100 graus. Si la temperatura de l'aigua és baixa, es precipitaran ingredients menys efectius i el te tindrà un gust més lleuger. 5. Fixeu-vos en el temps d'elaboració. Està relacionat amb el temps i el nombre de vegades que s'elabora el te. El temps d'elaboració del te està relacionat amb el tipus de te, la quantitat de te utilitzada, la temperatura de l'aigua i els hàbits de consum de te. 6. El temps d'elaboració s'ha de basar en la concentració de la sopa de te que s'adapti al gust del bevedor En general, utilitzeu més te i una temperatura més alta de l'aigua. Per al te trencat vermell i verd delicat, el temps d'elaboració ha de ser curt, n'hi ha prou amb 3-5 minuts. La millor freqüència d'elaboració és d'1 a 3 vegades. A mesura que augmenta la freqüència d'elaboració, s'ha d'allargar adequadament. |
<<: Què he de fer si tinc butllofes a la boca?
>>: Com identificar la qualitat de les tovalloles d'un sol ús
Que un pacient amb infart cerebral necessiti una ...
Si voleu reduir els porus de manera eficaç, molta...
Les hemorroides són una malaltia anorectal freqüe...
Els problemes ocasionals de tos tindran un cert i...
Quina medicina de patent xinesa he de triar quan ...
Gynostemma pentaphyllum és un dels materials medi...
Molts aliments de la nostra vida diària no només ...
Després d'una cremada, el pacient ha de prest...
Què és el lloc web d'Occidental Petroleum? Occ...
A la vida real, l'assegurança mèdica és un ti...
Trieu a cegues productes de xampú Els cabells de ...
Quan bufa la tramuntana, s'acosta un altre hi...
Els ganglis limfàtics axil·lars inflats poden ser...
La inflamació cardíaca és un tipus de malaltia ga...
Què és el lloc web de Sun Moon Crystal? Lunasol és...