De fet, el mètode d'elaboració del te de gessamí és similar al d'altres tes perfumats, de manera que depèn principalment dels hàbits d'elaboració, el gust i la concentració del te del client, es recomana que sigui d'1 a 3 vegades. 1. En primer lloc, cal parar atenció a l'aigua que s'utilitza per fer el te. A l'hora de triar l'aigua per fer el te, el primer que cal tenir en compte és que ha de ser dolça i neta, el segon és que ha de ser fresca i viva, i el tercer és que l'aigua s'ha d'emmagatzemar correctament. 2. El segon són els estris per fer te. El te perfumat normalment es prepara en una olla de porcellana més gran i després s'aboca en tasses de porcellana per beure. 3. Presta atenció a la quantitat de te que fas servir. La quantitat de te utilitzada és el primer dels tres elements de l'elaboració del te (quantitat, temperatura de l'aigua, temps d'elaboració i nombre de vegades). Hi ha molts tipus de te, i la quantitat de te que s'utilitza per fer el te també s'ha de tenir en compte. Quan es prepara te negre o verd, la proporció de te a aigua ha de ser aproximadament 1:50 o 1:60, és a dir, poseu uns 3 grams de fulles de te per tassa i afegiu-hi 150-200 ml d'aigua bullint. 4. Fixeu-vos en la temperatura de l'aigua quan feu el te. Quan prepareu diversos tes perfumats, tes negres i tes verds de grau mitjà i baix, heu d'utilitzar aigua bullint a 90-100 graus. Si la temperatura de l'aigua és baixa, es precipitaran ingredients menys efectius i el te tindrà un gust més lleuger. 5. Fixeu-vos en el temps d'elaboració. Està relacionat amb el temps i el nombre de vegades que s'elabora el te. El temps d'elaboració del te està relacionat amb el tipus de te, la quantitat de te utilitzada, la temperatura de l'aigua i els hàbits de consum de te. 6. El temps d'elaboració s'ha de basar en la concentració de la sopa de te que s'adapti al gust del bevedor En general, utilitzeu més te i una temperatura més alta de l'aigua. Per al te trencat vermell i verd delicat, el temps d'elaboració ha de ser curt, n'hi ha prou amb 3-5 minuts. La millor freqüència d'elaboració és d'1 a 3 vegades. A mesura que augmenta la freqüència d'elaboració, s'ha d'allargar adequadament. |
<<: Què he de fer si tinc butllofes a la boca?
>>: Com identificar la qualitat de les tovalloles d'un sol ús
Es pot dir que beure té avantatges i desavantatge...
La melsa i la humitat de l'estómac i el fred ...
Un estómac fred no és una malaltia, és principalm...
Encara que l'Angelica dahurica i els ous semb...
Quan la gent cuina diàriament, sovint descobreix ...
El tracte gastrointestinal d'algunes persones...
El nombre de bacteris del nostre cos humà és 10 v...
El carcinoma de cèl·lules de l'illot és una m...
En termes generals, un resultat positiu de la pro...
En la pràctica clínica, hi ha moltes malalties qu...
El vertigen vestibular és un símptoma comú en l...
Recentment, s'ha dit que la deficiència renal...
El formaldehid és una matèria primera química que...
1. Perdre pes menjant iogurt Menjar i beure en ex...
A la vida, és possible que no sempre ens trobem a...