De fet, el mètode d'elaboració del te de gessamí és similar al d'altres tes perfumats, de manera que depèn principalment dels hàbits d'elaboració, el gust i la concentració del te del client, es recomana que sigui d'1 a 3 vegades. 1. En primer lloc, cal parar atenció a l'aigua que s'utilitza per fer el te. A l'hora de triar l'aigua per fer el te, el primer que cal tenir en compte és que ha de ser dolça i neta, el segon és que ha de ser fresca i viva, i el tercer és que l'aigua s'ha d'emmagatzemar correctament. 2. El segon són els estris per fer te. El te perfumat normalment es prepara en una olla de porcellana més gran i després s'aboca en tasses de porcellana per beure. 3. Presta atenció a la quantitat de te que fas servir. La quantitat de te utilitzada és el primer dels tres elements de l'elaboració del te (quantitat, temperatura de l'aigua, temps d'elaboració i nombre de vegades). Hi ha molts tipus de te, i la quantitat de te que s'utilitza per fer el te també s'ha de tenir en compte. Quan es prepara te negre o verd, la proporció de te a aigua ha de ser aproximadament 1:50 o 1:60, és a dir, poseu uns 3 grams de fulles de te per tassa i afegiu-hi 150-200 ml d'aigua bullint. 4. Fixeu-vos en la temperatura de l'aigua quan feu el te. Quan prepareu diversos tes perfumats, tes negres i tes verds de grau mitjà i baix, heu d'utilitzar aigua bullint a 90-100 graus. Si la temperatura de l'aigua és baixa, es precipitaran ingredients menys efectius i el te tindrà un gust més lleuger. 5. Fixeu-vos en el temps d'elaboració. Està relacionat amb el temps i el nombre de vegades que s'elabora el te. El temps d'elaboració del te està relacionat amb el tipus de te, la quantitat de te utilitzada, la temperatura de l'aigua i els hàbits de consum de te. 6. El temps d'elaboració s'ha de basar en la concentració de la sopa de te que s'adapti al gust del bevedor En general, utilitzeu més te i una temperatura més alta de l'aigua. Per al te trencat vermell i verd delicat, el temps d'elaboració ha de ser curt, n'hi ha prou amb 3-5 minuts. La millor freqüència d'elaboració és d'1 a 3 vegades. A mesura que augmenta la freqüència d'elaboració, s'ha d'allargar adequadament. |
<<: Què he de fer si tinc butllofes a la boca?
>>: Com identificar la qualitat de les tovalloles d'un sol ús
Crec que la majoria de la gent sap el vinagre. Ta...
Què és el lloc web de Mido Watch? MIDO és una famo...
A moltes mestresses de casa els agrada cultivar a...
Quin és el lloc web de Haimen Institute of Technol...
És un dia d'estiu assolellat i suem molt, per...
La tecnologia mèdica actual s'està desenvolup...
Quin és el lloc web del Western Sydney Wanderers F...
L'alta proteïna de l'orina és un mal de c...
Crec que tothom hauria d'estar familiaritzat ...
El tractament de la miofascitis dorsal requereix ...
Què és el lloc web de Blue Dog News? Le Chien Bleu...
Els punts d'acupuntura es refereixen a determ...
Si els ulls s'utilitzen durant molt de temps ...
Els estudis han trobat que hi ha moltes causes de...
Sovint es diu que tot és relatiu, si hi ha benefi...