Els beneficis per a la salut del niu d'ocells són excel·lents, per descomptat, no és barat per a algunes dones, menjar un niu d'ocells correctament pot ajudar a regular el cos. Quan es cuina el niu d'ocells, cal que entengueu una mica de sentit comú, especialment el temps de guisat del niu d'ocells no hauria de ser massa llarg, ja que el temps de cocció no s'hauria de consumir durant molt de temps . Com fer el niu d'ocell de sucre de roca 1. Utilitzeu una bàscula per pesar la quantitat de niu d'ocells. La millor quantitat de niu d'ocells per a adults és de 3-5 grams cada vegada. 2. Remullar el niu d'ocell sec en aigua pura durant 4-8 hores, col·locar-lo en un lloc ventilat de manera natural i observar el grau d'expansió del niu de l'ocell. 3. Després que el niu de l'ocell es torni suau i s'infla, utilitzeu una petita eina per treure suaument les plomes de l'ocell petit que suren cap amunt. 4. Després de recollir el cabell, filtrar i rentar-lo una o dues vegades amb aigua pura 5. Després de netejar, esquinça el niu de l'ocell a tires fines segons la textura i aixafa el cap de l'ocell amb els dits tant com sigui possible. 6. Aboqueu el niu de l'ocell processat a l'olla de guisat, afegiu aigua pura per remullar el niu de l'ocell, preferiblement 1CM més alt. 7. Tapeu l'olla, poseu-ho al vapor i deixeu-ho coure a foc lent durant 2 hores. La cocció al vapor es fa quan apareix una petita quantitat d'escuma a la superfície, una mica bullint, una sensació enganxosa i un aroma de clara d'ou. 8. Durant el temps de guisat, convertiu el sucre de roca en aigua de sucre de roca, afegiu-lo al niu de l'ocell després de sortir de l'olla i barregeu-ho bé. Plats 1. Com el seu nom indica, el niu de l'oreneta és un niu construït per la saliva d'una mena de vencelós únic al sud-est asiàtic. Des de l'antiguitat, la gent ha elogiat molt els beneficis per a la salut del niu d'ocells i el considera un preciós tònic nutritiu. Els nius d'ocells es divideixen en niu d'ocell de sang i niu d'ocell de sang és de millor qualitat, però també és relativament més car. 2. El millor és que els adults consumeixin 3-5 grams de niu d'ocell cada cop Menjar més no és bo. 3. El mètode de cocció del niu d'ocell a la llista d'aliments de Suiyuan és el següent: aquest és un ingredient molt pur i no s'ha de barrejar amb aliments grassos, és un ingredient molt delicat i no s'ha de barrejar amb cap ingredient pesat. Quan mengeu niu d'ocell, intenteu que sigui senzill i no massa elegant. 4. La proporció de remull d'un niu d'ocell de bona qualitat serà d'1:8, és a dir, 1 gram de niu d'ocell sec pot produir uns 8 grams de niu d'ocell. Si el niu d'ocell remullat i netejat no s'utilitza immediatament, es pot guardar a la nevera i l'aigua s'ha de canviar una o dues vegades al dia. 5. El niu d'ocell té un efecte calmant i nutritiu del cervell, i és millor menjar-lo abans d'anar a dormir. Pel que fa a la seva poderosa funció de millora de la bellesa, només es manifestarà després d'un consum a llarg termini, així que no confieu massa en la propaganda dels comerciants. Consells per seleccionar el niu d'ocell: 1. Mira: el pes d'un sol niu d'ocell rarament supera els 8 grams, i un niu d'ocell d'alta qualitat pesa uns 3,4-8 grams. El niu d'ocell ha de tenir una estructura filamentosa. 2. Olor: el niu d'ocell té una fragància única, però no té una olor forta. Si l'olor és especial, com a peix o gras, és una falsificació. 3. Tacte: Agafa un petit tros de niu d'ocell i remulla-lo amb aigua, agafa una tira de seda i tira-lo si té poca elasticitat i es trenca amb facilitat, es frega amb els dits i no té elasticitat. Els nius d'ocells reals no tindran cap taca d'oli ni mucositat després d'haver estat remullats amb aigua; 4. Cremar: Feu servir el foc per encendre les rodanxes del niu d'ocells secs. 5. Després de la cocció, l'autèntic niu d'ocell tindrà forma de tires de seda, de longituds i gruixos variables, o en grumolls i formes irregulars. |
<<: Quins són els símptomes del bloqueig limfàtic?
>>: Quins són els perills del greix corporal elevat?
Crec que tothom s'ha trobat amb l'escala ...
A alguns nadons els agrada aguantar la respiració...
Beure és una rutina diària per a moltes persones,...
L'hemangioma intrahepàtic és molt comú i, en ...
El clima és calorós a l'estiu, i a la gent el...
El tractament de la tensió del tendó lateral del ...
L'hipotiroïdisme és una abreviatura d'hip...
Si les persones volen créixer de forma sana, no p...
Què és Navistar? Navistar és un fabricant d'au...
Les vieires tenen un alt valor nutricional i tene...
Els problemes de circulació de la sang s'han ...
La gastroptosi és una malaltia relativament comun...
La turmalina és una joia especialment preciosa. E...
Què és la Internacional de les Dones? L'Organi...
El tractament de la rinitis, per descomptat, s...