Després de la cirurgia, moltes persones estan dèbils, per la qual cosa han de menjar aliments tònics. Pel que fa a quina sopa beure després de la cirurgia, cal beure més sopa que ajudi el cos a recuperar-se. La sopa de carpa crucian també és útil per a la recuperació corporal. 1. Ruibarbre, te verd i Sopa de flors de Sophora japonica Ingredients: 4 grams de ruibarbre cru, 30 grams de flors de Sophora japonica, 15 grams de mel i 2 grams de te verd. Mètode de preparació: Primer escolliu el ruibarbre cru, renteu-lo, assequeu-lo a l'aire o al sol, talleu-lo a rodanxes, poseu-lo en una cassola, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, bulliu-lo durant 5 minuts, traieu-ne els residus, guardeu el suc per a un ús posterior. Afegiu les flors de Sophora japonica i les fulles de te a una olla, afegiu la quantitat adequada d'aigua, porteu-ho a ebullició, aboqueu la decocció de ruibarbre cru, retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar una mica i, mentre encara estigui calent, barregeu-hi la mel. Ús: prendre dues vegades al dia, al matí i al vespre. Eficàcia: elimina la calor i desintoxica, refreda la sang i atura el sagnat. Aquesta teràpia dietètica és adequada per a pacients amb càncer colorectal que pateixen deposicions amb sang amb sang vermell brillant, així com femtes amb sang després d'una cirurgia de càncer. 2. Sopa d'aigua de castanyes i coix de vinya Ingredients: 10 castanyes d'aigua, 12 grams de llavors de coix, 12 grams de perilla fresca. Mètode de preparació: Trenqueu la perilla a trossos, i després bulliu-la amb castanyes d'aigua i llavors de coix. Eficàcia: elimina la calor i desintoxica, enforteix la melsa i elimina la humitat. 3. Sopa de carpa crucian Ingredients: 200 grams de carpa crucian viva, quantitats adequades d'oli, sal, vi Shaoxing, aromatitzant en pols, pebre blanc, vinagre, coriandre, ceba verda ratllada i gingebre ratllat. Mètode: Rentar la carpa crucian viva, escaldar-la amb aigua bullint, després rentar-la de nou amb aigua freda i raspar la capa negra dins i fora del cos del peix. Rentar i desinfectar el coriandre, després tallar-lo a trossos. Aboqueu l'oli en un wok i escalfeu-lo a foc fort, afegiu-hi el pebre, el cebollet i els trossos de gingebre i sofregiu-los fins que estiguin fragants. Afegiu-hi l'aigua, el suc de gingebre, la sal i el MSG. Eficàcia: calma l'estómac i estimula la gana, afavoreix la circulació sanguínia i draga els meridians, escalfa el mig i baixa el qi. |
<<: Quin tipus de sopa és bona per beure al vespre?
>>: Puc menjar síndria amb l'estómac buit? Precaucions per menjar síndria
De fet, moltes persones no presten molta atenció ...
Els pacients amb colesterol alt poden menjar més ...
Els raigs ultraviolats són un tipus de llum molt ...
El vestíbul nasal es troba al nas i sovint és pro...
Els escalfadors d’aigua solars són un tipus d’esc...
El prolapse anal és un problema amb el que sovint...
Tothom empaquetarà roba que no es fa servir habit...
Sovint veiem dones embarassades que porten una ro...
En la societat actual, diversos mètodes d'oci...
Cada cop després de cuinar, hi haurà una olor a f...
Les cèl·lules del cervell són molt complexes i hi...
Com que els ulls són un òrgan exposat al món exte...
Si una dona té una inflamació ginecològica, ha de...
El xoc és una complicació habitual en la pràctica...
Què és el lloc web de la Universitat Sueca de Cièn...