L'api és un aliment fotosensible Com menjar-lo correctament?

L'api és un aliment fotosensible Com menjar-lo correctament?

El menjar fotosensible és un tipus d'aliment que accelera l'activitat de la melanina en el cos humà, per la qual cosa és difícil que moltes persones tinguin la pell clara després de menjar aliments fotosensibles. L'api és un aliment fotosensible Aquesta també és una pregunta que preocupa a moltes persones.

1. L'api és un aliment fotosensible

Alguns aliments tenen factors fotosensibles. Quan les persones els mengen i després els exposen a la llum del sol o a una altra llum intensa, l'activitat dels melanòcits augmentarà, provocant que la pell s'enfosqui o que tinguin taques L'api és un aliment fotosensible Si mengeu api i després us exposeu al sol, és probable que desenvolupi taques, a més de l'api, els aliments fotosensibles comuns inclouen: llimones, pastanagues, enciams, patates, coriandre, amarant, colza, taronges, algues, espinacs, espinacs, etc.

2. Intenta menjar fulles d'api juntes

L'api és un aliment fotosensible i pot causar enfosquiment si es menja durant el dia. Tanmateix, és el potassi orgànic de l'api, que és un electròlit important que ajuda a netejar les cèl·lules humanes. Tingueu en compte que les fulles d'api tenen molt més potassi que les tiges, així que mengeu-les juntes si és possible. Les tiges i les fulles es poden afegir a aperitius o plats freds, o barrejar-se amb llet per fer suc per beure, que també té l'efecte d'aprimar.

3. Aliments amb protecció solar

Pots menjar més fruites i verdures com tomàquets, kiwis, albergínies, cols, maduixes, etc., que tenen certs efectes de protecció solar. Les maduixes agredolces són riques en vitamines, calci, fòsfor, ferro i fibra dietètica que el cos humà necessita no només ajuden la digestió i els efectes laxants, sinó que també poden blanquejar la pell. A més, la gent va prenent consciència gradualment dels efectes a prova de sol i de radiació de les maduixes. Així, després d'un àpat, podeu utilitzar les maduixes com a fruita després dels àpats, però mai mengeu papaia, cítrics i mango, perquè són rics en B-carotè i menjar-ne massa pot causar pigmentació fàcilment.

<<:  Els blat de moro són contagiosos?

>>:  5 tractaments per a l'espondilosi cervical

Recomanar articles

Quina diferència hi ha entre el centre nerviós i el sistema nerviós central

Quina diferència hi ha entre el centre nerviós i ...

Com eliminar les taques d'oli de la roba a la vida diària

A la vida diària, moltes persones tenen taques d&...

Què causa la sensació d'ardor a la uretra quan s'orinen?

La sensació de cremor a l'obertura uretral du...

Precaucions d'ús del microones

En realitat, hi ha moltes coses a les quals cal p...

Quins aliments són bons per reduir el sucre en la sang?

El nivell de vida de la gent millora, però també ...

7 hàbits que et poden posar en perill en qualsevol moment

Podríeu estar posant en perill la vostra salut en...

Beure aigua amb sucre moreno t'engreixarà Has de saber si t'agrada la bellesa?

Com tots sabem, beure aigua amb sucre morena regu...

El tumor esofàgic requereix cirurgia per curar-se?

Com que la gent sovint menja menjar massa calent,...

Quins són els perills del clor per al cos humà?

El clor és un gas molt perjudicial per al cos hum...

Què tal Converse? Ressenyes de Converse i informació del lloc web

Què és Converse? Converse és una famosa marca amer...

Puc quedar embarassada si tinc positiu per al virus de l'herpes simplex tipus 1?

Sembla que el públic no sap gaire sobre el virus ...

Com adormir-se ràpidament

Moltes persones dormen malament durant molt de te...