L'api és un aliment fotosensible Com menjar-lo correctament?

L'api és un aliment fotosensible Com menjar-lo correctament?

El menjar fotosensible és un tipus d'aliment que accelera l'activitat de la melanina en el cos humà, per la qual cosa és difícil que moltes persones tinguin la pell clara després de menjar aliments fotosensibles. L'api és un aliment fotosensible Aquesta també és una pregunta que preocupa a moltes persones.

1. L'api és un aliment fotosensible

Alguns aliments tenen factors fotosensibles. Quan les persones els mengen i després els exposen a la llum del sol o a una altra llum intensa, l'activitat dels melanòcits augmentarà, provocant que la pell s'enfosqui o que tinguin taques L'api és un aliment fotosensible Si mengeu api i després us exposeu al sol, és probable que desenvolupi taques, a més de l'api, els aliments fotosensibles comuns inclouen: llimones, pastanagues, enciams, patates, coriandre, amarant, colza, taronges, algues, espinacs, espinacs, etc.

2. Intenta menjar fulles d'api juntes

L'api és un aliment fotosensible i pot causar enfosquiment si es menja durant el dia. Tanmateix, és el potassi orgànic de l'api, que és un electròlit important que ajuda a netejar les cèl·lules humanes. Tingueu en compte que les fulles d'api tenen molt més potassi que les tiges, així que mengeu-les juntes si és possible. Les tiges i les fulles es poden afegir a aperitius o plats freds, o barrejar-se amb llet per fer suc per beure, que també té l'efecte d'aprimar.

3. Aliments amb protecció solar

Pots menjar més fruites i verdures com tomàquets, kiwis, albergínies, cols, maduixes, etc., que tenen certs efectes de protecció solar. Les maduixes agredolces són riques en vitamines, calci, fòsfor, ferro i fibra dietètica que el cos humà necessita no només ajuden la digestió i els efectes laxants, sinó que també poden blanquejar la pell. A més, la gent va prenent consciència gradualment dels efectes a prova de sol i de radiació de les maduixes. Així, després d'un àpat, podeu utilitzar les maduixes com a fruita després dels àpats, però mai mengeu papaia, cítrics i mango, perquè són rics en B-carotè i menjar-ne massa pot causar pigmentació fàcilment.

<<:  Els blat de moro són contagiosos?

>>:  5 tractaments per a l'espondilosi cervical

Recomanar articles

Causes de les venes abombades als peus

Tothom té venes blaves al cos, però la manifestac...

Què he de menjar per tractar l'acne causat pels símptomes de la calor pulmonar?

Els símptomes de la calor pulmonar són una de les...

Quines són les mesures de primers auxilis per intoxicació per gas?

L'enverinament per gas de què parlem sovint é...

Coneixes les característiques de la cirurgia de reparació de doble parpella?

La reparació de la doble parpella es realitza per...

Houttuynia cordata pot ajudar en general a perdre pes?

Houttuynia cordata no té cap efecte de pèrdua de ...

Com s'arriba a la conjuntivitis? Com tenir cura?

La conjuntivitis és una de les malalties oculars ...

Com és la Universitat Drew? Ressenyes de Drew University i informació del lloc web

Què és la Drew University? Drew University és una ...

9 de les ciutats antigues més impopulars de la Xina que val la pena visitar

Quan es visita una ciutat antiga, el que més es v...

Què tal Elchourok TV? Elchourok TV Revisió i informació del lloc web

Què és Elchourok TV? Elchourok TV és una famosa ca...

Quines són les contraindicacions dels efectes de l'oliva?

L'oli d'oliva no només és comestible, sin...

Què és la ressonància magnètica?

Com a nova tecnologia mèdica dels darrers anys, l...

8 errors comuns a l'hora de menjar ous

Els ous són els “protagonistes” de molts plats ca...