L'api és un aliment fotosensible Com menjar-lo correctament?

L'api és un aliment fotosensible Com menjar-lo correctament?

El menjar fotosensible és un tipus d'aliment que accelera l'activitat de la melanina en el cos humà, per la qual cosa és difícil que moltes persones tinguin la pell clara després de menjar aliments fotosensibles. L'api és un aliment fotosensible Aquesta també és una pregunta que preocupa a moltes persones.

1. L'api és un aliment fotosensible

Alguns aliments tenen factors fotosensibles. Quan les persones els mengen i després els exposen a la llum del sol o a una altra llum intensa, l'activitat dels melanòcits augmentarà, provocant que la pell s'enfosqui o que tinguin taques L'api és un aliment fotosensible Si mengeu api i després us exposeu al sol, és probable que desenvolupi taques, a més de l'api, els aliments fotosensibles comuns inclouen: llimones, pastanagues, enciams, patates, coriandre, amarant, colza, taronges, algues, espinacs, espinacs, etc.

2. Intenta menjar fulles d'api juntes

L'api és un aliment fotosensible i pot causar enfosquiment si es menja durant el dia. Tanmateix, és el potassi orgànic de l'api, que és un electròlit important que ajuda a netejar les cèl·lules humanes. Tingueu en compte que les fulles d'api tenen molt més potassi que les tiges, així que mengeu-les juntes si és possible. Les tiges i les fulles es poden afegir a aperitius o plats freds, o barrejar-se amb llet per fer suc per beure, que també té l'efecte d'aprimar.

3. Aliments amb protecció solar

Pots menjar més fruites i verdures com tomàquets, kiwis, albergínies, cols, maduixes, etc., que tenen certs efectes de protecció solar. Les maduixes agredolces són riques en vitamines, calci, fòsfor, ferro i fibra dietètica que el cos humà necessita no només ajuden la digestió i els efectes laxants, sinó que també poden blanquejar la pell. A més, la gent va prenent consciència gradualment dels efectes a prova de sol i de radiació de les maduixes. Així, després d'un àpat, podeu utilitzar les maduixes com a fruita després dels àpats, però mai mengeu papaia, cítrics i mango, perquè són rics en B-carotè i menjar-ne massa pot causar pigmentació fàcilment.

<<:  Els blat de moro són contagiosos?

>>:  5 tractaments per a l'espondilosi cervical

Recomanar articles

Què fer si els talons de les sabates de cuir et freguen els peus

El fenomen de les sabates de cuir que freguen els...

Quins són els símptomes de la gastroptosi?

Moltes persones no cuiden bé els seus estómacs, p...

Tipus i símptomes d'infecció per Pseudomonas aeruginosa

La infecció per Pseudomonas aeruginosa és en real...

Quins són els consells per pentinar-se?

Hi ha moltes xarxes de meridians nerviosos distri...

Per què utilitzar peròxid d'hidrogen per netejar les orelles?

El peròxid d'hidrogen és un medicament comú a...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb aigua salada?

Tot i que l'aigua salada és habitual, rentar-...

Advertència: és probable que cinc metalls causen càncer

El primer informe d'un element metàl·lic que ...

Què tal Reebok? Comentaris i informació del lloc web de Reebok

Què és Reebok? Reebok és una famosa marca britànic...

Com millorar la resistència corporal

La salut és un tema del qual es parla sovint. Si ...

Què tal compra-m'ho? Compreu-me les ressenyes i la informació del lloc web

Què és Shop It per a mi? Shop It to Me és una guia...

Què causa l'acidesa i el reflux àcid? Estigueu alerta al càncer gàstric!

La gent diu que un estómac sa significa un cos sa...

Set tabús al matí

Eviteu orinar immediatament després de despertar-...

Què tal el WB infantil? Revisió i informació del lloc web de Kids' WB

Què és Kids' WB? Kids' WB (Warner Animatio...