Crec que tothom està familiaritzat amb el fenomen de la reacció cerebral lenta i la mala memòria, perquè trobarem que moltes persones a la vida senten que la seva memòria cada cop empitjora, de manera que alguns mètodes dietètics poden ajudar a millorar la memòria. Aliments com les taronges, el blat de moro i els cacauets són més adequats. 1. Taronges Les taronges contenen una gran quantitat de vitamines A, B1 i C. Són aliments alcalins típics i poden eliminar el dany causat al sistema nerviós per una gran quantitat d'aliments àcids. Menjar taronges amb regularitat durant els exàmens us pot ajudar a mantenir-vos amb energia. A més, les llimones, mandarines, pomelos, etc. tenen efectes similars i poden substituir les taronges. 2. Blat de moro El germen de blat de moro és ric en àcid linoleic i altres àcids grassos insaturats, que poden protegir els vasos sanguinis cerebrals i reduir els lípids sanguinis. En particular, el blat de moro conté nivells elevats de glutamat, que pot ajudar a promoure el metabolisme de les cèl·lules cerebrals. 3. Cacauets Els cacauets són rics en lecitina i cefalina, que són substàncies importants que necessita el sistema nerviós. Poden retardar la disminució de la funció cerebral, inhibir l'agregació plaquetària i prevenir la trombosi cerebral. Els experiments han confirmat que menjar cacauet amb regularitat pot millorar la circulació sanguínia, millorar la memòria i retardar l'envelliment, convertint-lo en una veritable "fruita de la longevitat". 4. Peix Poden aportar proteïnes i calci d'alta qualitat al cervell. Els àcids grassos continguts en els peixos d'aigua dolça són majoritàriament àcids grassos insaturats, que no provocaran esclerosi vascular i no perjudiquen les artèries cerebrals. 5. Pinya La pinya conté molta vitamina C i l'oligoelement manganès, i és baix en calories. Menjar-la regularment pot ajudar a afavorir la salivació i a refrescar la ment. La pinya és sovint el fruit preferit d'alguns músics, cantants i actors perquè han de memoritzar molta música, lletres i línies. 6. Ous L'activitat cerebral i la memòria estan estretament relacionades amb el contingut d'acetilcolina al cervell. Els experiments han demostrat que l'avantatge de menjar pollastre és que quan la rica lecitina que conté el rovell de l'ou es descompon per enzims, produeix una rica acetilcolina, que entra a la sang i arriba ràpidament al teixit cerebral, millorant així la memòria. Estudis estrangers han confirmat que menjar 1 o 2 ous al dia pot proporcionar al cos suficients alcaloides biliars, la qual cosa és beneficiós per protegir el cervell i millorar la memòria. 7. Llet La llet és un producte nutricional gairebé perfecte. És ric en proteïnes, calci i aminoàcids essencials per al cervell. El calci de la llet és més fàcilment absorbit pels humans i és una substància important indispensable per al metabolisme cerebral. A més, també conté elements com la vitamina B1, que és molt beneficiosa per a les cèl·lules nervioses. Si pateixes insomni a causa de l'excés de treball del teu cervell, un got de llet calenta abans d'anar a dormir pot ajudar-te a adormir-te. |
<<: Com es produeix el glaucoma?
>>: Quins són els símptomes del glaucoma?
Amb la millora contínua de l'equip mèdic, ha ...
Què és DeviantART? DeviantART és una comunitat d...
Orinar és una cosa que el nostre cos ha de fer i ...
Les persones amb menys de 20 dents naturals i sen...
La turmalina no és estranya per a les persones qu...
Radiació: quelcom eteri i intangible que no es po...
L'estómac és un òrgan molt important en el no...
Moltes dones senten un dolor extrem durant la sev...
Què és el lloc web de la Ryder Cup? La Ryder Cup é...
Quin és el lloc web de Gas Corporation of India? G...
Tothom vol tenir un cabell negre i brillant, que ...
Els pacients amb infart de miocardi han de presta...
A mesura que el ritme de vida s'accelera, la ...
La meningitis de tipus B també és un tipus de men...
Moltes persones pateixen fòbia del son en la seva...