Amb l'avenç de la ciència i la tecnologia, cada cop hi ha més aliments modificats genèticament, tot i que la producció ha augmentat, els problemes de seguretat alimentària s'han convertit en una preocupació. 1. Interpretació del blat de moro modificat genèticament La cria transgènica és el procés de transferència de gens específics d'un organisme a un altre d'acord amb un plànol predissenyat amb l'ajuda de tècniques d'operació de laboratori, de manera que aquest últim pugui adquirir nous trets genètics de manera específica. És a dir, introduir gens vegetals útils d'espècies molt llunyanes relacionades (com les patates) en el material genètic del blat de moro que cal millorar i fer que la seva descendència mostri els trets genètics estables que persegueixen la gent. Abans de ser aprovades per al seu ús, les varietats modificades genèticament també han de passar les avaluacions nacionals de seguretat. el meu país encara no ha aprovat blat de moro modificat genèticament per a la producció comercial. 2. El dany del blat de moro modificat genèticament 1. Les plagues no es poden matar: els mateixos aliments modificats genèticament contenen gens de plagues. 2. Impacte en el desenvolupament: els experiments sobre l'alimentació de ratolins amb aliments modificats genèticament han demostrat que els aliments modificats genèticament tenen impactes greus en la reproducció, creixement i desenvolupament dels ratolins. 3. Problemes nutricionals: els aliments modificats genèticament solen tenir molts problemes nutricionals. Els científics també creuen que els gens estrangers destruiran els nutrients dels aliments d'una manera que els humans encara no entenen. 3. Com identificar el blat de moro modificat genèticament 1. Talla. Segons la tradició, els tomàquets també tenen una mida determinada, per exemple, els tomàquets petits tan petits com la mida d'un polze estan definitivament modificats genèticament. Un altre exemple són les faves de soja, també anomenades faves grogues, que s'utilitzen per fer el tofu i la llet de soja. La seva forma ha de ser com una víscera d'animals: com una cintura, i una mica plana, però la soja que es conrea ara són totes rodones, molt més grans, com els pèsols, amb un rendiment molt elevat, i estan modificades genèticament. 2. Color. El que és definitivament diferent dels tradicionals són els productes modificats genèticament, com el cotó de colors i els pebrots de colors. 3. Sortida. En els primers anys, el rendiment dels cultius modificats genèticament és generalment molt superior al dels cultius tradicionals. 4. Temporada. Excepte les verdures d'hivernacle, és probable que altres aliments fora de temporada siguin modificats genèticament. 5. Plagues. Els cultius que les plagues els agrada visitar no estan modificats genèticament, i els cultius que les plagues tenen por, és a dir, els cultius que no tenen plagues o molt poques plagues, estan modificats genèticament. |
A més del rentat amb aigua, la neteja en sec tamb...
Moltes persones poden haver experimentat dolor a ...
No estem familiaritzats amb el te Amb milers d...
Recentment, amb la pressió creixent de la feina i...
Quin és el rang de temperatura corporal normal de...
L'exercici físic adequat pot beneficiar molt ...
LafargeHolcim_Quin és el lloc web de LafargeHolcim...
Com tots sabem, l'alçada es pot augmentar a t...
El motiu principal de les ungles causades per les...
Quina és la pàgina web del Juventus Football Club?...
Molts pares envien els seus fills a les acadèmies...
El cibulet té un sabor molt fragant i fort i es p...
La tetania per deficiència de vitamina D és una m...
Quin és el lloc web de Hearst Hotel Management Com...
Quin és el lloc web de la televisió japonesa Aichi...