Els aliments modificats genèticament estan ara a tot arreu de la societat. Els aliments modificats genèticament comuns inclouen l'oli de soja, el blat de moro, les patates i els tomàquets. 1. Què són els aliments modificats genèticament? Els cultius modificats genèticament que han estat aprovats per al cultiu pel Ministeri d'Agricultura de la Xina inclouen: pebrots, tomàquets i patates, els cultius alimentaris bàsics inclouen blat de moro i arròs. Els aliments modificats genèticament importats inclouen l'oli de soja, l'oli de colza, la soja, etc. Actualment, només l'oli de cacauet no està modificat genèticament. Gairebé tots els aliments de McDonald's i KFC estan modificats genèticament. Els porcs, el bestiar i les gallines s'alimenten de blat de moro modificat genèticament i de soja modificada genèticament. 2. Coneixements sobre identificació d'aliments modificats genèticament: 1. Soja Soja no transgènica: de forma ovalada i una mica plana. El melic és marró clar. Les mongetes varien de mida. La llet de soja és blanca lletosa. Soja modificada genèticament: rodó i gruixut. El melic és groc o marró groguenc. Aproximadament de la mateixa mida que les mongetes. La llet de soja és una mica groga, i el tofu fet amb aquestes mongetes també és una mica groc. Mètode de prova senzill: la soja modificada genèticament no germinen. Pots utilitzar aigua per provar-la si es remull en aigua durant tres dies. A partir d'aquest procés de prova de germinació, la gent pot trobar que aquestes soja modificada genèticament són fruites d'un sol cop, els seus embrions no tenen l'activitat vital essencial i, per tant, no tenen capacitat per continuar la descendència. És equivalent a que una persona pugui tenir un embaràs normal, però cada cop que el nadó neix mort, la qual cosa vol dir que aquí s'acaba la continuació de la vida. Bé, si els humans consumeixen diversos aliments modificats genèticament a gran escala durant un llarg període de temps, els fragments modificats genèticament que són perjudicials per als humans inevitablement tindran una influència subtil i fins i tot canviaran els gens normals dels mateixos, resultant en una disminució de la resistència, una varietat de malalties estranyes o una pèrdua de fertilitat. 2. Pastanagues pastanagues no transgèniques: la superfície és irregular, generalment no molt recta i és gruixuda a prima del cap a la cua. I el cap sobresurt cap a fora. pastanagues modificades genèticament: la superfície és relativament llisa, generalment recta, i la cua de vegades és més gruixuda que la meitat. I el cap és còncava cap a dins. Nota: les pastanagues només estan disponibles a la tardor i l'hivern, i les de l'estiu generalment estan modificades genèticament. 3. Patates Patates sense transgènics: tenen un aspecte lleig, generalment de color més fosc, amb una superfície irregular i un color de pell irregular. Després de pelar, la superfície s'enfosquirà ràpidament i l'interior de la pell serà de color blanc. Patates modificades genèticament: la superfície és llisa, els cops són molt poc profunds i el color és més clar. Després de pelar, no hi ha cap canvi evident a la superfície. Mètode d'inspecció: primer peleu la pell i després observeu els canvis abans de decidir si la mengeu. 4. Blat de moro Blat de moro modificat genèticament: dolç, cruixent, gruixut, de bella forma, amb el cap i la cua dels grans gairebé iguals. 5. Arròs L'única regió de la Xina que ha obtingut el dret legal de cultivar arròs modificat genèticament és Hubei. És fàcil de confondre amb el te "perfumat de gra llarg" del nord-est. Assegureu-vos de comprovar l'origen en comprar. 6. Tomàquets Tomàquets modificats genèticament: Són de color vermell brillant, els fruits són durs i no tenen tendència a trencar-se. 7. Altres mètodes d'identificació Etiquetes per a fruita importada. En termes generals, el nom del país exportador s'imprimeix a la part inferior de l'etiqueta, les lletres angleses al mig indiquen el nom de la fruita i les lletres angleses a la part superior indiquen el nom de l'empresa exportadora. Normalment hi ha quatre xifres àrabs al mig de cada etiqueta: la que comença per 3 indica que la planta ha estat ruixada amb pesticides. Els noms que comencen per 4 indiquen fruites modificades genèticament; els noms que comencen per 5 indiquen fruits híbrids. (1) Quan compreu aliments als supermercats, assegureu-vos de comprovar si estan etiquetats com a modificats genèticament. Segons les "Mesures administratives per a la identificació d'organismes agrícoles modificats genèticament", els aliments modificats genèticament s'han d'etiquetar. Però aquestes marques són tan petites que només fan 1,8 mm d'alçada i s'amaguen als llocs més discrets, però sempre es poden trobar si mireu amb atenció. (2) La majoria de tomàquets i papaies que es venen als supermercats són modificats genèticament. Pel que fa a la seguretat i la qualitat, els productes de fruita que venen els agricultors individuals són molt millors que els que es venen als supermercats. En particular, no sigueu supersticiosos amb els supermercats finançats per l'estranger. (3) El blat de moro va ser el primer a ser modificat genèticament i s'utilitza més àmpliament. Per tant, heu de ser extremadament prudents a l'hora de comprar qualsevol producte de blat de moro, fins i tot els panets de blat de moro al vapor que es venen als supermercats. (4) Els grans de blat modificats genèticament són blancs, transparents i brillants, i estan totalment queratinitzats. Són una varietat de blat de pa de gran qualitat, amb gluten fort, es va llançar a Anhui el 2008. El lleixiu i el talc són encara més difícils d'identificar. (5) La Xina ha estat desenvolupant en secret arròs modificat genèticament durant diversos anys i només una petita quantitat ha entrat al mercat. L'arròs del nord-est actualment no està modificat genèticament, de manera que podeu estar segur de comprovar la bossa d'embalatge exterior. Per exemple, a la indústria de l'arròs a Heilongjiang, Jilin i Liaoning, l'arròs del nord-est és un arròs japonès amb grans rodons curts, que és fonamentalment diferent de l'arròs de gra mitjà i llarg que es cultiva a Hubei i BT és fàcil d'identificar. A més, Tailàndia prohibeix els organismes modificats genèticament, de manera que el seu arròs està bé. (6) El mill, la civada, el blat sarraí i el sorgo són cultius de cereals menors i no hi ha prou temps per modificar-los genèticament. Els cacauets són un producte únic al meu país i no estan modificats genèticament. |
<<: Com tractar la hipermetropia i l'ambliopia de manera eficaç
Quin és el lloc web de Ronnie O'Sullivan? Ronn...
En la societat moderna, la bronquitis és una mala...
Quina és la web de Tous Les Jours? Tous Les Jours ...
Durant la pubertat, la secreció d'hormones de...
La inflamació de les mans és un símptoma amb el q...
Sovint fem servir les nostres mans a la nostra vi...
Què és el lloc web de Lion Air? Lion Air (Lion Air...
Si hi ha humitat al cos, tindrà un gran impacte e...
Què és el lloc web de Spencer Stuart? Spencer Stua...
Quin és el lloc web de ZIM? Zim Integrated Shippin...
En realitat, el curri és una barreja d'espèci...
Què és la Universitat de Lucerna? La Universitat d...
Com tractar l'espasme faríngi En primer lloc,...
Per a la gent del nord, els kiwis que solen compr...
Encara que l'Angelica dahurica i els ous semb...