El magnesi és un nutrient indispensable a l'organisme, un cop mancat, provocarà diverses molèsties. Els símptomes més comuns són el colesterol alt, la hipertensió, la diabetis, l'obesitat abdominal, etc. Si no es complementa a temps i correctament, el dany serà més greu. Els experts diuen que la millor manera de complementar el magnesi és menjar civada, mantega de cacauet, amarant, blat de moro, llavors de meló, mill, carn de porc, etc. 1. Quins són els símptomes de la deficiència de magnesi en el cos humà? 1. Colesterol alt: La deficiència de magnesi augmenta els nivells de colesterol dolent i triglicèrids, mentre que d'altra banda disminueix els nivells de colesterol bo. 2. Hipertensió arterial: aquest és el símptoma més comú de la deficiència de magnesi. Podeu reduir la pressió arterial alta menjant verdures i fruites riques en potassi i magnesi. 3. Diabetis: la deficiència de magnesi pot afectar la resistència a la insulina del cos. La diabetis tipus 2 també és el resultat dels baixos nivells de magnesi. 4. Obesitat abdominal: el signe més fàcil de descobrir de la deficiència de magnesi és l'acumulació d'excés de greix a la zona abdominal. Massa greix en aquesta àrea pot afectar el bon funcionament del cor, el fetge i altres teixits musculars. 2. Què puc menjar per complementar el magnesi? 1. Civada La farina de civada pot tractar el restrenyiment i, com que és un gra sencer que us sacia ràpidament, també us pot ajudar a perdre pes. La civada no només conté magnesi, sinó que també és rica en calci. Cal saber que la suplementació de calci s'ha de prendre juntament amb magnesi per ser eficaç. La deficiència de magnesi pot causar rampes, així que menja més civada! 2. Mantega de cacauet Els cacauets són rics en proteïnes i calci Una cullerada de mantega de cacauet mòlta equival a molts cacauets. Conté calci, proteïnes, magnesi i altres minerals, i és un aliment relativament bo. 3. Amarant Les verdures silvestres es poden escalfar i després cuinar o barrejar-les amb plats freds. L'aigua també es pot utilitzar per banyar-se als nadons no tindran calor espinós durant el segon any. 4. Blat de moro Té vitamina E. És el meu aliment bàsic preferit. És dolç, enganxós i deliciós. També conté magnesi. 5. Llavors de meló Són llavors de meló, com ara la carbassa, la síndria i les llavors de gira-sol. Pots complementar una mica de zinc mentre complementes magnesi. És deliciós i pot complementar els minerals. 6. Xiaomi Una mena de cereals secundaris, inclòs el mill enganxós i el mill normal. Els cereals integrals són una de les riques fonts de magnesi. El mill és més fàcil d'absorbir pel cos humà que altres cereals integrals, i el sabor és acceptable. 7. Carn de porc La carn de porc és una carn vermella. És molt bona per sofregir o estofar després de triturar els ossos de porc. |
<<: Quins són els símptomes de la malaltia de la tiroide?
>>: Quins són els símptomes de les cames mullades?
Els gabinets de desinfecció són molt comuns. Els ...
El mal de queixal és una malaltia comuna, tot i q...
Parlant d'enzims microbians, molts amics no s...
La teràpia amb compresa calenta és un dels mitjan...
Què és el lloc web de Swiss Re? Swiss Re-insurance...
Què és BookDrifting? BookCrossing és un famós lloc...
Avui en dia, molts amics masculins tenen probleme...
Què és la Universitat Bilkent? La Universitat de B...
La majoria de la gent pot veure que la xarxa d...
Avui en dia, moltes famílies utilitzen paelles de...
Quin és el lloc web de la Universitat de Greifswal...
Tots sabem que hi ha molts tipus d'avortament...
A l'estiu, el sol és abrasador Si no pares at...
Els amics que pateixen de bronquitis sovint senti...
Els problemes de pell són un problema que trobara...