Es pot dir que beure té avantatges i desavantatges, però els inconvenients sovint superen els avantatges. Per descomptat, això depèn dels hàbits de consum. Si beus només un got d'alcohol cada dia, és bo per al teu cos Pot estimular el cervell de manera adequada i és beneficiós per a la teva salut física i mental. No obstant això, si beu molt durant molt de temps, algunes persones fins i tot se senten incòmodes després de vomitar després de beure. A continuació, us presentaré alguns mètodes per alleujar aquesta situació. 1. Menja raïm fresc: el raïm fresc és ric en àcid tartàric, que pot interactuar amb l'etanol del vi per formar substàncies d'èster, reduir la concentració d'etanol al cos i aconseguir el propòsit de calmar. Al mateix temps, el seu sabor agre pot alleujar eficaçment els símptomes de nàusees i vòmits després de beure. Si menges raïm abans de beure, també pot prevenir eficaçment l'embriaguesa. 2. Beu suc de síndria: el suc de síndria és una decocció natural de Baihu (una recepta clàssica de la medicina xinesa, d'una banda, pot accelerar l'excreció d'alcohol de l'orina i evitar que sigui absorbit pel cos i provoqui febre sistèmica, d'altra banda, el suc de síndria en si té l'efecte d'eliminar el foc, que pot ajudar a refredar el cos). Afegir una petita quantitat de sal quan beu també pot ajudar a estabilitzar el teu estat d'ànim. 3. Mètode d'anul·lació de la llet: les persones borratxos poden beure una mica de llet per coagular la proteïna, protegir la mucosa gàstrica i reduir l'absorció d'alcohol. A més, la llet és un nutrient si beu massa, segur que et faltaran nutrients. Per tant, si vols estar sobri amb la llet, també pot afavorir l'absorció de nutrients per l'estómac i els intestins, la qual cosa és beneficiosa per garantir la teva pròpia energia. 4. Utilitzeu vinagre per calmar-vos: feu servir vinagre per bullir 1 bol de sopa agre i beu-lo. Preneu 1 tassa petita (20-25 ml) de vinagre lentament. Remull el rave triturat amb vinagre i sucre (1 bol gran) i menja-ho. Menja 1 bol gran de cors de col remullats amb vinagre i sucre. Menja 2 ous en conserva remullats en vinagre. 50 grams de vinagre, 25 grams de sucre moreno i 3 llesques de gingebre, decotats amb aigua i agafats. El vinagre pot estar sobri principalment perquè l'etanol del vi i l'àcid orgànic del vinagre, a mesura que es digereixen i s'absorbeixen, es troben al tracte gastrointestinal humà i provoquen una reacció del vinagre, que redueix la concentració d'etanol i, per tant, redueix la toxicitat de l'alcohol. Si encara us sentiu incòmode l'endemà després de la calma, potser haureu de plantejar-vos un tractament farmacològic. En general, s'utilitzaran alguns fàrmacs que protegeixen la mucosa gastrointestinal, per la qual cosa es recomana no beure massa alcohol en temps normals. La beguda s'ha de controlar fins a cert punt, per tal de reduir el dany al cos i evitar afectar la vida normal en el futur a causa de la beguda. |
<<: Símptomes de les varius i opcions de tractament
>>: Què causa la inflor i el dolor a les extremitats inferiors?
Quin és el lloc web de l'Acadèmia Agrícola Est...
Cada cop hi ha més mosquits a l'estiu, i molt...
Què és Sublet.com? Sublet.com és un conegut lloc w...
El problema obstinat del mal alè fa que moltes pe...
A la vida d'avui, la comprensió de la bellesa...
És normal emmalaltir de tant en tant en la nostra...
L'estiu és aquí i el clima és cada cop més ca...
De vegades, si a moltes noies els agrada la cura ...
En general, abans que es produeixi l'erupció,...
Moltes persones senten que tenen la boca especial...
Moltes cases recentment renovades no seran habita...
Després de la bronquitis, és fàcil per a la gent ...
Potser heu sentit a parlar de Trichosanthes, Alli...
El creixement de les dents del seny és molt dolor...
Algunes amigues experimenten dismenorrea durant l...