Hi ha molts tipus de sucre blanc, i no només tenen un color diferent, sinó que també es divideixen en diversos tipus de grànuls. El que mengem habitualment és sucre blanc en pols o de gra petit no és habitual. Cada tipus de sucre blanc té les seves pròpies característiques. Així que avui us presentaré les característiques del sucre blanc de gra gran. El sucre blanc és un tipus de sucre de taula. Les seves partícules són cristal·lines, uniformes, de color blanc i tenen un gust dolç pur, lleugerament més dolç que el sucre moreno. S'utilitza habitualment a la cuina. El consum adequat de sucre blanc té els efectes de tonificar el mig i reposar el qi, harmonitzar l'estómac i humitejar els pulmons, nodrir el yin i aturar la sudoració. GB 13104-2014 defineix el sucre blanc com els cristalls de sacarosa fets de canya de sucre o remolatxa mitjançant processos com l'extracció del suc de sucre, la purificació, l'ebullició, la cristal·lització i la separació de la mel. [1] El sucre suavitzat està en pols i és adequat per cuinar. Té una dolçor similar al sucre granulat. Hi ha dos tipus de sucre suau: el sucre suau refinat i el sucre suau elaborat tradicionalment. El primer és de color blanc, amb grans fines i suaus i de bona qualitat el segon és de color lleugerament groguenc i fosc i de mala qualitat; El sucre blanc és el sucre de taula més utilitzat en la vida diària. Conté més del 95% de cristalls de sacarosa, té un contingut d'aigua més gran que el sucre granulat i es fa mitjançant el refinament i el blanqueig. Introducció de matèries primeres El sucre és un condiment elaborat a partir de plantes com la canya de sucre o la remolatxa, i el seu ingredient principal és la sacarosa. Guangxi, Yunnan, Guangdong, Hainan, Fujian, Taiwan i altres províncies, així com Xinjiang i el nord-est de la Xina són les principals zones productores de sucre al meu país. El sucre és un condiment important que pot augmentar la dolçor i el sabor umami dels plats i donar color als productes. És el principal ingredient de condiment per a l'elaboració de plats, especialment les varietats de remolatxa. Classificació Classificació de nivells Segons GB 317-2006 Requisits tècnics per al sucre blanc, el sucre blanc es divideix en quatre graus: refinat, premium, primari i secundari. Els principals indicadors físics i químics del sucre blanc, com ara el contingut de sacarosa, el valor del color, el contingut de diòxid de sofre, el sucre reductor, la pèrdua d'assecat, la cendra de conductivitat i el recompte total de colònies, són factors importants que afecten la velocitat de pas de la mostra, però el valor del color i el contingut de diòxid de sofre són els més importants. El contingut de diòxid de sofre del sucre blanc de primer grau és de 30 mg/kg i el valor del color és de 150 UI. [2] Requisits sensorials[3] : 1. Els grans són uniformes i la mida de les partícules no ha de ser inferior al 80% dins del rang següent: ——Gra gruixut: 0,800~2,50 mm; ——Gra gran: 0,630~1,60 mm; ——Gra mitjà: 0,450 ~ 1,25 mm; ——Partícules fines: 0,280 ~ 0,800 mm. 2. Els cristalls o les seves solucions aquoses són dolços i no tenen olor peculiar. 3. Sec, solt, blanc, brillant, sense taques negres evidents. |
<<: Presentació d'ependimoma anaplàsic
La quantitat d'esperma que descarrega un home...
La gastroenteritis és una malaltia gastrointestin...
Si mireu drames de televisió antics, trobareu que...
La uretritis és una malaltia clínica freqüent, i ...
Quin és el lloc web de la Universitat Pedagògica E...
Cor pulmonale fa referència a la malaltia cardíac...
Com que la taxa metabòlica basal de cadascú és di...
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
Les berrugues planes són una malaltia de la pell ...
Què és Sharp? Sharp Corporation (Sharp Corporation...
L'insomni fa referència a un estat en el qual...
Per tal de fer que el seu cabell es vegi més boni...
Molts amics tenen caspa, però generalment no és m...
Algunes persones tenen un ritme metabòlic genètic...
Què és Titleist? Titleist és una marca de pilotes ...