Característiques del sucre blanc de gra gran

Característiques del sucre blanc de gra gran

Hi ha molts tipus de sucre blanc, i no només tenen un color diferent, sinó que també es divideixen en diversos tipus de grànuls. El que mengem habitualment és sucre blanc en pols o de gra petit no és habitual. Cada tipus de sucre blanc té les seves pròpies característiques. Així que avui us presentaré les característiques del sucre blanc de gra gran.

El sucre blanc és un tipus de sucre de taula. Les seves partícules són cristal·lines, uniformes, de color blanc i tenen un gust dolç pur, lleugerament més dolç que el sucre moreno. S'utilitza habitualment a la cuina. El consum adequat de sucre blanc té els efectes de tonificar el mig i reposar el qi, harmonitzar l'estómac i humitejar els pulmons, nodrir el yin i aturar la sudoració.

GB 13104-2014 defineix el sucre blanc com els cristalls de sacarosa fets de canya de sucre o remolatxa mitjançant processos com l'extracció del suc de sucre, la purificació, l'ebullició, la cristal·lització i la separació de la mel. [1] El sucre suavitzat està en pols i és adequat per cuinar. Té una dolçor similar al sucre granulat. Hi ha dos tipus de sucre suau: el sucre suau refinat i el sucre suau elaborat tradicionalment. El primer és de color blanc, amb grans fines i suaus i de bona qualitat el segon és de color lleugerament groguenc i fosc i de mala qualitat;

El sucre blanc és el sucre de taula més utilitzat en la vida diària. Conté més del 95% de cristalls de sacarosa, té un contingut d'aigua més gran que el sucre granulat i es fa mitjançant el refinament i el blanqueig.

Introducció de matèries primeres

El sucre és un condiment elaborat a partir de plantes com la canya de sucre o la remolatxa, i el seu ingredient principal és la sacarosa. Guangxi, Yunnan, Guangdong, Hainan, Fujian, Taiwan i altres províncies, així com Xinjiang i el nord-est de la Xina són les principals zones productores de sucre al meu país. El sucre és un condiment important que pot augmentar la dolçor i el sabor umami dels plats i donar color als productes. És el principal ingredient de condiment per a l'elaboració de plats, especialment les varietats de remolatxa.

Classificació

Classificació de nivells

Segons GB 317-2006 Requisits tècnics per al sucre blanc, el sucre blanc es divideix en quatre graus: refinat, premium, primari i secundari.

Els principals indicadors físics i químics del sucre blanc, com ara el contingut de sacarosa, el valor del color, el contingut de diòxid de sofre, el sucre reductor, la pèrdua d'assecat, la cendra de conductivitat i el recompte total de colònies, són factors importants que afecten la velocitat de pas de la mostra, però el valor del color i el contingut de diòxid de sofre són els més importants. El contingut de diòxid de sofre del sucre blanc de primer grau és de 30 mg/kg i el valor del color és de 150 UI. [2]

Requisits sensorials[3] :

1. Els grans són uniformes i la mida de les partícules no ha de ser inferior al 80% dins del rang següent:

——Gra gruixut: 0,800~2,50 mm;

——Gra gran: 0,630~1,60 mm;

——Gra mitjà: 0,450 ~ 1,25 mm;

——Partícules fines: 0,280 ~ 0,800 mm.

2. Els cristalls o les seves solucions aquoses són dolços i no tenen olor peculiar.

3. Sec, solt, blanc, brillant, sense taques negres evidents.

<<:  Presentació d'ependimoma anaplàsic

>>:  Com es fa el sucre blanc?

Recomanar articles

Quins són els mètodes per netejar les campanes extractores?

La campana extractora s'ha convertit en un im...

Quins són els perills de la llum ultraviolada

La llum dels llums ultraviolats és relativament s...

Quins són els efectes de l'ambre de tigre

Tothom sap que l'ambre és molt bonic, és prec...

Què causa les femtes negres a causa del restrenyiment?

Per a una persona, si sovint pateix restrenyiment...

Els pacients amb úlceres s'han d'atendre d'aquesta manera

Les úlceres a la pell causades per la pressió a l...

El líquid corrector és perjudicial per al cos humà?

El líquid corrector s'utilitza per corregir e...

Com prevenir i cuidar el retard del neurodesenvolupament?

El retard del neurodesenvolupament requereix una ...

Quins són els grans que nodreixen l'estómac?

Tothom sap que l'estómac es manté principalme...

Quins són els efectes secundaris dels pegats de mareig?

Les persones que solen emmalaltir amb el cotxe sa...

Què he de fer si els músculs del panxell s'atrofien a causa d'una fractura?

Els amics que han patit una fractura definitivame...

Com corregir les cames en forma d'O

Les cames en forma de O són ​​deformitats en les ...

La diferència entre el sucre de roca i el sucre blanc

El sucre és indispensable en la nostra vida diàri...

Tres coses que mai no hauríeu de retenir a la tardor i a l'hivern

No us limiteu a la preservació de la salut a l...