La diferència entre el sucre de roca i el sucre blanc

La diferència entre el sucre de roca i el sucre blanc

El sucre és indispensable en la nostra vida diària El valor nutricional del sucre també és molt elevat. Pot complementar l'energia que necessita el cos humà, s'absorbeix i s'utilitza principalment. La glucosa es pot oxidar ràpidament i alliberar energia. Per tant, la seva importància és evident. Avui us explicaré la diferència entre el sucre de roca i el sucre blanc.

Tots dos són sucres comestibles i tots dos estan relacionats i diferents. El sucre blanc es divideix en dos tipus: sucre granulat i sucre tou. El sucre blanc és sucre granulat fet de canya de sucre. El sucre suavitzat és un sucre granular fi fet de remolatxa sucrera. Els cubs de sucre i el sucre de roca són tots dos reproductes del sucre cristal·lí hexaèdric o polièdric normal fet de sucre blanc com a ingredient principal.

El sucre de roca es fa fonent sucre blanc en líquid, cremant-lo per eliminar les impureses i després evaporant l'aigua, permetent que cristal·litzi de manera natural a uns 40 °C. També es pot fer congelant i cristal·litzant. El sucre de roca de bona qualitat és uniformement blanc o groc, translúcid, té una brillantor cristal·lina, té una textura dolça pura, no té olor peculiar, no té olor i no hi ha impureses evidents. El sucre de roca de color groc és de mala qualitat. Quan la gent menja aliments nutritius, el millor és utilitzar sucre de roca blanca transparent. Sucre de roca: [Font] Cristalls semblants al gel fets de sucre blanc decotat. 【Natura i sabor i meridians】 Dolç, neutre. Entra als meridians del pulmó i la melsa. 【Efectes i indicacions】 Tonificar el mig i reposar el qi, harmonitzar l'estómac i humitejar els pulmons. S'utilitza per a la tos i l'asma causades per la sequedat pulmonar, la deficiència pulmonar, el fred del vent, la fatiga, la malària en nens, la disenteria de la mandíbula, les úlceres bucals i el mal de queixal causat pel vent i el foc. Harmonitza la melsa, alleuja el qi hepàtic, humiteja el cor i els pulmons, alleuja la calor i la inflor al cor i l'abdomen, alleuja la boca seca i la set i desintoxica l'alcohol. [Ús] Decocció per a administració oral amb els àpats, o transformada en pastilles o ungüents.

La diferència entre el sucre de roca i el sucre blanc: el sucre de roca s'obté fondant sucre blanc en líquid, cremant-lo per eliminar les impureses, i després evaporant l'aigua, permetent que es cristal·litzi de manera natural a uns 40 °C. També es pot fer congelant i cristal·litzant. El sucre de roca de bona qualitat és uniformement blanc o groc, translúcid, té una brillantor cristal·lina, té una textura dolça pura, no té olor peculiar, no té olor i no hi ha impureses evidents. El sucre de roca de color groc és de mala qualitat. Quan la gent menja aliments nutritius, el millor és utilitzar sucre de roca blanca transparent. El sucre blanc es compon gairebé d'un sol ingredient, sacarosa, i el contingut de sacarosa del sucre granulat blanc és generalment superior al 95%. Qualsevol planta amb un alt contingut de sacarosa es pot utilitzar com a matèria primera per a la producció de sucre. Què és millor: el sucre de roca és millor que el sucre blanc perquè el sucre de roca està fet de nòduls de sucre extrets de plantes com la canya de sucre i no conté sacarina, com tots sabem, la sacarina és perjudicial per al cos humà, mentre que el sucre blanc és el contrari, conté molta sacarina.

<<:  Tractament del colangiocitoma

>>:  Tractament de l'hemangioma amb agulla de foc

Recomanar articles

Com el fetge desintoxica els aliments

Parlant del fetge, crec que tothom sap que molts ...

Què fer si els tendons darrere del genoll fan mal

El dolor als tendons darrere del genoll sovint ha...

Què causa els ulls ennuvolats?

Molts amics estan perduts quan els seus globus oc...

Com desfer-se de les paneroles

La panerola és un animal que tothom coneix, i a n...

Què tal el Fòrum Stu? Ressenyes del fòrum Sturen i informació del lloc web

Què és el Stu Forum? Stuttgarter Forum és un lloc ...

Com aplicar el rimel

Per a les noies que estimen la bellesa, les pesta...

Quins aliments són millors per als pacients amb gota?

La gota és una malaltia molt freqüent en l'ac...

Tractament i precaucions per a la gastritis antral crònica

L'aparició de la gastritis antral crònica és ...

Què passa quan no pots aguantar l'orina?

De sobte tinc ganes de fer pipí, i tinc moltes ga...

Quan és el moment més efectiu per exercitar els músculs abdominals?

Avui en dia, la gent és especialment aficionada a...