Com es fa el sucre blanc?

Com es fa el sucre blanc?

Normalment, tots mengem una certa quantitat de sucre cada dia El sucre pot complementar els elements necessaris per al cos humà, i com que el cos humà necessita una certa quantitat de suplement energètic cada dia, estarem energètics durant tot el dia. Com que mengem cada dia, has après alguna vegada sobre el sucre blanc. Quanta gent sap com s'elabora?

El sucre blanc s'extreu de la canya de sucre .

Mètode de producció de sucre de canya de sucre (procés):

1. Pretractament de la canya de sucre abans del premsat

El pretractament de la canya de sucre utilitza principalment un equip de trituració per tallar i trencar la canya de sucre per trencar-la completament.

2. Premer

Després que la canya de sucre entri a la unitat de compressió, el sucre s'extreu mitjançant premsat múltiple i infiltració múltiple, que és la part principal de tota la secció de compressió. Després d'esprémer la canya de sucre, el suc i el bagàs s'han de transportar per separat perquè el treball d'espremut pugui procedir amb normalitat. El suc barrejat conté una gran quantitat de restes de canya de sucre, que s'han de separar per un tap corbat.

3. Neteja de suc de canya de sucre

El suc mixt que s'obté de la secció d'extracció de sucs és un líquid tèrbol de color verd fosc, el component principal del qual és la sacarosa, a més d'impureses insolubles no sucres. Com ara la matèria en suspensió com la clorofil·la, les restes de canya de sucre, el sòl i les impureses solubles no sucres, com ara diverses sals orgàniques, col·loides i sals inorgàniques. El mètode de neteja és generalment escalfar el suc barrejat i afegir productes químics per precipitar les impureses, i després separar el precipitat per obtenir un suc clar i transparent amb un color baix. Per tal d'aconseguir el màxim efecte d'eliminar substàncies no sucres, el precipitat també ha de tenir bones propietats de sedimentació i filtració per facilitar la separació.

4. Evaporació del suc de canya de sucre

Per tal de reduir el consum de vapor, la utilització del vapor secundari és una via important i, per tant, s'ha convertit en el focus de la investigació econòmica tèrmica a les fàbriques de sucre, però és un dels problemes més importants. El potencial del vapor secundari evaporat del suc de la canya de sucre no només es pot utilitzar per al següent escalfament, sinó que també es pot extreure i comprimir per augmentar la pressió com a vapor de calefacció per a l'evaporador de primer efecte. El vapor secundari extret de l'evaporador i utilitzat en altres equips normalment s'extreu de la canonada de vapor secundària, però també es pot extreure del tambor de vapor del següent efecte, que pot augmentar el cabal del vapor al tambor de vapor i eliminar completament el gas no condensable, augmentant així l'alliberament d'energia d'evaporació del següent llançament.

5. Cristal·lització de la sacarosa

El suc clar es concentra per evaporació per convertir-se en un xarop amb un pH de 60-65 i una temperatura d'uns 60 °C, que s'anomena xarop cru. S'ha de concentrar encara més per precipitar els cristalls. Cristalls cuits. La mescla amb melassa s'anomena massecuite. Després de descarregar la pasta de sucre, es torna a refredar per permetre que la sacarosa precipiti més completament i que els cristalls originals continuïn creixent. La pasta de sucre cristal·litzada es fa passar per una centrífuga rotativa d'alta velocitat per separar la sacarosa de la melassa. Després, el sucre blanc separat s'asseca i es tamisa per obtenir un producte d'una determinada especificació, que es converteix en el sucre blanc acabat.

<<:  Característiques del sucre blanc de gra gran

>>:  La diferència essencial entre sacarosa i sucre blanc

Recomanar articles

Quins són els anticonceptius externs?

Avui en dia, cada cop més joves són més oberts, p...

Quines són les complicacions de la cirurgia de lifting facial?

Crec que moltes dones tenen por de tenir arrugues...

Hi ha tants danys de la falta de son a llarg termini

La manca de son a llarg termini és un problema co...

Quina és la causa del vessament pleural dret?

El vessament pleural dret és una malaltia relativ...

Què he de fer si l'orella esquerra està plena d'aigua i no sento res?

Què he de fer si m'entra aigua a les orelles ...

Com emmagatzemar la llet en pols després d'obrir-la

Per als nadons i els nens petits, els pares compr...

Efecte de bany de peus amb cártam, ajenjo i gingebre

Remull els peus amb fulles de cártam i artemisa é...

Com conservar la gelea reial Hi ha 3 maneres de guardar-la

La gelea reial és un aliment nutricional saludabl...

Què tal Secombe? Xicom Opinions i informació del lloc web

Quina és la web de Xicom? SECOM Co., Ltd. (SECOM) ...

Com fumar és dolent per a les nostres dents

Fumar és una cosa molt relaxant per a moltes pers...

Com és INSA Toulouse? Comentaris de l'INSA i informació del lloc web

Quina és la web de l'INSA de Tolosa? INSA DE T...