Normalment, tots mengem una certa quantitat de sucre cada dia El sucre pot complementar els elements necessaris per al cos humà, i com que el cos humà necessita una certa quantitat de suplement energètic cada dia, estarem energètics durant tot el dia. Com que mengem cada dia, has après alguna vegada sobre el sucre blanc. Quanta gent sap com s'elabora? El sucre blanc s'extreu de la canya de sucre . Mètode de producció de sucre de canya de sucre (procés): 1. Pretractament de la canya de sucre abans del premsat El pretractament de la canya de sucre utilitza principalment un equip de trituració per tallar i trencar la canya de sucre per trencar-la completament. 2. Premer Després que la canya de sucre entri a la unitat de compressió, el sucre s'extreu mitjançant premsat múltiple i infiltració múltiple, que és la part principal de tota la secció de compressió. Després d'esprémer la canya de sucre, el suc i el bagàs s'han de transportar per separat perquè el treball d'espremut pugui procedir amb normalitat. El suc barrejat conté una gran quantitat de restes de canya de sucre, que s'han de separar per un tap corbat. 3. Neteja de suc de canya de sucre El suc mixt que s'obté de la secció d'extracció de sucs és un líquid tèrbol de color verd fosc, el component principal del qual és la sacarosa, a més d'impureses insolubles no sucres. Com ara la matèria en suspensió com la clorofil·la, les restes de canya de sucre, el sòl i les impureses solubles no sucres, com ara diverses sals orgàniques, col·loides i sals inorgàniques. El mètode de neteja és generalment escalfar el suc barrejat i afegir productes químics per precipitar les impureses, i després separar el precipitat per obtenir un suc clar i transparent amb un color baix. Per tal d'aconseguir el màxim efecte d'eliminar substàncies no sucres, el precipitat també ha de tenir bones propietats de sedimentació i filtració per facilitar la separació. 4. Evaporació del suc de canya de sucre Per tal de reduir el consum de vapor, la utilització del vapor secundari és una via important i, per tant, s'ha convertit en el focus de la investigació econòmica tèrmica a les fàbriques de sucre, però és un dels problemes més importants. El potencial del vapor secundari evaporat del suc de la canya de sucre no només es pot utilitzar per al següent escalfament, sinó que també es pot extreure i comprimir per augmentar la pressió com a vapor de calefacció per a l'evaporador de primer efecte. El vapor secundari extret de l'evaporador i utilitzat en altres equips normalment s'extreu de la canonada de vapor secundària, però també es pot extreure del tambor de vapor del següent efecte, que pot augmentar el cabal del vapor al tambor de vapor i eliminar completament el gas no condensable, augmentant així l'alliberament d'energia d'evaporació del següent llançament. 5. Cristal·lització de la sacarosa El suc clar es concentra per evaporació per convertir-se en un xarop amb un pH de 60-65 i una temperatura d'uns 60 °C, que s'anomena xarop cru. S'ha de concentrar encara més per precipitar els cristalls. Cristalls cuits. La mescla amb melassa s'anomena massecuite. Després de descarregar la pasta de sucre, es torna a refredar per permetre que la sacarosa precipiti més completament i que els cristalls originals continuïn creixent. La pasta de sucre cristal·litzada es fa passar per una centrífuga rotativa d'alta velocitat per separar la sacarosa de la melassa. Després, el sucre blanc separat s'asseca i es tamisa per obtenir un producte d'una determinada especificació, que es converteix en el sucre blanc acabat. |
<<: Característiques del sucre blanc de gra gran
>>: La diferència essencial entre sacarosa i sucre blanc
Els rampes abdominals inferiors poden fer que les...
Pel que fa a les persones amb deficiència de la m...
Si vols tenir unes dents boniques, no n'hi ha...
Quin és el lloc web de l'Institut Estatal d...
El fetge de porc és una mena d'òrgan intern d...
L'embaràs i el part és un procés molt llarg, ...
Els glucocorticoides tenen molts efectes, però ta...
La primavera és l'època en què es reprodueixe...
La intoxicació alimentària no és estranya i sovin...
Hi ha moltes raons per a la pell seca, com ara la...
Les orelles ens permeten escoltar millor el món i...
Houttuynia cordata no té absolutament cap efecte ...
El vinagre té un ampli ventall d'usos, tant m...
Què és Koenigsegg? Koenigsegg Automotive és una em...
Avui en dia, cada cop hi ha més productes electrò...