La diferència essencial entre sacarosa i sucre blanc

La diferència essencial entre sacarosa i sucre blanc

La sacarosa i el sucre blanc són les coses més habituals en la nostra vida quotidiana. Podem distingir la sacarosa i el sucre blanc segons els seus colors a la vida. Però se sap poc sobre les seves diverses característiques, com es fabriquen i els seus efectes i funcions. Només coneixent les seves diferències essencials podrem aplicar-les millor. Avui us presentaré les diferències essencials entre la sacarosa i el sucre blanc.

La sacarosa i el sucre blanc haurien de ser el mateix concepte :

El sucre blanc és un dels nutrients que la gent consumeix sovint en la seva vida diària. El seu component químic principal és la sacarosa. Es pot dividir en sucre blanc i sucre blanc suau en termes de tipus graus segons el contingut de sacarosa: refinat, premium, de primer grau i de segon grau, el sucre blanc suau està fet de sucre de canya de sucre o remolatxa. Té grans petits i uniformes, de color blanc, textura suau i delicada, i es pot dividir en tres graus: refinat, premium i de primer grau.

La sacarosa és un dels aliments bàsics per a l'ésser humà i té una història de milers d'anys. La sacarosa es pot dividir en tres tipus segons la seva puresa: sucre blanc, sucre granulat i sucre comprimit. ... Les matèries primeres de la sacarosa són principalment la canya de sucre (Saccharum spp.) i la remolatxa sucrera (Beta vulgaris). La canya de sucre o la remolatxa són triturades per màquines, el suc de sucre es recull, es filtra, es tracta amb calç per eliminar les impureses i després es blanqueja amb diòxid de sofre;

Tant si es tracta de sucre moreno, de sucre groc, de sucre blanc o de sucre de roca, el mètode de refinat inicial és el mateix. La raó per la qual es converteixen en sucres de diferents colors i formes es deu als diferents graus de refinat i decoloració final. Com més gran és el grau de refinat, més blanc és el color i més gran és la puresa, però la dolçor no augmenta a causa de l'alta puresa. Entre aquests tipus de sucre, el sucre moreno i el sucre groc són els més dolços. El sucre moreno és ric en ingredients, a més de la seva dolçor, també té un sabor únic. És apte per al seu ús en plats senzills per no fer que el gust sigui massa complicat i contraproduent. El sucre moreno té un sabor i una dolçor intermedis, per la qual cosa s'utilitza més habitualment en la cuina de plats generals. El sucre blanc i el sucre de roca són menys dolços, però a causa de la seva gran puresa dolça, es poden utilitzar per fer begudes o brioixeria sense afectar el sabor original d'altres ingredients, i tenen l'efecte de fer esponjosa la textura de la brioixeria. El sucre moreno es refereix generalment al producte acabat de canya de sucre amb mel, que generalment fa referència a la canya de sucre amb mel formada per esprémer el suc, processament senzill i concentració. El sucre moreno es divideix en sucre en brut, sucre moreno, sucre de bol, etc., segons les diferents partícules de cristall, com que no han estat molt refinats, gairebé conserven tots els ingredients del suc de canya, a més de la funció del sucre, també contenen vitamines i oligoelements, com ara ferro, zinc, manganès, el contingut de crom, etc. El sucre blanc és un sucre refinat fet de melassa extreta de canya de sucre i remolatxa. És blanc, net i molt dolç. El sucre de roca es fa a partir de sucre blanc, que es torna a dissoldre, es purifica i es recristalitza. Es tracta de cristalls de sacarosa hidratats semblants al gel. Normalment es fa amb sucre blanc, aigua, clara d'ou, etc., i s'escalfa, es filtra, es concentra, es cristal·litza i s'asseca. Té una textura dura i transparent.

<<:  Com es fa el sucre blanc?

>>:  L'eficàcia i la funció del sucre blanc

Recomanar articles

Què fer quan et sents cansat físicament? Això pot alleujar

A mesura que el ritme de la vida diària s'acc...

Què tal ConocoPhillips? Revisions i informació del lloc web de ConocoPhillips

Què és el lloc web de ConocoPhillips? ConocoPhilli...

Com tractar l'herpes al cos? 6 tractaments comuns

El teules és una malaltia de la pell molt comuna ...

Les cames arqueades són hereditàries? Com identificar les cames d'arc?

Les cames d'arc també es coneixen com a cames...

Quins són els símptomes de la uretritis per micoplasma?

La uretritis per micoplasma és una malaltia de tr...

Què és la febre hemorràgica?

Encara que aquesta malaltia no s'escolta ni e...

Quins són els símptomes comuns dels tendons bloquejats?

El bloqueig de tendons i meridians és un fenomen ...

Quin medicament han de prendre els nens per a l'otitis mitjana

La salut física i mental de cada nen afecta a tot...

Què pot detectar l'ecografia cardíaca?

El cor és l'òrgan més important del cos humà,...

Per què sagnen les dents en beure aigua?

La malaltia bucal és el problema més comú de les ...

Quina pasta de dents és millor per a les dents grogues?

Els amics amb dents grogues definitivament no vol...

Quins són els beneficis del bany de peus d'alum?

Alguns amics potser han sentit parlar de l'al...

Com utilitzar el fang del cabell

L'argila capil·lar és molt habitual a la nost...