És molt important detectar i tractar el fetge gras precoçment pot curar millor la malaltia. 1. Sopa de rosa i rave Ingredients: quantitats iguals de rave blanc, pastanaga, rave verd i una petita quantitat de rosa. Elaboració: Rentar el rave, tallar-lo a trossos petits, afegir aigua i coure fins que estigui mig cuit, afegir una mica de rosa, coure fins que estigui fet, sal i MSG. Prendre amb l'estómac buit, 1 o 2 vegades al dia. Eficàcia: alleuja el fetge i alleuja la depressió, resol la flegma i dispersa els meridians. És adequat per a pacients amb fetge gras amb estancament greu dels meridians hepàtics, dolor i distensió a la zona del fetge, eructes i obesitat. 2. Piper longum i sopa de carpa Ingredients: 5 grams de longan, 1000 grams de carpa fresca, 15 grams de pebre de Sichuan i les quantitats adequades de gingebre, coriandre, vi de cuina, ceba i vinagre. Mètode: poseu el llongan, la carpa, la ceba i el gingebre a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc alt, després feu-ho a foc lent durant uns 40 minuts, afegiu-hi condiment i serviu. Es pot menjar sol o com a guarnició amb peix o sopa. Eficàcia: diürètic, antiedema i pèrdua de pes Apte per a pacients amb fetge gras per acumulació interna de fred i humitat. 3. Seda de blat de moro, llavors de meló d'hivern i sopa de mongetes vermelles Ingredients: 60 grams de seda de blat de moro fresca, 15 grams de llavors de meló d'hivern, 100 grams de mongetes vermelles i la quantitat adequada de sucre blanc. Mètode: Bulliu la seda de blat de moro i les llavors de meló d'hivern a l'aigua, traieu el residu i agafeu-ne el suc, després afegiu-hi les mongetes vermelles i cuini. Amaniu amb sucre i mengeu les mongetes i beu la sopa. Prendre 1 dosi diària, dividida en 2 dosis. Eficàcia: Apte per a pacients amb fetge gras de tipus estancament d'aigua que són obesos, tenen un revestiment de llengua gras o edema. 4. Té de bolets Ingredients: 5 bolets secs de mida mitjana. Mètode d'elaboració: Rentar els bolets, tallar-los a tires fines, preparar-los amb aigua bullint, tapar-los i cuinar a foc lent durant uns 15 minuts abans de beure-los. Beure com a te, amb freqüència. Eficàcia: reposar Qi, reposar la deficiència, reduir els lípids a la sang i protegir el fetge. Apte per a pacients amb diferents tipus de fetge gras. 5. Te verd d'arç Ingredients: 3 arços frescos, 3 grams de te verd. Mètode de preparació: Rentar i tallar l'arç fresc, aixafar el nucli, posar-lo en una tassa amb fulles de te, preparar-lo amb aigua bullint, tapar-lo i coure a foc lent durant uns 15 minuts abans de beure'l. Beveu-lo com un te i acabeu-lo el mateix dia. Eficàcia: Ajuda a la digestió, enforteix l'estómac, desintoxica i redueix els lípids sanguinis. Apte per a pacients amb diferents tipus de fetge gras. 6. Farinetes d'arròs de fulla de lotus Ingredients: Preparar fulles de lotus i arròs japonica en una proporció d'1:5. Mètode de preparació: Rentar les fulles de lotus i l'arròs polit, afegir aigua, cobrir l'arròs polit amb fulles de lotus, coure a foc lent fins que les farinetes es converteixin en farinetes i després treure les fulles de lotus. Preneu-lo cada matí i cada vespre. Eficàcia: neteja la ment i redueix la terbolesa, aprima el cos i elimina el greix. |
<<: La dieta del fetge gras, la cura de la salut dietètica s'ha de fer bé
Què és MSN Nigèria? MSN Nigeria és la branca de MS...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
Les cremades poden anar acompanyades de dolors pu...
La majoria de la gent ha dit una cosa així: "...
Els nadons s'han de vacunar poc després del n...
Alguns amics que viatgen a la natura o viuen al c...
La urticària compulsiva és el tipus més comú d...
El ritme ràpid de la vida moderna i la gran press...
Com diu la dita: "Quan arriba la malaltia, é...
Jackfruit i durian són una mica similars en apare...
Què és el lloc web de Declan Galbraith? Declan Gal...
La tuberculosi renal és relativament freqüent en ...
El símptoma més freqüent de l'amebiasi són le...
El front és la primera barrera per a la imatge fa...
Si la miocarditis no es tracta adequadament o a t...